peppu Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 И аз на 6S-а не го намира, макар че при мен рефреша е спрян, но времето си се ъпдейтва. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Деси ресетни Location & Privacy 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Беше включен рефреша, оправи се след ресет на Location & Privacy, мерси много [mention=231]kawabiker[/mention]! Цитирай
penmark Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Моя грешка, че ви хвърлих да я търсите тая настройка. Това е било за Yahoo weather-а 2 Цитирай
sarmak Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 При ресет на Location & Privacy се оправи . Много благодаря kawabiker Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 Добре че ме слушаха за повечето неща когато я измисляхме iOS Всички с по-бързо падаща батерия да си изчистят cache на сафари . 7 2 Цитирай
peppu Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 Ако някой ми подскаже как да се справя с активността в бекграунд на месинджър-а към фейсбук ще го черпя. Пробвах какво ли не. Изтрих приложението и го свалих наново, правих хард ресет на телефона, но продължава да трупа почти 2 часа. И това при условие, че никога не оставям приложения във фонов режим, а съм и забранил бекграунд ап рефреш-а. Приятелката ми е със SE 11.0.1 и при нея го няма този проблем. Всъщност при мен е още от 10-ката, когато при нея отново го нямаше. Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 Restrictions пуснати ли са? Ако да,изключи ги и тествай! Цитирай
algor Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 преди 15 минути, peppu написа: Ако някой ми подскаже как да се справя с активността в бекграунд на месинджър-а към фейсбук ще го черпя. Пробвах какво ли не. Изтрих приложението и го свалих наново, правих хард ресет на телефона, но продължава да трупа почти 2 часа. И това при условие, че никога не оставям приложения във фонов режим, а съм и забранил бекграунд ап рефреш-а. Приятелката ми е със SE 11.0.1 и при нея го няма този проблем. Всъщност при мен е още от 10-ката, когато при нея отново го нямаше. Знаеш какво да правиш - рестор си наясно как се прави, сетваш като нов и качваш ръчно приложенията едно по едно. Цитирай
peppu Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 преди 12 минути, gogi6 написа: Restrictions пуснати ли са? Ако да,изключи ги и тествай! Изключени са. Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 преди 1 час, kawabiker написа: Добре че ме слушаха за повечето неща когато я измисляхме iOS Всички с по-бързо падаща батерия да си изчистят cache на сафари . Сега го изчистих. По-късно ще пиша дали има ефект. Цитирай
penmark Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 Да споделя нещо от днес. Снощи преди лягане си включих телефона да се зарежда, сутринта като го извадих от зарядното не светна. Беше се изключил, но с Power бутон не се включваше. Натиснах и задържах Home+power и след около 20 секунди запали. След като стартита последваха няколко замръзвания и рестарти. На едно от всички стартирания успях да вляза в настройките и да му дам заводски настройки. Това се случва преди работа и понеже бързах за работа го оставих да го оправям (приложения и настройки) за след работа. След около 10 мин пак се беше изключил. И пак запали само с Home+power. Писах email на Creative сервиза и ми отговориха, че може да е софтуерен проблем, да направя рестор с itunes. Ако пак има проблем значи е хардуерно и да го изпратя. Та сега в момента правя рестор. Цитирай
petar258 Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 @penmark виж в settings/privacy/analitics/analitics data да не би да имаш файл започващ с име panic . И виж какво пише в първите няколко реда Цитирай
penmark Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 (редактирано) Не мога вече. Пак заби и не стартира Утре ще го пращам на сервиз. Преди да се рестартира влязох там където казваш. Имаше само файл ResetCounter и датата. По екрана се появяват артефакти като на умираща видео карта на компютър. Все едно екрана прави проблем. Телефона утре прави точно 6 месеца и никога не е изтърван с оригинален кожен кейс и стъклен протектор Съжалявам, че оспамих темата. Явно проблема е хардуерен. Редактирано Септември 29, 2017 от penmark Цитирай
peppu Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 Някой знае ли как мога да скрия микрофона, който стои на клавиатурата между интервала и бутона за смяна на езика? Цитирай
peppu Публикувано Септември 29, 2017 Публикувано Септември 29, 2017 (редактирано) Спряно е. Edit: Оправи се. Включих го и след това го изключих отново. Редактирано Септември 29, 2017 от peppu Цитирай
Светослав Публикувано Септември 30, 2017 Публикувано Септември 30, 2017 Имам следния проблем , когато провеждам разговор и телефона сам прекъсва разговора след 10 секунду. Не го прави винаги , но поне 2-3 пъти на ден. След рестартирване на апарата се оправя и след наколко дена пак се появява проблема.Някой с подобен проблем. Телефона е iphone 7 plus. Цитирай
