peppu Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 След всеки ъпдейт го проверявам и винаги е бил спрян. След ъпдейт от 10 към 11 също си беше изключен, т.е. искам да кажа, че не се е включил автоматично. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Аз съм го разрешил единствено за Weather. По-рано по някаква причина беше пуснат за Messenger, но го спрях и батерията пак пада с поне 5% на час без почти никакво ползване. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Пробва ли чист рестор? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Не искам да си губя backup-a. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Много опции няма в твоята ситуация!Единствено преди рестора е reset all settings.Но ти знаеш де. При мен ресетване на настройките е задължителен след всеки OTA Update:) 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 След като на два пъти ми дава черен екран след край на разговор и връщане в лок скрийна, върнах на 10.3.3. Ще чакам да махнат тия бети и да пуснат стабилна 11-ка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Октомври 4, 2017 Сподели Публикувано Октомври 4, 2017 Аз също върнах на 10.3.3. Ще почакам, малко, пък ще видим. 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 5, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 5, 2017 iOS 10.3.3 е спрян и вече не се подписва. 1 1 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Октомври 5, 2017 Сподели Публикувано Октомври 5, 2017 (редактирано) Аз хубаво върнах десятката, но има страхотен лаг навсякъде, все едно съм с половинядрен процесор... Сетнат като нов... Някой знае ли къде може да е проблема? Снощи сякаш беше добре, но днес е отвратително... Не е тротлинг, защото не грее и грам... Редактирано Октомври 5, 2017 от dedra1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 5, 2017 Сподели Публикувано Октомври 5, 2017 iOS 10.3.3 е спрян и вече не се подписва. Баси кефа, хванал съм последния влак 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 5, 2017 Сподели Публикувано Октомври 5, 2017 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 5, 2017 Сподели Публикувано Октомври 5, 2017 (редактирано) Не знам дали е нормално, но преди малко оставих телефона да падне до 1% и да се самоизключи. След няколко минути го сложих на зарядно, но вместо да се появи батерията в червено и да се включи след 1-2 минути (както винаги), направо светна ябълката и след броени секунди телефона се включи, а батерията показваше 5%. И още нещо. За 30 минути на зарядното, батерията вече е почти 50% започвайки от 0. Не знам дали е ок и как е при вас, но на мен ми се струва адски бързо. Нямам спомен преди да е било така. Редактирано Октомври 5, 2017 от peppu Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 5, 2017 Сподели Публикувано Октомври 5, 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Октомври 5, 2017 Сподели Публикувано Октомври 5, 2017 Аз хубаво върнах десятката, но има страхотен лаг навсякъде, все едно съм с половинядрен процесор... Сетнат като нов... Някой знае ли къде може да е проблема? Снощи сякаш беше добре, но днес е отвратително... Не е тротлинг, защото не грее и грам... Дай и два-три дни да завърши индексирането и ще тръгне гладко. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 Проблемите с батерията ми продължават. Снощи изтрих Facebook и Messenger, понеже ми даваше, че използват най-много батерия. Резултат: никакъв. За по-малко от 4 часа стендбай батерията вече е на 65%. Довечера ще ресторна начисто. Дано поне това има ефект... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 Батерията е ужасна на 6s, направо се срива за няколко часа!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 Пиши да кажеш след това какво се е случило и дали има ефект наистина след рестора начисто. Може да си и за нова батерия, кой знае. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 Батерията е подменена преди около година от Creative Center. Ще пиша утре какво е станало след рестора. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 Аз само все още не мога да се справя с тъпия месинджър. Направих и рестор, но пак си трупа часове в бекграунд. Батерията ми е на 90%, а показва 1 час и 30 минути usage заради него. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 Пробвах да ресторна 6+ с 10.3.3 - не се подписва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 Пишеше за 6s, вероятно затова!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
petkopetkov Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 (редактирано) Приложението weather при мен вече работи правилно.При вас как е Сори,пак не работи заблудил съм се Редактирано Октомври 6, 2017 от petkopetkov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 преди 1 час, simba4 написа: Пишеше за 6s, вероятно затова! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Предположих, че щом за 6s се подписва, ще се подписва и за по-стар модел, но не. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Октомври 6, 2017 Сподели Публикувано Октомври 6, 2017 Подписва се още за 6S, защото при смяна на дисплей с неоригинален при този модел, последният спира да разпознава допир на екрана под iOS11. Предполага се, че в скоро време този проблем ще се разреши и ще спрат подписването на 10.3.3 за 6S. Дотогава - възползвайте се, докато можете 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 7, 2017 Сподели Публикувано Октомври 7, 2017 Така. Снощи направих чист рестор до 11.0.2 през DFU. После си играх няколко часа да си оправя всички настройки и да си изтегля приложенията, но имаше резултат. Махнах телефона от зарядното преди 2 часа и съм го ползвал около 20 минути, а батерията все още си е на 100%. Преди щеше да е паднала поне на 90. А, и даже не съм спирал background app refresh на никое приложение! Благодаря на колегите, които предложиха чист рестор. Колкото и да не ми се искаше да го правя си заслужаваше. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.