Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Повечето са с Борика и трябва самата институция да се свърже с Борика и да си даде БИН-овете заради старомодния метод на борика инъче дръвце!

Публикувано

Аз 5 пъти писах на N26 да се свържат с Борика и само с писането си останах....

Публикувано

Споделям отзиви за Curve, бях в командировка и всички плащания ми ги даваше на по изгоден курс евро-лев (около 1.954-1.957)спрямо Уникредитската карта която е филсирано 1.96 default_smile.png дори на техен банкомат изтеглих 10 евро и ми ги даде 19.56 default_smile.png с тяхната им карта под Curve default_smile.png

Естествено има лимит за 30 дена 500 евро без такси но за малки пътувания и лични разходи е супер default_smile.png

ПП и без уикенда защото слагат 0.5% както революта

Доволен съм, а в БГ я ползвам като основнна карта лична

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Да питам от всички изброени приложения, кое ти дава възможност да плащаш с телефона или никое?

Sent from my iPhone XS max Dual using Tapatalk Pro

Публикувано

Монезе и Буун (и двете с такси правещи ги леко нерентабилни)

Публикувано

iCard пуснаха сметки в различни валути.

Публикувано (редактирано)

Револют пуснаха левове и хърватски куни. Не са base currency, тоест трябва да се минава през евро, загуба около 50 ст. на 100 лв ако в работен ден се прави превалутирането.

Редактирано от ML16

Това е добре сигурно скоро ще има и топ-ап за лв :)

Тоест в момента има ли някаква полза че има лв като валута или не за плащания? Все трбва да се мине BGN-EUR-BGN

Редактирано от profusion
Публикувано

Има, обменяш си парите през работните дни. Сега смених от евро към лв на 1.955, а съм ги заредиш от бг банка на 1.960.

Ако пуснат Apple Pay, си струва това са 50 ст на 100 лв.

Публикувано

Някой пробва ли да зареди с банков превод? Примерно през пейсера би било евтин превода, но ще отнеме повечко време.

Публикувано

Тоест в момента си зареждах Революта и ме питаше банката ми да обмени и беше на 1.96, а сега каква е разликата като няма топ-ап директно към лв?

Има код за безплатна карта на револют, за нов user, не за съществуващ, ако някой иска на ЛС.

Редактирано от ML16

Здравейте,

Да обобщя и аз от опита си:

Apple Pay(N26) не работи с терминали на Уникредит, от старите, където няма отделен черен пад, както при Била примерно, а картата/телефона трябва директно до терминала да се доближи. Същите са и на Investbank - на два пъти ударих на камък с тях.

Дано Борика се вземат в ръце.

Единтсвено ме дразни, че всеки път (iPhone XS) трябва да въвеждам паскода, за да платя. Начин да се заобиколи това?

Редактирано от Petko Chakov
Публикувано

И на нови (с черен пад пак не ставаше) бях провал.

Публикувано
преди 21 часа, profusion написа:

И на нови (с черен пад пак не ставаше) бях провал.

До момента не съм имал проблем с черен пад (Пощенска, ДСК, Уникредит).

Към коя банка е било, обърнал ли си внимание, че да имам предвид и да не бера срам от тъпотията на Борика?

Публикувано
преди 21 часа, Petko Chakov написа:

Единтсвено ме дразни, че всеки път (iPhone XS) трябва да въвеждам паскода, за да платя. Начин да се заобиколи това?

Не си ли активирал FaceID?

Aз само с FaceID плащам но съм с iPhone X

Публикувано
преди 2 часа, Petko Chakov написа:

До момента не съм имал проблем с черен пад (Пощенска, ДСК, Уникредит).

Към коя банка е било, обърнал ли си внимание, че да имам предвид и да не бера срам от тъпотията на Борика?

Уникредит с черен пад поне 3 пъти съм пробвал и не става, то Уникредит са с Борика, какво значение има пад-а?

Публикувано
преди 3 часа, martin77bg написа:

Не си ли активирал FaceID?

Aз само с FaceID плащам но съм с iPhone X

С XS-а съм, но изобщо даже не зацепва на FaceID, освен при дабъл клика на бутона за включване докато изкара Уолета, и после като допра ми изкарва полето за passcode. Никаква логика.

С черен пад на Уникредит над 7 плащания вече имам, никакъв проблем(без да броя Била). Не знам какво е значението, освен, че терминали без пад на Уникредит, не зацепва.

Публикувано

Значи може да има значения какъв терминал стар/нов стои зад пад-а

Публикувано

Пробвай да влезеш в уолета преди самото плащане,кликваш два пъти и трябва директно да ти удостовери Face ID

Публикувано

Когато цъкнеш 2-пъти,  излиза картата по подразбиране трябва да удостовериш с FaceID  и после трябва да изпише Hold Near Reader след това доближаваш до терминала. Ти така ли го правиш ?

Да,но аз съм с две добавени карти в уолета,ако натисна директно бутона без да съм влязъл в уолет ми излиза втората карта която е в паунди,затова първо влизам и тогава кликвам за удостоверяване и така се активира първата карта която е в евро.

90294777-5844-444A-A270-A35D5AB914E2.png

Редактирано от Нкк
Публикувано

Ако избираш карта е същият принцип... след като си избрал, цъкаш 2-пъти десен бутон за да удостовериш с FaceID  и после трябва да изпише Hold Near Reader!

Ако искаш да ти стане ЕУ карата по подразбиране провлачи я под УК картата  ;)

Публикувано

Човек винаги има какво да научи,мерси за съвета,хитро е.??

Публикувано

Тоз пък с две карти :) моята монезе първата не дойде след 4 седмици сега 10 дена чакам втората баси чакането все едно папата ще идва ....

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...