Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз я чакам 2 месеца..

Публикувано

Мрънкайте на съпорта им докато ви изпратят нови с тракинг.
Така накрая в Бг ще отиде в Интерлогистика.
Но понеже Curve няма да посочат ваш телефон, тия хибавци изобщо няма да направят опит за доставка заради “непълен адрес”...
И ако по някаква случайност успеете да се свържете с тях преди да я върнат, ще ви чака в някаква книжарница! която се води и куриерски офис

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз си чакам реплейсмънта вече 16 дена, като цяло не е ясно от Револют също съм чакал по 2-3 седмици че и повече. 

Публикувано

Май тук трябва да се пише:

05B5C17B-930B-466A-AB0A-4A3E13C341E9.png

Публикувано

2 седмици, дойде с нормално писмо в пощенската кутия

Публикувано

Новата Curve била дошла завчера така че и при мен е баш 2 седмици :)

Публикувано (редактирано)

След като имам Револют, хич не ми дреме колко ще е превода в родната ми банка в случая УКБ.....евентуално...в бъдеще, щото пак няма да е 0.

Редактирано от profusion
Публикувано

Boon вече работи на всички терминали в България, включително и на Борика. Другата седмица ще ми пристигне и картата на Monese и ще видим и там как е.

И аз чакам Монесе, но последният път като пробвах N26, Monzo, Boon не бачкаха на борики?! От кога и как Бууна проработи?!

Как разбра, че бачка на всички POS? На кои банки пробва?

Редактирано от profusion
Публикувано

От днес работи. Boon не работеше на терминали обслужвани от Борика, но проблема е разрешен. Пробвал съм на терминали на Уникредит и Сосиете. Тъй като имаше доста хора, които бяха пробвали да платят в Лидъл неуспешно, прилагам доказателство.362B6E74-9206-4868-98F3-E53EFC5B25D0.thumb.png.ccf28fd2a50d91a7cf78e94981a38ec3.png4414FE39-7A0F-4EBD-95F2-1A48B6DBB15E.thumb.png.4fb151a8ae8fc6a1512e358baed4b5a2.png

Публикувано

чудно! :) 

Ще пиша как е с Монезе очаквам картата всеки момент. Мога да пробвам с N26 дали става ако са разрешили проблема от Борика (да не би са си сменили БИН политиката) и дали е само специфично Буун...

Публикувано

Смятам, че с n26 няма да се получи. Аз имам само boon за сега и само с това тествам.

Публикувано

Ще пробвам. Странно е че точно приложението което не се поддържа в БГ (Boon) да започне да работи в един момент. 

Публикувано

Е, понякога странните неща си имат логично обяснение ;) , но това е друга тема. Важното е, че вече има вариант да се ползва apple pay в България, докато чакаме Apple да се появи официално тук.

Публикувано

profusion, може ли да си ъпдейтнеш първоначалният пост, за да могат хората да знаят, че boon работи на всички терминали. 

Публикувано

Не мога, само мод може след време.

Публикувано

А какви са финансовите параметри за ползване на boon? Преводи към него, плащания на терминал заплащат ли се? Има ли някакви месечни такси или подобни неща?

Има и месечна май беше 1.50 евро и за зареждане не помня колко, за това не е добър вариант, в предвид че и няма левове, и още повече приложението не се поддържа в БГ т.е  ако нещо се оплеска може и да изгориш бе да могат да ти помогнат в превид че не си верифициран като резидент в страната където си се регистрирал.

Последната надежда остана Curve които имат лв. да го интегрират като Монзо, и.....да бачка с борика :) 

Редактирано от profusion
Публикувано

Phyre ако успеят да го вкарат като услуга ще е най-добре. Те са подобни на Boon., доколкото знам го предлагат и за UK в паунди. Ако успеят да вземат лиценз Apple pay за там и да намажем ние ще е най-добре. Но не знам разработчика наясно ли е с тази врътка :) Таксите са поносими ако предлагат Apple pay.

Тя компании като Револют дето имат вече почти 4 милиона потребители не могат още да земат лиценз от 2г, тия Фире с екип от 5 човека надали някога ще успеят :) Там условията са толкова сложни, че ще ги домързи да си го помислят чак :)

Освен това ако Фире е бг институция услугата не се поддържа в БГ, така че шанс (за нас) имат фирми които са регистрирани в страни поддържащи услугата и предлагат не БГ издадени карти.

Редактирано от profusion
Публикувано

Е то и Boon. не са големи колкото Револют но имат. Револют го правят нарочно за да си продават глупавите метални карти... поне аз това си мисля. Transferwise пишат, че до 2-3 месеца ще го пуснат а там има Бг валута ;) 

Boon са услуга на Wirecard които са дооооста големички :) Половината финтех компании ползват техни карти :) Преди Револют ги ползваха преди да могат да издават карти те, Curve, TransferWise също ги ползват тях.

Днес пробвах пак N26, не стана.

Помня че преди писах на Wirecard може и други хора да са писали и така да са се свързали с Борика да са им дали БИН-овете си, и да бачка вече, нямам друго обяснение.

Редактирано от profusion
Публикувано

Само за инфо, днес ми дойде картата на Curve 21.02, а ми пишеше че са я пратили на 20.01....

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...