monixtreme Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 плугините са стандартните: celendar,lock weather,mail,notifications,phone,sms Цитирай
voltage Публикувано Април 26, 2010 Автор Публикувано Април 26, 2010 Инсталираните при мен са: 2Do, WeatherIcon, RSS Feeds, Push Notifications, Notifications, Twitter, Clock, Calendar, Mail, Phone, SMS Сега това е вече гадаене от моя страна - може да пробваш да качиш точно тези. Нямам идея дали ще помогне. Понеже не ми отговори на въпроса по-горе - променял ли си някой от файловете? Да не би там да се е объркало нещо ? Цитирай
NBT Публикувано Април 26, 2010 Публикувано Април 26, 2010 С каква версия си? Кракната или не. Аз съм си я купил и нямам проблем със слагането на скина. Цитирай
monixtreme Публикувано Април 27, 2010 Публикувано Април 27, 2010 Не съм променял файлове. lockinfo-то ми е от sinful iphone кракната. Изтрих lockinfo и пак го инсталирах , отново не става. Ще пробвам да инсталирам от BeYouriphone ,но сега ми дава грешка репото. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 28, 2010 Публикувано Април 28, 2010 http://bgiphone.com/showthread.php/5202-BeYouriPhone-е-затворен Цитирай
voltage Публикувано Май 5, 2010 Автор Публикувано Май 5, 2010 Новата версия 1.1 е готова и качена на сайта Допълнителна информация там и в първия пост на тази тема. Цитирай
EPOS Публикувано Май 7, 2010 Публикувано Май 7, 2010 (редактирано) След като сложих v1.1 ми се появи следния проблем: Също така градът,който съм избрал в Weather.app е Варна,а на темата ми показва София. Редактирано Май 8, 2010 от Grievous Цитирай
BANNN Публикувано Май 7, 2010 Публикувано Май 7, 2010 Относно шота който си дал просто ти липсва иконка в темата, а за града иди на config.js в темата и го отвори с текстови редактор и промени реда! пример: var locale = Varna, Bulgaria П.П. - voltage Моля те да даваш линк за сваляне директно тук, а не да препращаш към други сайтове! И информирай ни за тези като (от къде взима прогнозата за времето) кое трябва да се редактира и т.н.! Надявам се ще си вземеш поука за напред!? 1 Цитирай
EPOS Публикувано Май 7, 2010 Публикувано Май 7, 2010 Благодаря на GPower за оказаното съдействие. Цитирай
turganay Публикувано Май 7, 2010 Публикувано Май 7, 2010 (редактирано) Защо с новата версия на мястото на RSS инфото ми показва това което би трябвало да е в Twitter, а със старата версия в RSS нямах проблеми. Бях си качил новини, спорт и ми ги показваше нормално. Мисля, че старата версия работи по- добре от новата. Редактирано Май 7, 2010 от turganay Цитирай
BANNN Публикувано Май 8, 2010 Публикувано Май 8, 2010 Because в новата са направени някои промени на бързо и въобще не е догледана. Цитирай
voltage Публикувано Май 8, 2010 Автор Публикувано Май 8, 2010 Благодаря за коментарите! Виждам, че определено трябваше да напиша повече за промените - ще го имам в предвид занапред. За да уточня разните недоразумения - оригиналната версия ползваше RSS и WeatherIcon плъгините и взимаше данните си съответно от RSS настройките на плъгина в Settings и Weather.app-a. Много хора обаче се оплакаха, че имат проблеми с настройването на времето а и доста от тях търсеха "познатия" начин на конфигуриране на времето в config.js. Затова добавих възможността човек да може да си избира между това да ползва плъгина или да си го настройва сам в config.js. Честно казано смятах, че човек отвори ли файла ще може да се ориентира, но уви.. За това дали е недогледана - това е нефинална версия (пише го в началото) - сам човек не може да изтества всичко. Шансовете да отрия грешка сам или един от няколко стотинте юзъра които я ползват не се равни. Иначе определено едно нещо беше огромна грешка - промяната на default настройките - затова и се получи по-горе така, че изведнъж нещо не сработило както трябва. Благодаря на GPower за коментарите! П.С. сложих директен линк. Идеята ми беше на сайта да стои информацията за темата и затова бепе линкнат той. Цитирай
