kdmion Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Значи в крайна сметка 3GS ще си е с мултитаскинг и 3 GЕN, докато 3G и 2 GEN няма да са. така ли ? Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Сууупер... а някъде из сайта им пишеше, че ЙебълкЪ Ви гарантира, че ще може да използвате устройствата си няколко години (отнасяше се за компютрите им, но все пак...) . Цитирай
liomojo Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 (редактирано) E при 2 и 3г , мултутаскинга си беше мъка особенно ако сафари е включено. Рама си го изяждаше веднага, а апъл винаги държат на стабилното и са решили , че е по добре да не рискуват със старите телефони. Човек да не пише от айфона значи и вие.... Редактирано Април 8, 2010 от liomojo Цитирай
Fatalizr Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 То и аз бях със ipod touch 2g допреди няколко месеца и въпреки че процесора му беше 532mhz в сравнения със iphone 2g и 3g на 412mhz малкото рам си казваше думата. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 И сега ние, с по-старите машинки, няма да можем да се възползваме от по-важните нови функции (Имам страничен въпрос - това отнася ли се и за преносимите им компютри?). Трябва да се правят нови покупки... и без това вече iPod-a ми се струва малко муден Цитирай
mupo Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 (редактирано) Като се загледаме по-подробно в тази снимка разбираме какво друго нов ще има в iPhone OS 4 Rotate photos Cell data only settings Larger fonts for Mail, SMS & alerts Choose image size in Mail messages Edit from Outbox Recent Web searches Top Hit in Search Nested playlists Wake on Wireless Unload workouts to Nike+ Birthday Calendar Persistent Wi-Fi CalDAV invitations Web search suggestions Sync IMAP notes CardDAV iPod Out Search SMS/MMS messages Create playlists Gift apps Spell check Bluetooth keyboards 5x digital zoom Tap to focus video Places in Photos Home screen wallpaper File & delete Mail search results Редактирано Април 8, 2010 от mupo Цитирай
liomojo Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Ами като се използва бакграундър бре, пусни си сидия и отвори 2-3 страници в сафари и телефона ( 2 и 3г) кляка, дори и да използваш увеличаващите суап фаила програми , пак става мазало и започва да цикли, а при 3гс с многото рамец си върви без проблем. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Сериозен съм, щом го помня значи съм го чел някъде. Не ми се търси в момента. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Абе, епъл плюха в сурата на старците, като мен Да е жив и здрав Saurik&Co! М/у другото, не ви ли прави впечатление, че 4.0 дава(не на всички), неща които отдааавна имаме от сидиа? Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Дам, съфорумците вече го забелязаха. Според мен имат за цел всички по-важни и съответно по-известни приложения от Cydia, да бъдат приложени в следващите им ъпдейти на ОС. Цитирай
stone cold Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 а вие нима мислите че Саурик не е на заплата при СЖ, и че не е нещо като предна линия за бъдещето на айфона Цитирай
liomojo Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 (редактирано) Лесно им е на апъл, имат си всичко наготово, че и тествано дори. Трябва да вземат хакерчетата на заплата. хе хе хе Stone cold Сигурно си прав. Редактирано Април 8, 2010 от liomojo Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 То е ясно отдавна, че така наречените независими разработчици( не пирати Гога), всъщност работят за епъл, без самите те да го осъзнават. Всички модификации правени от тях, работят през UNIX/Debian базирана платформа, различна от OS Core на iPhone OS. Така брат Стиви може да гепи идеи колкото си иска, защото неговите дивелъпъри интегрират модификациите в директно OS-то . а вие нима мислите че Саурик не е на заплата при СЖ, и че не е нещо като предна линия за бъдещето на айфона Да не съм чул повторно подобна простотия. Ако не е този човек, повечето от вас ще имат парчета пластмаса, не айфон!!! Цитирай
profusion Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 За мултитаскинга съм съгласен за 2Г-тата ама според мен, да направят за 2Г версия с някой нововъведенията които не изискват хардуерна промяна например пощенската кутия, въртене на снимки и т.н. То ако има версия за 3Г не виждам защо да няма за 2Г нали само ГПС-а е раликата или се лъжа? Цитирай
apomarinov Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Добре де ще може ли да се гледа събитието или не? Цитирай
alessandros Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Ще излезе в podcasts на iTunes, даже може и да го има вече, но не мога да проверя Цитирай
kartichko Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Имам малко тъп въпрос, но няма ли да пускат ново устройство тази година? Доколкото помня миналата година по това време обявиха 3GS? Цитирай
Nistel Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Не миналата година до последния ден не бяха обявили официално дали изобщо ще има 3ГС и го показаха на WWDC - тази година сценария като, че ли се повтаря. Циркулират слухове за удвоена резолюция, втора камера и тн. Цитирай
kawabiker Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Вече дори и не се замислям дали ще си купувам 4г като излезне, ще натроша моя, ще събера всички други чарколяци които имам и ще изпратя всичко това до Купертино, като ще обява стойност 10000 $ да си плати Били мито и ще добавя в пакета снимка с новия ми нексус примерно или каквото там дойде с андроид и хич няма да се занимавам вече с арабски евреи Цитирай
lambreto Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Все още го няма в Podcasts на iTunes. И аз да попитам дали са казали нещо за iPhone OS 3.2? Кога ще го пуснат? Цитирай
PL87 Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Вече дори и не се замислям дали ще си купувам 4г като излезне, ще натроша моя, ще събера всички други чарколяци които имам и ще изпратя всичко това до Купертино, като ще обява стойност 10000 $ да си плати Били мито и ще добавя в пакета снимка с новия ми нексус примерно или каквото там дойде с андроид и хич няма да се занимавам вече с арабски евреи Били даже може да ти се зарадва и да ти прати някой прототип на Windows Phone 7 Цитирай
sve Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Вече дори и не се замислям дали ще си купувам 4г като излезне, ще натроша моя, ще събера всички други чарколяци които имам и ще изпратя всичко това до Купертино, като ще обява стойност 10000 $ да си плати Били мито и ще добавя в пакета снимка с новия ми нексус примерно или каквото там дойде с андроид и хич няма да се занимавам вече с арабски евреи Били? Бил Гейтс ли визираш? След има няма месец 2G става на 3 години. Това е като кола на 10. Очакваш да е вечен ли? И да си ъпдейтне и хардуера? Цитирай
mupo Публикувано Април 8, 2010 Публикувано Април 8, 2010 Все още го няма в Podcasts на iTunes.И аз да попитам дали са казали нещо за iPhone OS 3.2? Кога ще го пуснат? Чакай го утре сутринта. iPhone OS 3.2? Кой ти е казал, че ще има такова нещо за iPhone/iTouch? Това е текущата OS за iPad в момента. Нищо чудно да излезе и 3.2 за iPhone/iTouch, но никога досега не се е съобщавало кога ще се пуснат междинни версия, така че въпроса ти е безсмислен. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.