Нкк Публикувано Февруари 28, 2019 Публикувано Февруари 28, 2019 Нямам идея точно,аз съм си ги направил предимно за чужбина картите,дърпа там някакви стотинки ама не ми е от значение. Цитирай
profusion Публикувано Февруари 28, 2019 Автор Публикувано Февруари 28, 2019 Такса превалутиране 2%, такса зареждане 0.35%, това е , то не е малко я! Цитирай
martin77bg Публикувано Февруари 28, 2019 Публикувано Февруари 28, 2019 Монезе си е добре за Еврозоната и UK да си ги ползваш или за кафенце в Бг :) Цитирай
ML16 Публикувано Февруари 28, 2019 Публикувано Февруари 28, 2019 (редактирано) На 1 000 лв. изхарчени през Monzo има общо 23,5 лв. в такси а и тук не смятаме загубата от превалутирането, като цяло за мен не е опция само за да плащам с телефон/часовник. Редактирано Февруари 28, 2019 от ML16 1 Цитирай
martin77bg Публикувано Февруари 28, 2019 Публикувано Февруари 28, 2019 преди 45 минути, ML16 написа: На 1 000 лв. изхарчени през Monzo има общо 23,5 лв. в такси а и тук не смятаме загубата от превалутирането, като цяло за мен не е опция само за да плащам с телефон/часовник. Предполагам визираш Monese а не Monzo защото са две различни неща Изглежда, че по-бързо ще влезем в еврозоната и да ползваме Monese без такси, отколкото да пуснат Apple pay в Бг :D 1 Цитирай
profusion Публикувано Февруари 28, 2019 Автор Публикувано Февруари 28, 2019 Май май, така изглежда... Макар че Монезе се излагат малко, повечето конкуренти въведоха безплатна конверсия дори за безплатните планове. Цитирай
martin77bg Публикувано Февруари 28, 2019 Публикувано Февруари 28, 2019 Така е доста дебел процент за превалутиране са сложили спрямо всички други но ако Transferwise вкарът Apple pay за всички, както Monese ще най-доброто за Бг. Цитирай
profusion Публикувано Февруари 28, 2019 Автор Публикувано Февруари 28, 2019 Най-доброто ще е Curve защото няма да се налага да вкарваш пари реално всеки път, все едно нормалната ти карта ще има Апъл пей 2 Цитирай
martin77bg Публикувано Февруари 28, 2019 Публикувано Февруари 28, 2019 преди 27 минути, profusion написа: Най-доброто ще е Curve защото няма да се налага да вкарваш пари реално всеки път, все едно нормалната ти карта ще има Апъл пей Не ги знам тези, на какъв принцип работят... месечна такса ли ? Цитирай
profusion Публикувано Февруари 28, 2019 Автор Публикувано Февруари 28, 2019 Няма такса, слагаш карта и дърпа автоматично от нея с нотификация, имат левове, слоро казват ще има апъл пей уж..... Цитирай
martin77bg Публикувано Февруари 28, 2019 Публикувано Февруари 28, 2019 Не ме кефи това автоматично теглене.... защото нотификациите на нашите банки са безумни Засега от скоро само ПИБ вкараха моментно известие! Цитирай
profusion Публикувано Февруари 28, 2019 Автор Публикувано Февруари 28, 2019 Точно за това е защото моята банка няма нотификация чак селд 1-2 дена в банкирането се вижда ,за това е Curve защото имаш нотификация и реално за деня бщджетиране но да не разводняваме темата Curve още нямат Апъл пей 1 Цитирай
Radostin Bogdanov Публикувано Март 9, 2019 Публикувано Март 9, 2019 Здравейте, от няколко дена ползвам boon за плащания и ми прави впечатление, че не ми взима никакъв процент от транзакциите. При вас така ли е? Цитирай
martin77bg Публикувано Март 9, 2019 Публикувано Март 9, 2019 Има промоция до края на този месец мисля, че беше Цитирай
ML16 Публикувано Март 10, 2019 Публикувано Март 10, 2019 А когато ползвате Apple Pay, за транзакции над 25 лв., терминала иска ли Ви ПИН на картата? Цитирай
Нкк Публикувано Март 10, 2019 Публикувано Март 10, 2019 Не,защото след като удостовериш с Face ID вече си позволил плащането,поне така е с Monese Цитирай
Radostin Bogdanov Публикувано Март 10, 2019 Публикувано Март 10, 2019 Аз използвам Apple Watch и е много удобно. Не иска ПИН, само двапъти клик на страничния бутон да активираш портфейла и доближаваш ПОС-а. Цитирай
ML16 Публикувано Март 10, 2019 Публикувано Март 10, 2019 Garmin Pay вече подържа Revolut Mastercard, ако вземат и добавят и BGN като base currency, Apple Watch ще бъде заменен. 2 Цитирай
OXYGEN Публикувано Март 11, 2019 Публикувано Март 11, 2019 (редактирано) Гармин хубаво са пуснали Революта, но радостта ми беше кратка... Моята е Виза и според хелп центъра им, не може да се избира дали да е таква или Мастъркард. Това било според локацията на клиента. Иначе възлагам по-големи надежди Гармин да предложат нещо в България, отколкото Епъл. Но за мен което и да е от двете, все добре. Edit: Всъщност виртуална Револют карта стана. Вече мога да си плащам с часовника Редактирано Март 11, 2019 от OXYGEN 1 Цитирай
martin77bg Публикувано Март 11, 2019 Публикувано Март 11, 2019 (редактирано) преди 21 минути, OXYGEN написа: Гармин хубаво са пуснали Революта, но радостта ми беше кратка... Моята е Виза и според хелп центъра им, не може да се избира дали да е таква или Мастъркард. Това било според локацията на клиента. Иначе възлагам по-големи надежди Гармин да предложат нещо в България, отколкото Епъл. Но за мен което и да е от двете, все добре. Можеш да пробваш виртуалната карта да я вкараш в Garmin pay, новите са мастъркард Редактирано Март 11, 2019 от martin77bg 2 Цитирай
Georgieva Публикувано Март 11, 2019 Публикувано Март 11, 2019 Здравейте! Трябва да преведа 2000000 индонезийски рупии от България по сметка на физическо лице в Bank Central Azia. Основание: капаро за екскурзия Бихте ли ме посъветвали чрез коя платформа е най-изгодно да се направи транзакцията! Благодаря предварително за отговора! Цитирай
OXYGEN Публикувано Март 11, 2019 Публикувано Март 11, 2019 Първи опит за плащане с Garmin Pay - неуспешен. На пос терминал на Уникредит не мина транзакцията и според продавачката изписало да опита с чип вместо безконтактно. Цитирай
martin77bg Публикувано Март 11, 2019 Публикувано Март 11, 2019 Виж в тази тема ЦЪК най вероятно е заради Борика! Цитирай
ML16 Публикувано Март 11, 2019 Публикувано Март 11, 2019 И аз това пишех, Garmin трябва да се разберат с Борика да им приемат Bin-овете. Иначе, излезе инфо също че Revolut Mastercard работи вече и с Fitbit Pay. Цитирай
OXYGEN Публикувано Март 11, 2019 Публикувано Март 11, 2019 Интересно ми е може ли да се обобщи колкото и приблизително да е, каква част от пос терминалите в България са съвместими с Apple Pay/Garmin pay и колко не. Т.е. дали преобладават такива терминали работещи с Борика на които не е възможно? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.