Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Изобщо ли не пристигна,да не са я свили от пощенската кутия?

Публикувано

Нищо, те наште никога не носят самите пратки, а слагат бележка че имам пратка дори и за писмата, нооо нищо. Curve и Револют пристигнаха след 2-3 седмици.

Публикувано

Револют ми пристигна точно на датата,която бяха посочили,монезе за около три седмици,всички ги оставиха в пощенската кутия която е обща на входа ни,до другите нямат достъп,единствено icard и phyre ми дойдоха с куриер.Първата дойде за два дни втората си я взех от спиди.

Публикувано

Здравейте,

от доста време ползвам boon без проблеми, обаче от вчера не ми дава да топ-ъпна. Казва ми грешни данни на карта, а те са ок и не съм ги променял. Четох някъде, че може би са забранили зареждането от карти издадени от държави, където boon не работи официално.

Някой има ли повече информация?

Публикувано

Имаше нещо такова, аз закрих там акаунта си одавна.

Публикувано
преди 5 минути, profusion написа:

Имаше нещо такова, аз закрих там акаунта си одавна.

Ами аз миналата седмица зареждах и нямаше проблеми, продължавам да си плащам, но не мога да заредя. Четох някакви постове от преди години, че имало подобни рестикции, та се чудя, дали не е временно и дали не е само при мене?

Публикувано

Само внимавай да не си оставиш акаунта на самотек, да ти трупа месечни такси защото няма да ти закрият акаунта преди да си ги платиш, и не ги интересува дали не може да топ-апваш ще ти кажат да правиш банков. Аз за това ги разкарах.

Публикувано
преди 6 минути, profusion написа:

Само внимавай да не си оставиш акаунта на самотек, да ти трупа месечни такси защото няма да ти закрият акаунта преди да си ги платиш, и не ги интересува дали не може да топ-апваш ще ти кажат да правиш банков. Аз за това ги разкарах.

Благодаря за съвета!

Публикувано

Как се закрива профила в Бун? Скоро ми изтича безплатният период.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Само с имейл и чакаш отговор ако имаш късмет...

Публикувано

Заредих Monese сметката с картата на Boon. и писах да я закриват :) Дано не е проблем, че не си спомням тайният въпрос...така прочетох че искат.

Публикувано

Може би не точно по темата, но. Може ли да се въведат в телефона други карти за отсъпки примерно? Карти за бензинастанции, била, метро и тем подобните?

Публикувано

Phyre app можеш да ги вкарваш в apple wallet

Публикувано (редактирано)
преди 7 минути, martin77bg написа:

Phyre app можеш да ги вкарваш в apple wallet

само тези които имат шаблони обаче... Но да не разводняваме темата!

Редактирано от profusion
Публикувано

Преди ставаше,но откакто сложих картите на monese не ми се получава,бях добавил на ikea и rompetrol

Публикувано

Задавам регион България, с език български. Приложения, с които работя са на бг език. Не гугъл транслейт, перфектен превод. Няма как да сменя региона, само и само да се правя на модерен и да плащам с телефона. Я платя, я не! Баси неуважението! И на перфектен англо-американски fuck off

Публикувано (редактирано)

? true story! Ама то половин Европа е така :) не сме сами я!

Редактирано от profusion
Публикувано
преди 46 минути, profusion написа:

само тези които имат шаблони обаче... Но да не разводняваме темата!

За съжаление е така, но най-доброто за мен приложение е Pass2U но трябва да се купи за пълната функция. Можеш дори да сложиш адреса на магазина и да ти излиза на скрийна когато си пред него, както са билетите за самолет ;)

Публикувано

От няколко дена, когато се опитам да заредя boon акаунта си с top up от дебитната ми карта, излиза следната грешка. Някой има ли подобен проблем?

C50097B2-EC23-4CE9-9B8E-B11559DC67F5.jpeg

Публикувано

Май са ограничили карти извън поддържаните страни.

Публикувано

Револют искат нова верификация от днес?! Ако си направил регистрация с шофьорска книжка, искат да направиш нова с лична карта. Някой получавал ли е подобен мейл?

Публикувано

Да,преди около 2 часа.Нищо не съм предприемал?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...