Asen_77 Публикувано Юли 26, 2016 Публикувано Юли 26, 2016 Имайки предвид, че по размер е напълно еднакъв, дори и при намаляване на рамката увеличението на размера на екрана ще е минимално. Не съм сигурен, че това е довод да се ъпгрейдва от 6S или 6S Plus, при положение че за момента не се споменава за нищо като голяма промяна - ясните неща са липса на жак за слушалки и A10 процесор. Другото май ще е няколко приложения и убеждение на представянето колко са важни, за да се чудим как до сега сме живели без тях. Аз който съм с 5S и моя личен цикъл на смяна на телефоните ме води към ъпгрейд тази година, не съм убеден че ще сменям. Реално не виждам нищо за момента което да ме убеди. Дано ме изненадат приятно и да ме накарат да сменя. 4 Цитирай
mirror Публикувано Юли 27, 2016 Публикувано Юли 27, 2016 Ако нямаш нужда от по-голям дисплей и батерията все още ти е читава, не виждам смисъл за ъпгрейд. 3 Цитирай
emco83 Публикувано Юли 31, 2016 Публикувано Юли 31, 2016 Значи не може да се зарежда телефона и слуша музика едновременно...тъпня. 1 Цитирай
MMJ Публикувано Юли 31, 2016 Публикувано Юли 31, 2016 Значи не може да се зарежда телефона и слуша музика едновременно...тъпня. Като добавят безжично зареждане чак тогава ще може, сега обаче гледат да изцоцкат потребителите си колкото се може повече.Сега проучват от потребителите на Самсунг доволни ли са абонатите от тази функция, и какъв процент я използва, за да не се пре*б@т случайно.Нещо като 4 годишното им проучване за фаблетите, има ли смисъл и ще върви ли телефон с голям екран. Така, че към 2020-та безжично зареждане )))) Цитирай
mirror Публикувано Август 1, 2016 Публикувано Август 1, 2016 Аман от жици, кога ще почнат да слагат безжични слушалки в комплектите на мобилните телефони?! 3 Цитирай
koksibg Публикувано Август 4, 2016 Автор Публикувано Август 4, 2016 Снимки и видео на работеш IPhone 7 прототип. 2 Цитирай
koksibg Публикувано Август 6, 2016 Автор Публикувано Август 6, 2016 Даже и в high definition видео ни го показват от Апъл. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 7, 2016 Публикувано Август 7, 2016 Може би заради водоустойчивостта. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 7, 2016 Публикувано Август 7, 2016 Камерата ми се струва по-стърчаща та може и да е по-тънък. Цитирай
plam4e Публикувано Август 7, 2016 Публикувано Август 7, 2016 Някой дали забелязя, че Mute бутона стои някак странно по диагонал в прореза на корпуса. Те и за това почти не показаха тази страна на телефона...само така на бързо, в движение Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Август 7, 2016 Публикувано Август 7, 2016 Като цяло от клипа, видях че сглобката е много лоша.Стърчащите винтчета и рамката на лайтинг порта. Но може и на мен така да ми се вижда Най вероятно са фейк тези телефони и ще има изненада. Но да видим. Цитирай
dedra1 Публикувано Август 7, 2016 Публикувано Август 7, 2016 Такива макети се изготвят предварително за производителите на аксесоари, това, че има стърчащи винтове и криво копче за заглушаване на показаното видео е нормално за макет. Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 7, 2016 Публикувано Август 7, 2016 Да макети да, то го пишеше и в статията, от където е клипа, а бутона за спиране ВА звука уж се очакваше да го няма при големите модели, пък ще видим.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dedra1 Публикувано Август 7, 2016 Публикувано Август 7, 2016 Поради това, че ще бъде водоустойчив, би трябвало да няма механично копче, или ако има ще е бутон, работещ със задържане (започнах да фантазирам...) Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 7, 2016 Публикувано Август 7, 2016 Хаха, всички фантазираме, да не мислиш, че това дето пълни чуждите сайтове са цитати на шефове в Apple, добре че малко остава, защото съвсем се обърках вече и аз, днес едно, утре друго...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
aserrr Публикувано Август 7, 2016 Публикувано Август 7, 2016 При Ейпъл изненади са малко вероятни. Почти винаги това, което излиза като предварителни снимки накрая се потвърждава и при официалния модел. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Dean Публикувано Август 16, 2016 Публикувано Август 16, 2016 (редактирано) Наистина е така, вероятността iPhone 7 да е това, което ни показват от Юни насам по снимки и клипчета е 99%. Не проумявам как втора година ще ни продават същото устройство. Мен лично по-добър процесор и повече рам вече не ме впечатляват, нито игри играя, нито програмирам на телефона си, а за обаждания, социални мрежи и интернет дори 5s върши прекрасна работа. Да не говорим, че явно 7-цата ще е по-грозен и от 6 с това покъртително заоблене около камерата. Не знам, но ако наистина няма изненади и всичко е такова, каквото вече знаем, че ще бъде не виждам защо някой с 6S, та дори и с 6 ще тръгне да ъпгрейдва. Догодина вече, сигурен съм, наистина ще си заслужава... Редактирано Август 16, 2016 от Dean Цитирай
mirror Публикувано Август 16, 2016 Публикувано Август 16, 2016 Другата година може и да ги няма... 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 16, 2016 Публикувано Август 16, 2016 На iPhone 6 нямаш форс тъч и лайф фотос. Така че, от 6-ца може и да си заслужава ъпгрейда. При 6s батерията е по-зле от 6, та отново има важна причина за ъпгрейд, изключая останалите неща който ще предложи следващия представен iPhone. Дали ще е 7, ще разберем през септември ... 1 Цитирай
koksibg Публикувано Август 31, 2016 Автор Публикувано Август 31, 2016 Новостите Lightning EarPods; Lightning to 3.5mm Headphone Jack adaptor; Edit- грешката е моя, поправих се Цитирай
kal1ch Публикувано Август 31, 2016 Публикувано Август 31, 2016 Lightning EarPods ще са в комплекта. AirPods ще са безжичните слушалки, които планирам да си купя, ако са наистина без никакви кабели. Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 31, 2016 Публикувано Август 31, 2016 AirPods са минали сертификация, което значи, че ще ги има, но и аз мисля че няма да са в комплекта. Ще видим другата седмица. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.