dessyteneva Публикувано Октомври 3, 2017 Сподели Публикувано Октомври 3, 2017 Имам го купено, но по принцип най-много си харесвам Weather HD, ползвах го и преди на андроида и сега, мисля, че някъде бях писала за него, че тук сме малко офтопик. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Октомври 3, 2017 Сподели Публикувано Октомври 3, 2017 То хубаво, ама 15 кинта, за да си настроя уиджета както искам, не бих дал. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Октомври 3, 2017 Сподели Публикувано Октомври 3, 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 3 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Октомври 3, 2017 Сподели Публикувано Октомври 3, 2017 Няма 3d appswitch... Чакам го като наследство... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Както и аз... Затова все още не ъпдейтвам! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Проблемът със свързване на някои у-ва чрез Bluetooth остава. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Чакай да продадат малко 8(8+) и нещата ще си дойдат на място.Към 11.2...11.3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Или Най-вероятно направо с IOS 12 всичко ще се оправи!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Да, ама в 2012 версия (може би)...не че ми е зор де Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 На мен ми е зор!Защото си обичам БГ 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Fakoni Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Забелязвам лаг при 3D Touch на 8 плус... Така като гледам бая трябва да почакаме докато изгладят 11-ката.Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Да ще я изгладят както каза колегата докато се появи ios 12 всичко ще е наред !!!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Е нали така беше и при 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 4, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Така ще е и при 12, 13, 14 и т.н. Винаги новата версия иска напасване. А за Българския език - бая ще има да се почака. Особено както сме намаляваща нация... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 преди 7 минути, Ангел Арнаудов написа: Е нали така беше и при 10 Точно ,де затова сега хората връщат на 10.3.3 докато се подписва, защото работи по-добре от 11 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Дам , чудна си е 10.3.3 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 С новият ъпдейт,батерията се държи много по добре! Сега вече WiFi and Bluetooth влизат в hibernation!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Как разбра,че влизат в хибернация ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Ъпдейтнах и аз току що ОТА и сега ще видя как е новата версия, че вчера събрах сума ти нерви с предишната 11.0.1. За батерията имам предвид. Иначе докато съм в офиса почти не пипам телефона с изключение на разговорите и си стои на бюрото. Значи батерията сутринта, когато отидох на работа в 9 беше на около 60%, а в края на работния ден към 18 ч. - около 40%. Имам чувството, че и на нискотарифните андроиди не пада по този начин. Днес пак по същия начин продължи да се топи. Бях го заредил през вечерта до 100, махнах кабела и докато дойда до офиса (10 минути пеша от нас) вече беше на 97%. Епъл сериозно трябва да поработят, защото не съм имал такива проблеми при 10-ката. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 На 6S положението с батерията е плачевно. Чистих кеша на Safari, но продължава да се топи. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Както се каза по-горе и 10 беше боза до април-май тая година. Не очаквам нищо добро в бъдеще. Ще стане като с MacOS-a. То не може фирмата да продава най-много бройки, да е най-скъпарската, па и да е качествено. Качеството първо се жертва, после ... после и в други градове, както се казваше едно време в рекламата на една фирма, която също сега е на дъното Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 преди 43 минути, kal1ch написа: На 6S положението с батерията е плачевно. Чистих кеша на Safari, но продължава да се топи. Това с кеш-а на Сафари и аз го пробвах, но не намирам абсолютно никаква разлика. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 4, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Спряли ли сте ауто рефреша на приложенията и конкретно на фейсбук. Май в 11 ги активира автоматично. На мой познат така беше и батерията трудно караше един ден на 6s и като провери тази функция му беше включена. Махна я и след това проблемите му изчезнаха с падането на батерията. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 За Background App Refresh ли говориш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 4, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 ДА Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.