Donchew Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 AirPods Wireless EarphonesSent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 Няма вариант да е без слушалки в кутията! Цитирай
Donchew Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 Никой не твърди обратното.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 AirPods са минали сертификация, което значи, че ще ги има, но и аз мисля че няма да са в комплекта. Ще видим другата седмица. Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 Ще има слушалки с lightning накрайник и преходник, а безжичните смятам, че ще се продават отделно, всички големи производители вече пуснаха такива. Цитирай
rooibos Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 ...Или в комплект с plus-a да са AirPods, а с малкият да са с lightning накрайник. Гадая,.. то и друго не мога за сега. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 Съмнително е да си затворят блутуут връзката перманентно с безжични слушалки според мен. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 Bluetooth 4.0+ поддържа връзка с няколко у-ва и протокола. 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 (редактирано) Някой да го е тествал А и тази батерия която ще сложат каква ще да е - часовник, слушалки, тв ... Не е лошо да стане така, но знае ли човек, напоследък хората казват странни неща като ги питат, а епъл със сигурност си прави проучванията преди да ни изпързаля . Интересно би било слушалките да са през дока, а зареждането със зарядното на часовника. Редактирано Септември 2, 2016 от kawabiker Цитирай
petkoxray Публикувано Септември 2, 2016 Публикувано Септември 2, 2016 Някой да знае кой е най-бързият вариант да се сдобия с 7цата Мисля да го поръчам през сайта на адрес на приятел в London или през Apple Store на място направо.Макар че ме съмнява да има бройки в магазините?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 3, 2016 Публикувано Септември 3, 2016 Чакай да видим седмица ли ще е първо де Цитирай
londongunner Публикувано Септември 5, 2016 Публикувано Септември 5, 2016 Каквото и да си говорим , как нямало да има голяма промяна , как нямало да ни изненадат, на 90% от тук пишещите ще си купим новия iPhone , винаги го правим 1 Цитирай
baronbg Публикувано Септември 5, 2016 Публикувано Септември 5, 2016 Всичко се повтаря всяка година. デシスラブ 2 Цитирай
baronbg Публикувано Септември 5, 2016 Публикувано Септември 5, 2016 Нямам предвид телефона, твърденията, че нищо ново не се предлага, че няма смисъл да се купува, че ще фалират до края на годината с този "стар" нов телефон. После всички си го купуват и запяват нова песен до другия септември. Аз знам че ще си го купя, както и този догодина. Със или без жак за слушалки, със или без хоум бутон. デシスラブ 4 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 5, 2016 Публикувано Септември 5, 2016 (редактирано) Темата е друга ,но аз какво правя обикновенно- на 21-24.09 в зависимост от деня на пускане или до седмица по късно взимам новия в ръце , да видя аджаба какви са тия големи промени и ако не ми хареса се връщам на модела който ми допада най-много от досегашните , като личната ми статистика показва че до 2011 моделите с S бяха по-сполучливи, а след това "кръглите" модели са доста по-добри в моите очи . П.С. Не съм гледал статистиката, но вероятно 2012 и 2013 са едни от най-силните като приходи Редактирано Септември 5, 2016 от kawabiker Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 (редактирано) Те затова най вероятно ще пуснат нови цветове, за да са спокойни хората, че като си го купят от далеко ще си личи че е 7. На мен лично много ми допада черния мат. Лъскавото черно ми се вижда безмислено, щото ще се драска на макс, но нали си тестват различни прототипи/цветове и кво ли не, ще видим. А заоблението на камерата е много по-добре според мен, слива си се с телефона, а не да ти стърчи като зърно. Като цяло не ме интересува какъв ще е, какво ще има, искам да ме уаунат яко и тва е. Редактирано Септември 7, 2016 от apomarinov 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Apple инцидентно обяви новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus на сайта си Автор: Иван Първанов, Прочетено: 231 пъти Foxconn започва световните доставки на iPhone 7 и iPhone 7 Plus Apple ще стриймва на живо в интернет представянето на iPhone 7 Европейската комисия налага рекордна глоба от 13 млрд. евро на Apple за укрити данъци Новина, която няма да изненада никой - следващите два смартфона наApple се наричат съответно iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Това, което е интересно е, че компанията дори не можа да изчака до събитието тази вечер и инцидентно разкри моделите на собствения си сайт. Там се появиха двата нови телефона и буден потребител в социалната мрежа Reddit успя да забележи грешката. Малко по-късно изображенията бяха премахнати. От изтеклата информация личи, че действително 3.5-милиметровият жак вече не присъства. В описанието се говори само за музика чрез Airplay и чрез Bluetooth слушалки. За онези, които все още искат да ползват обикновени слушалки, е предвидена опция с преходник, който се включва в Lightning. Неговата цена обаче не е ясна. Официалното представяне на Apple ще се състои тази вечер от 20 ч.българско време. Информация: hicomm.bg Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Направо разцепиха според мене, супер съм доволен, на 23ти е тука, само да го пуснат мтел веднага приордър на джет блака!!! гнусмаса не ги знам кво ще прават Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 на слайда на 23 видях Bulgaria?? Цитирай
pomoriec81 Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 не съм сигурен но ми се видя че първо го пускат на 9-ти ...ios 10 на 13-ти излиза а телефона е при нас на 16-ти Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 За България е 23-ти с втората партида. Джет блека са 128 и 256 GB и няма 32 GB от този цвят. Цитирай
stangen Публикувано Септември 7, 2016 Публикувано Септември 7, 2016 Ах тоя джет блек! Може би за първи път ще изневеря на белият айфон. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.