Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 10

georgi4

Recommended Posts

Публикувано

И аз нещо не схванах за какво става въпрос?! Какъв е бъга, който блокира айфона?

Публикувано
Колеги, дайте линк или кажете направо за какво става въпрос? Как така телефона ще бъде блокиран само с едно съобщение? И естествено как може да бъде оправен, ако това се случи?

Дай си номера и ще ти покажа:)

Проблема е,че iMessage няма никаква защита!Получаваш смс и телефона забива и бутоните стават неактивни!Може да се случи дори без да отваряш съобщението!Това е от 10.0 насам и има няколко начина да се случи!Има противоотрова,която ако не знаеш те оправя само рестор!Толкова за сигурността на "най-сигурните у-ва"

Публикувано

Малко ровене иска и ще го намерите. Когато съобщението съдържа определени букви на арабски, при показване на предварителен преглед предизвиква блокаж

Публикувано

В случая не е на арабски, но кой да погледне по-горе в новините... друго си е да питаш в темата, някой да ти го поднесе сдъвкано!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Има също начин да се ограничава достъпа на устройството ви до каквото си поискат!Apple често ползват това в последно време.Единственото решение за което знам,е джейл и смяна на тъпите "Alpine"пароли.Жалко,че човека който е много наясно рядко влиза във форума вече

Публикувано

А какъв е начина да се оправи? Естествено без рестор?

Публикувано

Съветвам те да изгледаш целия клип!Решението е в линковете под клипа
Публикувано

Или да си изключиш временно прехвалената аймесидж услугата до второ четене и си ползваш само СМС услуга.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Благодаря много колеги!

Останалите, които отговориха по-горе явно са станали много чувствителни на тема въпроси и т.н.

Публикувано

Не си прав!Деси е обърнала внимание на проблема и много,много подробно е обяснила причината и решението:)Не си го видял може би

Публикувано

Възможно е да е и така. Аз не съм от хората, които чакат всичко на готово. Може би ми се случва за първи път да не обърна внимание, че има цяла тема за проблема.

Публикувано

Някой би ли ми подсказал, как да разбера, когато си пишем с някой непознат есемеси, дали е през аймесидж, или не? Има ли някаква индикация? 

Публикувано

Ако изпратените балончета с текста от теб са зелени са обикновенни съобщения, ако са сини са iMessage. Така ги различаваш. Също така в полето където пишеш съобщението, преди да пишеш текст и да сложиш курсора там също пише Text Message за обикновенни или съответно iMessage за другите.

Публикувано

e, действат ли :)

Публикувано

Мислиш,че е майтап ли?

Публикувано

Точно така!Показаха ти начина и как да се оправиш и стана много забавно.Ако не знаеш,какво правим?Мислиш,че всички следят форумите ли?Дай си номера ако искаш,че имаше и друг начин май.Да си правим майтапче!И какво общо има андроида,не разбрах?

Публикувано

Искам да питам някой има ли проблем с video app-като натисна за три де менюто и не ми излизат всичките видеота а само едно?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 19 часа, dedra1 написа:

Някой би ли ми подсказал, как да разбера, когато си пишем с някой непознат есемеси, дали е през аймесидж, или не? Има ли някаква индикация? 

Още преди да почнеш да пишеш съобщението, като избереш номера, ако е в синьо е iMeseges и е безплатно, ако номерът е в зелено, значи е SMS и се таксува по тарифата ти от абонаментния ти план. Друг начин за разпознаване е в Contacts, ако там има опция да се ползва FaceTime, значи е с iPhone. Всичкото това е в сила само когато има интернет на отсрещния телефон, ако няма или е спрян, съобщенията са само като SMS, независимо че ползва  iPhone.

Публикувано
преди 2 часа, MacIlian написа:

...ако там има опция да се ползва FaceTime, значи е с iPhone....

Опцията излиза дори и само ако някога е регистриран за фейстайм, а днес е с друг телефон.

преди 2 часа, MacIlian написа:

... съобщенията са само като SMS, независимо че ползва  iPhone.

Тцъ. От настройки изключваш "изпрати като смс" и винаги ще изпраща аймесидж, който ще "виси" на сървъра няколко дни, докато евентуално си пусне нета.

Публикувано

Ето начин как да активирате определена функциа за почистване на памета на устройството ви с iOS 10
Инсталирате това
Battery Doctor - Master of Battery Maintenance by Beijing Kingsoft Internet Security software Co.Ltd
https://appsto.re/bg/VioOA.i
Отваряте и минавате първите стъпки.Като се зареди приложението,почуквате 2 пъти на сисвия сектор под remaining...:)Затваряте приложението от мултитаскинга!Стартирате го отново!Горе в ъгъла ще видите въртящото кръгче.Почуквате 2 пъти пак в сивия сектор доката спре да се върти кръгчето!Изключвате от мултитаскинга и стартирате пак.Вече имате опция Junk:)

Публикувано

Пуснах го 5 пъти един след друг и изчисти 3.5GB

Публикувано

Трябва да се има предвид и това:

a6aa492e48c24e8d6b9dc4f023b2b7f9.jpg

Публикувано

Не си спомням да го е нямало това предупреждение някога!

Публикувано

Ползвам приложението отдавна и това предупреждение винаги го е имало. Не се притеснявайте, няма страшно. Иначе решава проблема с паметта само временно, защото приложенията след това доста бързо отново натрупват кеш. 

Публикувано

Не виждам да съм казал, че го е нямало!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...