algor Публикувано Септември 30, 2017 Публикувано Септември 30, 2017 Светослав, нямам време в момента, че съм "на вратата" и излизам, но довечера ще ти споделя "експертното мнение" на "художниците" от Криейтив център и ще разкажа премеждията с моя 7 Плюс, на който единият проблем е същия. Набързо казвам, че "този проблем се проявява само при 7 Плюс, но не при всички", както ми бе обяснено в Криейтив. Цитирай
Светослав Публикувано Септември 30, 2017 Публикувано Септември 30, 2017 Algor ще чакам да пишеш. И аз мислех да го изпращам в Креатив , но не ми се стои без телефон. Има ли някаква надежда за подмяна на апарата. Телефона ми е на 3 седмици. Цитирай
algor Публикувано Септември 30, 2017 Публикувано Септември 30, 2017 (редактирано) Така... Моите 3-седмични премеждия с Криейтив и тестовете, които правиха с апарата ми, не знам защо ме карат да мисля, че въпросният Криейтив и новите собственици от тук нататък ще правят всичко възможно да подменят колкото е възможно по-малко апарати. Както ми обясниха, въпросните тестове са създадени от Apple и всеки апарат, който се приема за диагностика, оплакванията се пращат към Apple, а те връщат на сервиза инструкция кои тестове да се направят за локализация на проблемите. Ако тестовете локализират проблема е ясно - или се отремонтират или се подменя апарата. Ако, обаче, тестовете не отсеят проблем и не го локализират, потребителя си получава апаратчето и по живо по здраво кой откъде е. Не ми показаха тестовете какви са, какви проверки съдържат и какво е изплюто написано. Относно това, че много често по време на разговор човека отсреща спира да ме чува или разговора ни прекъсва или с прекъсването виждам, че горе на обхвата пише Searching..., приемчика се обърна и вика: - А, за това сега ще ви обясня защо се получава и най-вече за прекъсванията на разговора. Този проблем се среща при 7Plus и то не при всички. Както знаете, отзад при камерата има микрофон, който е шумоизолиращ. При разговор, гласа ви се улавя от микрофона (и ми показва с неговия апарат как телефона е изправен от ухото до устата), който чисти шумовете и гласа ви стига чист до човека от другата страна. Когато мръднете апарата малко встрани от устата (прави движението, с което горната част остава на ухото, а долната я отдалечава от устата на сантим-два-три и апарата застава под ъгъл от долепен за ухото горе до отдалечен от устата долу), тогава микрофона вече третира всичко като шум и като не предава глас, човека отсреща спира да ви чува. След 3, 8 или 20 секунди като върнете апарата отново вертикално по цялата височина, човека отсреща отново започва да ви чува, ако разговора не е прекъснал. Е, 5 души бяхме в чакалнята и в този момент вече дружен смях се изви в полите на Витоша. Приемчика също се позасмя и явно се целуна мислено за приказката, която му дойде на акъла да ни разкаже. Та... Онзи ден си взех апарата и вчера отлетя към добрата, стара Англия, където във вторник (последният ден от първата година гаранция) има записан час за проблемите си в Apple store в Рединг и това ще е последният ми опит да се отремонтира или смени апарата. Ако това с тестовете е международна политика вече (не знам преди дали е било така), то явно ще си го ползвам така или ще с еопитам да си търся правата тук чрез КЗП и всички последващи институции. Не знам дали ще има успех това, но поне искам да видя т. нар. тестове какви са, какво етествано и какво са показали като резултат. А, да... Сега ще кача едно кратко клипче в тубата, което им показах и за прескачането на картината в определени моменти. пп. Не знам дали поста ми е за тук, но модераторите да го местят където трябва, ако преценят, че не е за тази тема. Едит: ето и това клипче пратих на сервиза им, за проблема с прескачането на картината. Редактирано Септември 30, 2017 от algor 5 1 Цитирай
casa Публикувано Септември 30, 2017 Публикувано Септември 30, 2017 преди 9 часа, Светослав написа: Algor ще чакам да пишеш. И аз мислех да го изпращам в Креатив , но не ми се стои без телефон. Има ли някаква надежда за подмяна на апарата. Телефона ми е на 3 седмици. Няма да описвам всичко,че ще изпиша повече и от @algor.Сменявам трети 7plus JB,но ми ги сменява оператора.Последния път уж за по бързо отидох в Креатив и се отчаях.Отнесох го за серизоно пукане в дисплея.Очаквах смяна.Обадиха ми се след 2 дни и аз чак се изненадах,но майтапа предстоеше.Отидох и ми съобщиха,че са сменили уплътнение на телефона и да не стискам много телефона Попитах защо са ми отваряли телефона и ми отговориха,че това се случва с всички постъпили при тях телефони.Казах им,че ще пиша до Apple и си тръгнах.Не се наложи да пиша защото телефона се скапа след 2 дни (не чувах и не ме чуваха) и оператора ми го смени.Не знам дали отново бих отишъл там.Относно качеството - имал съм всички модели до момента и толкова проблемен телефон не съм имал никога. 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 30, 2017 Публикувано Септември 30, 2017 Така е. Факт е, че си го турихме яко с Джет Блек модела, но е късно либе за китка... 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.