rooibos Публикувано Октомври 21, 2016 Публикувано Октомври 21, 2016 On 9/21/2016 at 5:27 AM, ayl said: Нали,... и на мен ми харесва бутона. Батерията също ще ти хареса, ако не връщаш backup от iOS9. Цитирай
ayl Публикувано Октомври 21, 2016 Публикувано Октомври 21, 2016 Никога не връщам бекъп. Винаги карам на чисто въпреки 2-та часа са преинсталация. Цитирай
skpavlov Публикувано Октомври 21, 2016 Публикувано Октомври 21, 2016 Най после и аз съм с 7, новия бутон много ми харесва как работи. 1 Цитирай
mileff Публикувано Октомври 22, 2016 Публикувано Октомври 22, 2016 (редактирано) Най-накрая и аз дочаках 7 Plus jet black 128ца. Мтел да имат много поздрави с Pre order-ите си... цял месец и повече напразно чакане и все още нищо при тях. За щастие се добрах до една от 3-те бройки в търговската мрежа на технополис. Иначе jet black-а създава усещането че държиш истинско бижу в ръцете си. Въпроса с драскането ще покаже времето Редактирано Октомври 22, 2016 от mileff 2 Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 22, 2016 Публикувано Октомври 22, 2016 Аз забелязвам едно леко прегряване при плюса. При вас как е? Особено на 3г ми топли ръцете. Не, че се оплаквам сега в студа, но досега доста айфони са ми минали през ръцете и тоз е най-топъл. Иначе шум от процесора не се чува 1 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 22, 2016 Публикувано Октомври 22, 2016 И при мен шумът спря... може би тогава като връщах BACK UP-а се беше натоварил на макс и затова се чуваше, че даже и минути след това, много се бях панирал, но в момента всичко е ток и жица. Иначе и според мен бая позагрява при интензивна работа. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Колеги, днес най-накрая съвсем случайно видях на живо в Теленор 7 Plus Jet Black. Личното ми мнение е, че просто това е IPhone-ЪТ (с главно i и пълен член + удивителна)! Всички останали бледнеят пред него. Не знам от какво е... Двете камери ли, огромната лъскава задница ли (все едно за кола говоря)... Просто изглежда внушително. Малката 7-ца като я погледна и пипна (пак в лакирания цвят) нещата не стоят по същия начин. Просто все едно държа лъскава малка играчка и изобщо не усещам да е алуминиева, а все едно пластмасов андроид. Сега, за размера всеки си има предпочитания и не искам някой да се обиди за тия ми писания. Просто споделям мнение. Точно такава се бях засилил първоначално да поръчвам на преордър, но поради технически причини и размисли, в крайна сметка се отказах. И за момента все още не смятам да сменям 6с +а. Само се надявам да запазят същия цвят и за следващия модел, а да не стане като с 5с. Майната му, че се драска и оставя отпечатъци. Ако ти е кеф, кеф ти е. Sent from my iPad using Tapatalk 3 Цитирай
algor Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Аз съм спокоен, че поне още един човек на тоя свят мисли като мен, относно въпросния модел. 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Ще ме подхлъзнете вие да си взема jet black, малкия обаче де, но и без това много ми харесва, като чета подобни мнения и се нахъсвам още повече Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
algor Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 преди 27 минути, dessyteneva написа: Ще ме подхлъзнете вие да си взема jet black, малкия обаче де, но и без това много ми харесва, като чета подобни мнения и се нахъсвам още повече Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Днес в един Техномаркет, където познавам 2-3 от момчетата, работещи там, се събраха да гледат Джет-а, защото още не бяха виждали. Е, от 7 човека, 10 изказаха възхищението си от апарата и горе-долу същите суми, като колегата по-горе. "Извънземен", "Невероятен", Създава впечатление на космически кораб", "самото съвършенство" бяха част от изразите. А да се има предвид, че повечето от тях ползват Андроиди и не са фенове на марката... 