Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Значи в крайна сметка 3GS ще си е с мултитаскинг и 3 GЕN, докато 3G и 2 GEN няма да са. така ли ?

Публикувано

Сууупер... а някъде из сайта им пишеше, че ЙебълкЪ Ви гарантира, че ще може да използвате устройствата си няколко години (отнасяше се за компютрите им, но все пак...) .

Публикувано (редактирано)

E при 2 и 3г , мултутаскинга си беше мъка особенно ако сафари е включено. Рама си го изяждаше веднага, а апъл винаги държат на стабилното и са решили , че е по добре да не рискуват със старите телефони.

Човек да не пише от айфона значи и вие....

Редактирано от liomojo
Публикувано

Хахаха, тука има за бисери бре.

Публикувано

Aми каво чакаш бре ?

Публикувано

То и аз бях със ipod touch 2g допреди няколко месеца и въпреки че процесора му беше 532mhz в сравнения със iphone 2g и 3g на 412mhz малкото рам си казваше думата.

Публикувано

И сега ние, с по-старите машинки, няма да можем да се възползваме от по-важните нови функции (Имам страничен въпрос - това отнася ли се и за преносимите им компютри?). Трябва да се правят нови покупки... и без това вече iPod-a ми се струва малко муден :D

Като се загледаме по-подробно в тази снимка разбираме какво друго нов ще има в iPhone OS 4

iphone40software68.jpg

Rotate photos

Cell data only settings

Larger fonts for Mail, SMS & alerts

Choose image size in Mail messages

Edit from Outbox

Recent Web searches

Top Hit in Search

Nested playlists

Wake on Wireless

Unload workouts to Nike+

Birthday Calendar

Persistent Wi-Fi

CalDAV invitations

Web search suggestions

Sync IMAP notes

CardDAV

iPod Out

Search SMS/MMS messages

Create playlists

Gift apps

Spell check

Bluetooth keyboards

5x digital zoom

Tap to focus video

Places in Photos

Home screen wallpaper

File & delete Mail search results

Редактирано от mupo
Публикувано

Ами като се използва бакграундър бре, пусни си сидия и отвори 2-3 страници в сафари и телефона ( 2 и 3г) кляка, дори и да използваш увеличаващите суап фаила програми , пак става мазало и започва да цикли, а при 3гс с многото рамец си върви без проблем.

Публикувано

Сериозен съм, щом го помня значи съм го чел някъде. Не ми се търси в момента.

Публикувано

Абе, епъл плюха в сурата на старците, като мен :D Да е жив и здрав Saurik&Co!

М/у другото, не ви ли прави впечатление, че 4.0 дава(не на всички), неща които отдааавна имаме от сидиа?

Публикувано

Дам, съфорумците вече го забелязаха. Според мен имат за цел всички по-важни и съответно по-известни приложения от Cydia, да бъдат приложени в следващите им ъпдейти на ОС.

Публикувано

а вие нима мислите че Саурик не е на заплата при СЖ, и че не е нещо като предна линия за бъдещето на айфона

Лесно им е на апъл, имат си всичко наготово, че и тествано дори. Трябва да вземат хакерчетата на заплата. хе хе хе

Stone cold Сигурно си прав.

Редактирано от liomojo
Публикувано

То е ясно отдавна, че така наречените независими разработчици( не пирати Гога), всъщност работят за епъл, без самите те да го осъзнават. Всички модификации правени от тях, работят през UNIX/Debian базирана платформа, различна от OS Core на iPhone OS. Така брат Стиви може да гепи идеи колкото си иска, защото неговите дивелъпъри интегрират модификациите в директно OS-то .

а вие нима мислите че Саурик не е на заплата при СЖ, и че не е нещо като предна линия за бъдещето на айфона

Да не съм чул повторно подобна простотия. Ако не е този човек, повечето от вас ще имат парчета пластмаса, не айфон!!!

Публикувано

За мултитаскинга съм съгласен за 2Г-тата ама според мен, да направят за 2Г версия с някой нововъведенията които не изискват хардуерна промяна например пощенската кутия, въртене на снимки и т.н.

То ако има версия за 3Г не виждам защо да няма за 2Г нали само ГПС-а е раликата или се лъжа?

Публикувано

Добре де ще може ли да се гледа събитието или не?

Публикувано

Ще излезе в podcasts на iTunes, даже може и да го има вече, но не мога да проверя

Публикувано

Имам малко тъп въпрос, но няма ли да пускат ново устройство тази година? Доколкото помня миналата година по това време обявиха 3GS?

Публикувано

Не миналата година до последния ден не бяха обявили официално дали изобщо ще има 3ГС и го показаха на WWDC - тази година сценария като, че ли се повтаря. Циркулират слухове за удвоена резолюция, втора камера и тн.

Публикувано

Вече дори и не се замислям дали ще си купувам 4г като излезне, ще натроша моя, ще събера всички други чарколяци които имам и ще изпратя всичко това до Купертино, като ще обява стойност 10000 $ да си плати Били мито и ще добавя в пакета снимка с новия ми нексус примерно или каквото там дойде с андроид и хич няма да се занимавам вече с арабски евреи

Публикувано

Все още го няма в Podcasts на iTunes.

И аз да попитам дали са казали нещо за iPhone OS 3.2? Кога ще го пуснат?

Публикувано
Вече дори и не се замислям дали ще си купувам 4г като излезне, ще натроша моя, ще събера всички други чарколяци които имам и ще изпратя всичко това до Купертино, като ще обява стойност 10000 $ да си плати Били мито и ще добавя в пакета снимка с новия ми нексус примерно или каквото там дойде с андроид и хич няма да се занимавам вече с арабски евреи

Били даже може да ти се зарадва и да ти прати някой прототип на Windows Phone 7 :)

Публикувано

Били? Бил Гейтс ли визираш?

След има няма месец 2G става на 3 години. Това е като кола на 10. Очакваш да е вечен ли? И да си ъпдейтне и хардуера?

Публикувано
Все още го няма в Podcasts на iTunes.

И аз да попитам дали са казали нещо за iPhone OS 3.2? Кога ще го пуснат?

Чакай го утре сутринта.

iPhone OS 3.2? Кой ти е казал, че ще има такова нещо за iPhone/iTouch? Това е текущата OS за iPad в момента. Нищо чудно да излезе и 3.2 за iPhone/iTouch, но никога досега не се е съобщавало кога ще се пуснат междинни версия, така че въпроса ти е безсмислен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...