Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 7

Recommended Posts

Публикувано

e09f283fba439b57814531b2fdfb57d3.jpg
AirPods Wireless Earphones

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 912
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• dessyteneva

80

• The Shaman

71

• Asen_77

49

• Dean

47

Публикувано

Няма вариант да е без слушалки в кутията!

Публикувано

Никой не твърди обратното.

Публикувано
AirPods са минали сертификация, което значи, че ще ги има, но и аз мисля че няма да са в комплекта. Ще видим другата седмица.

Публикувано

Ще има слушалки с lightning накрайник и преходник, а безжичните смятам, че ще се продават отделно, всички големи производители вече пуснаха такива.

Публикувано

...Или в комплект с plus-a да са AirPods, а с малкият да са с lightning накрайник. Гадая,.. то и друго не мога за сега.

Публикувано

Съмнително е да си затворят блутуут връзката перманентно с безжични слушалки според мен.

Публикувано

Bluetooth 4.0+ поддържа връзка с няколко у-ва и протокола.

Публикувано (редактирано)

Някой да го е тествал :)

А и тази батерия която ще сложат каква ще да е - часовник, слушалки, тв ...

Не е лошо да стане така, но знае ли човек, напоследък хората казват странни неща като ги питат, а епъл със сигурност си прави проучванията преди да ни изпързаля .

Интересно би било слушалките да са през дока, а зареждането със зарядното на часовника.

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Някой да знае кой е най-бързият вариант да се сдобия с 7цата :) Мисля да го поръчам през сайта на адрес на приятел в London или през Apple Store на място направо.Макар че ме съмнява да има бройки в магазините?

Публикувано

Чакай да видим седмица ли ще е първо де;)

Публикувано

Каквото и да си говорим , как нямало да има голяма промяна , как нямало да ни изненадат, на 90% от тук пишещите ще си купим новия iPhone , винаги го правим ;)

Публикувано

Всичко се повтаря всяка година.

デシスラブ

Публикувано

С леки изключения.

Публикувано

Нямам предвид телефона, твърденията, че нищо ново не се предлага, че няма смисъл да се купува, че ще фалират до края на годината с този "стар" нов телефон. После всички си го купуват и запяват нова песен до другия септември. Аз знам че ще си го купя, както и този догодина. Със или без жак за слушалки, със или без хоум бутон.

デシスラブ

Темата е друга ,но аз какво правя обикновенно- на 21-24.09 в зависимост от деня на пускане или до седмица по късно взимам новия в ръце , да видя аджаба какви са тия големи промени и ако не ми хареса се връщам на модела който ми допада най-много от досегашните , като личната ми статистика показва че до 2011 моделите с S бяха по-сполучливи, а след това "кръглите" модели са доста по-добри в моите очи . 

П.С. Не съм гледал статистиката, но вероятно 2012 и 2013 са едни от най-силните като приходи :D

Редактирано от kawabiker

Те затова най вероятно ще пуснат нови цветове, за да са спокойни хората, че като си го купят от далеко ще си личи че е 7. На мен лично много ми допада черния мат. Лъскавото черно ми се вижда безмислено, щото ще се драска на макс, но нали си тестват различни прототипи/цветове и кво ли не, ще видим. А заоблението на камерата е много по-добре според мен, слива си се с телефона, а не да ти стърчи като зърно. Като цяло не ме интересува какъв ще е, какво ще има, искам да ме уаунат яко и тва е.

Редактирано от apomarinov
Публикувано

Apple инцидентно обяви новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus на сайта си

Автор: Иван Първанов, Прочетено: 231 пъти 

thumb640x320_anons.jpg

Новина, която няма да изненада никой - следващите два смартфона наApple се наричат съответно iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Това, което е интересно е, че компанията дори не можа да изчака до събитието тази вечер и инцидентно разкри моделите на собствения си сайт. 

Там се появиха двата нови телефона и буден потребител в социалната мрежа Reddit успя да забележи грешката. Малко по-късно изображенията бяха премахнати. От изтеклата информация личи, че действително 3.5-милиметровият жак вече не присъства. В описанието се говори само за музика чрез Airplay и чрез Bluetooth слушалки. За онези, които все още искат да ползват обикновени слушалки, е предвидена опция с преходник, който се включва в Lightning. Неговата цена обаче не е ясна.

Официалното представяне на Apple ще се състои тази вечер от 20 ч.българско време.

Информация: hicomm.bg

Публикувано

Направо разцепиха според мене, супер съм доволен, на 23ти е тука, само да го пуснат мтел веднага приордър на джет блака!!! гнусмаса не ги знам кво ще прават

Публикувано

на слайда на 23 видях Bulgaria??

Публикувано

не съм сигурен но ми се видя че първо го пускат на 9-ти ...ios 10 на 13-ти излиза а телефона е при нас на 16-ти

Публикувано

За България е 23-ти с втората партида. Джет блека са 128 и 256 GB и няма 32 GB от този цвят.

Публикувано

Ах тоя джет блек! Може би за първи път ще изневеря на белият айфон.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...