3 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Точно там е тънкия моментНе са имали 3G и 3GS:)Космически кораб)))Ох не мога Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Да, уникален е, гледах ги и двата размера в Теленор, докато купувахме нашия матовия, но при мен проблемът е друг, аз съм перфекционист, най-малката драскотинка ме побърква, точно заради това се чудя още... Ако имам късмет края на този или началото на следващия месец ще взимам телефонче, ако не - януари, така че имам време за размисъл. Наистина много ми харесва, а и аз наистина пазя телефоните, така че има голям шанс да го взема, ще видим Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 7 minutes ago, dessyteneva said: Да, уникален е, гледах ги и двата размера в Теленор, докато купувахме нашия матовия, но при мен проблемът е друг, аз съм перфекционист, най-малката драскотинка ме побърква, точно заради това се чудя още... Ако имам късмет края на този или началото на следващия месец ще взимам телефонче, ако не - януари, така че имам време за размисъл. Наистина много ми харесва, а и аз наистина пазя телефоните, така че има голям шанс да го взема, ще видим Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ако наистина смяташ да го купуваш, не те съветвам да му слагаш фолио на гърба. На 57-та секунда от видеото се загледай във фолиото, в момента когато го свалят. Гледам, че даже и на картинката на видеото се вижда - текста от гърба се отлепя заедно с фолиото. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Става фантом!Без серийни номера и марка.Забулен в мистерия "космически кораб":)))) 7 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Ако наистина смяташ да го купуваш, не те съветвам да му слагаш фолио на гърба. На 57-та секунда от видеото се загледай във фолиото, в момента когато го свалят. Гледам, че даже и на картинката на видеото се вижда - текста от гърба се отлепя заедно с фолиото. Да, писах стания за това, но аз ползвам единствено гръбчета. Все пак е добре тази информация да я има и тук Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Monro Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 интересно. Тези които го купиха вече понасъбрахте ли впечатления и мнения? Аз доколкото успях да разбера тача не работи под вода? Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Телефона е много добърМоже би най-добрия на пазара.Аз минах от 6s и не съжалявам нито за миг!Всеки си знае обаче 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Тъчът на никой телефон не работи под вода. Все пак е капацитивен. 1 Цитирай
mileff Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Само където си свалих задния протектор за да видя дали ще падне текст с него С обикновен протектор нищо не падна и буквите са си там, така че веднага си залепям нов За момента гледам че нямам и драскотини по останалата част от корпуса въпреки "фамозното" покритие 4 Цитирай
Stoycho Andreev Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Здрасти на всички! Мераклия съм на 7+ . Работя в Лондон но го няма още, има го само за разглеждане в магазините , а виждам че в БГ вече някой хора го притежават питах кога се очаква но никой не казва. Интересно ми стана чак. Явно в България сме по напред с материала. Някой може ли да каже нещо по моят въпрос? Цитирай
miro1972 Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 Скоро ще пуснат на пазара iWax да си лъскаме JetBlack-a!Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 23, 2016 Публикувано Октомври 23, 2016 17 minutes ago, Stoycho Andreev said: Здрасти на всички! Мераклия съм на 7+ . Работя в Лондон но го няма още, има го само за разглеждане в магазините , а виждам че в БГ вече някой хора го притежават питах кога се очаква но никой не казва. Интересно ми стана чак. Явно в България сме по напред с материала. Някой може ли да каже нещо по моят въпрос? Ма ела си в БГ и ще си имаш всичко В carphone warehouse почти съм сигурен, че ще има ама внимавай да не ти набутат флекс или операторски, ако разбира се искаш отключен де . Цитирай
Stoycho Andreev Публикувано Октомври 24, 2016 Публикувано Октомври 24, 2016 Искам да е отключен.Бях в Apple Store и john Lewis но няма . А какво е ФЛЕКС че не разбрах? Цитирай
gosta Публикувано Октомври 24, 2016 Публикувано Октомври 24, 2016 @ stoycho andreev http://www.apple.com/uk/shop/iphone/iphone-upgrade-program От тука става номера . Влизаш и гледаш в кой магазин излиза и го букваш. Така си взех + за един ден . Почваш да проверяваш в 6.00 и действай бързо . Изчезват за секунди бройките . Сменяй магазините от менюто. Около 10.00 излизат и брийките ,които са поръчани , но не отишъл никой да ги потърси. Дерзай и успех . До утре , ако ти се занимава и пообикаля, ще се похвалиш с нов +Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.