Alxx® Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Е, програма без бъгове е като секс без да влиза... Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Радастта ми беше кратка!Освен появяването на часовника телефона забива и то сериозно!Всяка промяна в настройките иска респринг!И батерията пада с 20 процента за час!!! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 При мен за сега няма такива проблеми. Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Освен бъга с часовника друго за сега не съм забелязал в новото локинфо! Батерията ми падна с 50% но от сутринта тел ми е в ръцете и не съм го оствил да диша :-) Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Субстратът(или UI kit tools) трябва да се подобри, не е до локинфото. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Бачкаше добре,но когато започнах да пипам настройките и толкоз!Лиценза за 5 важи ли за 4? Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Да, пише го когато инсталираш LockInfo 5. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Аз ще ти дам $4, само ако намериш търсачка на iFunBox под Mac OS X! Туй в горния десен ъгъл на търсачка ми приличаПиши ми на лични да ти дам сметката си Цитирай
turganay Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Момчета, покажете някакви настройки със снимки или клипче, че каквото и да направя освен часовник и времето друго не ми излиза на Lock Screen. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Настройките се правят от Settings/Notification!Оттам си пускаш каквото искаш на lockscreen-а Цитирай
turganay Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Какво ли не сложих най отгоре и нищо не ми излиза. Успях да изкарам само фаворитите на контактите ми. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 5, 2013 Публикувано Февруари 5, 2013 Лентата под часовника с пръст надолу при заключен екран?На мен ми се появяваха след респринг! Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Излезе нов упдейт с фикс за бъга с часовника на lockinfo Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Същата боза при мен!Ще почистя и ще пробвам пак Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 6, 2013 Публикувано Февруари 6, 2013 Нов ъпдейт, вече е оправен. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Да слагам значиВчера ресторвах,че дори и след почистване батерията летешеСлед промяна в настройките иска ли респринг за да има ефект? Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Не и при мен!По-бъгаво нещо не съм слагал през живота си!И от ъпдейтите става ясно,че не работеше въобще както трябва!Това с календара беше жива анимацияОт Cydia имам само Zephyr и AppSync!Ще помоля за коментари от тези които са си я купили(евентуално 4С),че наистина забатачих телефона оня ден Цитирай
cezare Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Аз го ползвам trial и нямам проблем до сега,3 дни.След ъпдейт също. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 gogi6 аз съм с 4s и нямам никакви проблеми с Lockinfo 5 работи прекрасно, не знам дали с него пробваш или с Lockinfo 4 !? 1 Цитирай
turganay Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Аз си я закупих и нямам за сега проблеми, но календара така и не мога да го подкарам. Sent from my iPad using Tapatalk HD 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 gogi6 аз съм с 4s и нямам никакви проблеми с Lockinfo 5 работи прекрасно, не знам дали с него пробваш или с Lockinfo 4 !? Точно за 5 става въпросСлагам Аз си я закупих и нямам за сега проблеми, но календара така и не мога да го подкарам.Sent from my iPad using Tapatalk HD Трябва да имаш предстоящо събитие в календара за да се покаже....май Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Продължава да не променя настройките без респринг И времето чат-пат се ъпдейтва!Пак им писах Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Тоя триъгълник не съм го виждал! Нета ти нещо да не се ебава! Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Не е от нета. И при мен го има. Ако измислите как да махнем слайдера, цена няма да имате. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.