dedra1 Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 https://youtu.be/X-w7-wTFtQQ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 Не ми дава ОТА, може би защото бях с бета профил и преди няколко дена го изтрих. Ъпдейтва се през iTunes 2,6 gb Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Септември 26, 2017 Сподели Публикувано Септември 26, 2017 След изтриване на бета профила и рестарт,ъпдейта излиза. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Явно е трябвало рестарт. Качих го през itunes Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Като сложих 11.0.1 и връзката с блутута в колата си е** май****! Имам връзка, осъществявам разговор, но музика ЙОК!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Музика пускаш откъде? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 От music.app! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Пусни Spotify 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Батерията как е на 11.0.1? На доста места вече прочетох, че има леко подобрение. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 За мен няма разлика от 11.0, което е по зле от 10.3.3 /iPhone 7 Plus/ 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Spotify има звук в колата при мен, за батерията не мога да кажа все още, но на повечето места казват че като цяло е малко по-бърз телефона с този ъпдейт. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 преди 4 минути, ML16 написа: За мен няма разлика от 11.0, което е по зле от 10.3.3 /iPhone 7 Plus/ Много се надявам скоро време да я фикснат, че положението не е хич добре. Няма начин да има чак толкова голяма разлика. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 27, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 27, 2017 преди 32 минути, peppu написа: Батерията как е на 11.0.1? На доста места вече прочетох, че има леко подобрение. Ъпдейта е пуснат преди 16 часа. Какъв отговор очакваш на въпроса ти - Как е батерията? Ако очакваш някой да ти каже - супер е, започна да кара повече! Смяташ ли, че подобен отговор е адекватен? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Употребявам си телефона всеки ден почти по един и същи начин. Ако съм ъпдейтнал преди 16 часа вече горе-долу ще имам някаква макар и бегла представа дали има разлика в батерията (колкото и нереално да ти звучи, може би). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Изчезването не часовника не е оправено. Чета по чуждите форуми, че не съм само аз. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 27, 2017 Автор Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Ако да речем го ползваш по абсолютно идентичен начин всеки ден, съответно можеш да забележиш няколко % разлика в батерията. Приемам го. Но пък също така бих казъл, че днес е дъждовно и може покритието на мрежата да е различно спрямо онзи ден в който грееше слънце. Разбира се, днес или вчера са ти се обадили 6 човека повече и сте разговаряли ... или и това е точно по един и също начин всеки ден и разговорите са точно на брой и еднакви минути. Не се заяждам, но за 16 часа ( от който 8 са през нощта и се очаква да се прекарват в сън ) едва ли ще се хване точна разлика в консумацията. Извинявам се ... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Аз обаче и на 11 (както и преди това на 10) гледам, че месинджъра на фейсбука си работи в бекграунд при условие, че въобще не държа приложения в такъв режим. В момента показва 1,6 часа в бекграунд, което е адски нереално. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 С изключени анимации (reduce motion-on), е доста по-приятен за окото при 11, отколкото беше с ios 10. Ползвам го така от снощи и ми харесва доста. 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Ще го пуснат пак жеста за приложенията, но не се знае в кой ъпдейт. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Най вероятно като пуснат Х в продажба Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Ще бъде екслузив за 8с..Хората със 7ци - имате ли тактилна реакция при снимане (натискане на shutter-a)? Чудя се дали не е само на 8ците, макар че хардуерът на 7 го позволява. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Няма при снимане нищо.... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 (редактирано) Само при мен ли батерията се оправи? От сутринта до сега съм на 75% 2часа и 15мин дисплей Редактирано Септември 27, 2017 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 (редактирано) Не е само при теб и при мен от сутринта до сега е на 65% , а преди по това време съм почти на 20% Редактирано Септември 27, 2017 от londongunner 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Брех! Ще взема да го сложа пак. А лекият лаг на 3D Touch има ли го? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.