Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 11

Recommended Posts

Публикувано

Имам го купено, но по принцип най-много си харесвам Weather HD, ползвах го и преди на андроида и сега, мисля, че някъде бях писала за него, че тук сме малко офтопик.

• Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

205

• Asen_77

91

• penmark

89

• dessyteneva

80

Публикувано

То хубаво, ама 15 кинта, за да си настроя уиджета както искам, не бих дал.

Публикувано

592a4400a339836ca737e5ddfc2def52.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Няма 3d appswitch...:( Чакам го като наследство...

Публикувано

Както и аз... Затова все още не ъпдейтвам! 

Публикувано

Проблемът със свързване на някои у-ва чрез Bluetooth остава.

Публикувано

Чакай да продадат малко 8(8+) и нещата ще си дойдат на място.Към 11.2...11.3

Публикувано

Или Най-вероятно направо с IOS 12 всичко ще се оправи!

Публикувано

Да, ама в 2012 версия (може би)...не че ми е зор де :)

Публикувано

На мен ми е зор!Защото си обичам БГ

Публикувано

Забелязвам лаг при 3D Touch на 8 плус...

Така като гледам бая трябва да почакаме докато изгладят 11-ката.

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Публикувано

Да ще я изгладят както каза колегата докато се появи ios 12 всичко ще е наред !!!

Публикувано

Е нали така беше и при 10 :) 

Публикувано

Така ще е и при 12, 13, 14 и т.н. Винаги новата версия иска напасване. А за Българския език - бая ще има да се почака. Особено както сме намаляваща нация...

Публикувано
преди 7 минути, Ангел Арнаудов написа:

Е нали така беше и при 10 :) 

Точно ,де затова сега хората връщат на 10.3.3 докато се подписва, защото работи по-добре от 11 :D

Публикувано

Дам , чудна си е 10.3.3 :) 

Публикувано

С новият ъпдейт,батерията се държи много по добре! Сега вече WiFi and Bluetooth влизат в hibernation!

Публикувано

Как разбра,че влизат в хибернация ?

Публикувано

Ъпдейтнах и аз току що ОТА и сега ще видя как е новата версия, че вчера събрах сума ти нерви с предишната 11.0.1. За батерията имам предвид. Иначе докато съм в офиса почти не пипам телефона с изключение на разговорите и си стои на бюрото. Значи батерията сутринта, когато отидох на работа в 9 беше на около 60%, а в края на работния ден към 18 ч. - около 40%. Имам чувството, че и на нискотарифните андроиди не пада по този начин. Днес пак по същия начин продължи да се топи. Бях го заредил през вечерта до 100, махнах кабела и докато дойда до офиса (10 минути пеша от нас) вече беше на 97%. Епъл сериозно трябва да поработят, защото не съм имал такива проблеми при 10-ката.

Публикувано

На 6S положението с батерията е плачевно. Чистих кеша на Safari, но продължава да се топи. 

Публикувано

Както се каза по-горе и 10 беше боза до април-май тая година. Не очаквам нищо добро в бъдеще. Ще стане като с MacOS-a.
То не може фирмата да продава най-много бройки, да е най-скъпарската, па и да е качествено. Качеството първо се жертва, после ... после и в други градове, както се казваше едно време в рекламата на една фирма, която също сега е на дъното :)

Публикувано
преди 43 минути, kal1ch написа:

На 6S положението с батерията е плачевно. Чистих кеша на Safari, но продължава да се топи. 

Това с кеш-а на Сафари и аз го пробвах, но не намирам абсолютно никаква разлика.

Публикувано

Спряли ли сте ауто рефреша на приложенията и конкретно на фейсбук. Май в 11 ги активира автоматично. На мой познат така беше и батерията трудно караше един ден на 6s и като провери тази функция му беше включена. Махна я и след това проблемите му изчезнаха с падането на батерията.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...