gosta Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 преди 8 часа, mirror написа: Като сложих 11.0.1 и връзката с блутута в колата си е** май****! Имам връзка, осъществявам разговор, но музика ЙОК!!! Реши ли проблема с музиката или все си е така? Стереото с Car Play ли е или обикновен блутут? Мен лично това ме спира все още да ъпдейтна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Днес при мен го тествах и music.app и iMusic си стрийват нормално към колата, разговорите също са ок. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 (редактирано) @gosta, обикновен блутуут на alpine. За да зацепи трябва да спра блутута на телефона и да го пусна отново. Редактирано Септември 27, 2017 от mirror Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 А да видим Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gosta Публикувано Септември 27, 2017 Сподели Публикувано Септември 27, 2017 Работата май 50 на 50 .... или ще тръгне или не Ще бодна една ОТА сега и ще видим китайския блутут ще свири ли или не. П.п няма проблем с музиката при мен . Свързва се и свири . Разговорите също са 6. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
radkov77 Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 С нов бета профил ли?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Стария работи също. На 6s не усещам разлика с първата бета. И батерията си пада все така бързо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Сложих бета 11.1.Държи се страхотно телефона, много е бърз.Sent from my iPhone using Tapatalk Очаквам да споделяш повече подробности! Често си във форума,време имаш. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogogetov Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Здравейте, С iPhone SE съм и след като сложих iOS 11 не намирам от къде да добавя нов акаунт в Mail app. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogogetov Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Ха, явно не съм търсил достатъчно. Благодаря! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 11.1 Backup iMessage? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 (редактирано) Кой каза, че няма backup на съобщенията??? От кога ги няма? Преди 2 седмици връщах backup и съобщенията ми се върнаха. Редактирано Септември 28, 2017 от mirror Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Прз icloud ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 iTunes го ползвам само да си слагам музика на хайфона. Имам съобщения в телефона си от 2014 г. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Съобщенията ми от банката стоят от 2014 г. отделно имам iMessages от 2015 г., а от тогава съм сменил 2 айфона. Как се връщат нямам идея, но факт е че са ми в телефона. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Не, винаги връщам backup, Set as new съм давал последно, когато си купих iPhone 6. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 И пак не ми се рефрешва тъпия уиджет за времето, смених го с този на Weather HD и толкова, нямама нерви през ден да си ресетвам настройките. Този за батерита ми се появи мистериозно след като свързах часовника с телефона (свалям го напоследък, защото кученце има мераци да го хапне). Иначе абтерията се закрепи и си е както на десетката с моя начин на използване разбира се, друго ново няма при мен, след почти два дни позване на последната версия. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 @Victormihov, ако винаги слушаш старите кокали, как ще откриеш топлата вода? Set as new се дава, ако си бил с джейл. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Деси,да не си със спестяващия мод на батерията и да няма refresh когато е включен Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 преди 16 минути, mirror написа: @Victormihov, ако винаги слушаш старите кокали, как ще откриеш топлата вода? Set as new се дава, ако си бил с джейл. А ако върна бекъпа от джеил може ли да има някакви проблеми? Имал съм 2g, 3gs, 5 сега 6+, като чакам 8+. Винаги съм връщал от итюнския бектъп, джейлове съм имал много. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Има вероятност да имаш, зависи какво си свалял от Cydia. Не всички приложения от Cydia осират нещата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 преди 1 час, dessyteneva написа: И пак не ми се рефрешва тъпия уиджет за времето, смених го с този на Weather HD и толкова, нямама нерви през ден да си ресетвам настройките. Този за батерита ми се появи мистериозно след като свързах часовника с телефона (свалям го напоследък, защото кученце има мераци да го хапне). Иначе абтерията се закрепи и си е както на десетката с моя начин на използване разбира се, друго ново няма при мен, след почти два дни позване на последната версия. Бекграунд рефреша да не ти е спрян? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 @JmeLche, ползвам го режима, но и без него не се рефрешва, преди беше забило на 14 градуса, като ресетнах настройките се оправи и сега зацикли на 11. [mention=17451]penmark[/mention], не би трябвало да ми е спрян, въпреки че въобще не го намирам в сетингс това дето си ми показал като екран Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sarmak Публикувано Септември 28, 2017 Сподели Публикувано Септември 28, 2017 Интересно и при мен го няма в сетингс Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.