Grievous Публикувано Май 8, 2010 Публикувано Май 8, 2010 Всички линкове за сваляне така или иначе ни препращат към друг сайт. Слагаш където си искаш, стига да не е форум. 1 Цитирай
papid4 Публикувано Май 8, 2010 Публикувано Май 8, 2010 С кракнато Lockinfo съм и като му задам град винаги излиза " ? " помогнете... Цитирай
voltage Публикувано Май 8, 2010 Автор Публикувано Май 8, 2010 Къде ти излиза тази питанка? Същата ли е като на шота по-горе? Цитирай
turganay Публикувано Май 8, 2010 Публикувано Май 8, 2010 Не е там, излиза му, където трябва да пише и града. Цитирай
voltage Публикувано Май 9, 2010 Автор Публикувано Май 9, 2010 С кракнато Lockinfo съм и като му задам град винаги излиза " ? "помогнете... Можеш ли да покажеш скрийншот? Това с питанката вместо името на града въобще не го виждам как става.. П.С. Града не го пишеш на български нали? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 9, 2010 Публикувано Май 9, 2010 neol23, ти опита ли точно с тази версия на локинфо??? Точно с BUX не става на тази. GPower е писал по-горе. Цитирай
BANNN Публикувано Май 9, 2010 Публикувано Май 9, 2010 (редактирано) А'ве мой ти в час ли си ? Тази тема въобще слагал ли си я та се изказваш така неподготвен? П.П. Да с нея съм! Не я ползвам в момента Първоо с нея ли си или не си? Да ти кажа и аз имах този проблем - когато се пише града 'Sofia, Bulgaria' става така, след като го вкарате като код - за Софиа май беше 'BUX005' - вижте за по-сигурно сайта на yahoo! проблема се оправя! И второ темата като я сложиш тя автоматично е настроена на София! Ти к'ви кодове сменяш к'ви филми си вкарваш не те знам. Редактирано Май 9, 2010 от GPower Цитирай
papid4 Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 Направих го най-после Грешката е била в мен на var weatherSource = бях написал кода за града от Yahoo ама кой да прочете че не работи в момента... Цитирай
voltage Публикувано Май 10, 2010 Автор Публикувано Май 10, 2010 (редактирано) Радвам се, че е сработило при теб Днес пуснах и малък ъпдейт - версия 1.1.1. Ето извадка с промените: Версия 1.1.1 * Добавена е опцията да се центрират елементите в менюто * Опция за ръчно презареждане на времето ако не се ползва WeatherIcon (натиснете седмичното време за да се презареди) * Оправен е бъг с нескриването на нотификации след като са изчистени * Добавени са липсващите картинки за времето * Няколко по-дребни бъга са отстранени Обнових и линка в първия пост. Редактирано Май 11, 2010 от voltage Цитирай
voltage Публикувано Май 21, 2010 Автор Публикувано Май 21, 2010 Събирам идеи за допълнения в новата версия! Ако някой се сеща нещо, което би било полезно моля да сподели Вижте новото демонстрационно видео! Може да сте пропуснали някои функции: http://theme.eskapism.com/#demo Цитирай
tishkata Публикувано Август 27, 2010 Публикувано Август 27, 2010 При мен става следното - слагам си темата, зарежда се всичко, но когато натискам върху плугините те не реагират - все едно не съм натиснал. Махам темата и lockinfo-то си работи на 6. Това става и с другите теми, които съм слагал ... някой има ли идея ? Пробвах с преинсталация на lockinfo и на темата няколко пъти - не ще Цитирай
mishocs Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 При мен всичко работи без проблем. Часовника го оправям от weather на телефона, добавям града, който желая първи и после останалите. Много съм доволен Цитирай
arnold Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Темата е много хубава, но има ли начин да се премахне прогнозата за времето от нея? Никъде в настройките не видях такава опция. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.