gogi6 Публикувано Март 18, 2020 Публикувано Март 18, 2020 Имаш предвид Revolut ли? Ако да, могат само да мечтаят да постигнат техните възможности. Цитирай
Русев Публикувано Март 18, 2020 Публикувано Март 18, 2020 Някой да му е активен Revolut Junior?Казват, че за сега ще е за USA и премиум акаунтите. https://money.bg/economics/revolut-zapochva-da-predlaga-uslugi-za-detsa.html?amp=true Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ML16 Публикувано Март 19, 2020 Публикувано Март 19, 2020 (редактирано) Само за UK и само за премиум акаунтите, за сега. Revolut Blog Редактирано Март 19, 2020 от ML16 1 Цитирай
baronbg Публикувано Март 19, 2020 Публикувано Март 19, 2020 При мен я има опцията, но греда! При навършени 17г. чакаш още година, да стане на 18. А толкова я чаках тази възможност...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
Русев Публикувано Март 19, 2020 Публикувано Март 19, 2020 Е то направи ли “детето” 18, за какво му е джуниър акаунт Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Април 22, 2020 Автор Публикувано Април 22, 2020 (редактирано) Райфайзен има АП ВИЗА и Мастеркард. Редактирано Април 22, 2020 от profusion Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 iCard пуснаха отстъпки при плащане с тяхна карта в някои търговски обекти https://welcome.icard.com 1 Цитирай
Русев Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Revolut ми даде с безплатния план от тези карти виртуалните за еднократна употреба. Преди изкаше да си с платен план за тази карта. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Откога това!?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 От скоро, но е супер. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Ооо да!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Някой ползвал ли я е тази виртуалка за еднократна употреба?Ако платя нещо в aliexpress примерно и после се наложи да ми върнат парите, ще се върнат ли в сметката?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
turieca Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Някой ползвал ли я е тази виртуалка за еднократна употреба?Ако платя нещо в aliexpress примерно и после се наложи да ми върнат парите, ще се върнат ли в сметката?Sent from my iPhone using Tapatalk ProЧе тя сметкятя ви е една Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Русев Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Разбрах Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
miroslavm Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 (редактирано) преди 58 минути, Русев написа: Някой ползвал ли я е тази виртуалка за еднократна употреба? Ако платя нещо в aliexpress примерно и после се наложи да ми върнат парите, ще се върнат ли в сметката? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Няма да се върнат.Данните за картата се регенерират автоматично след всяка трансакция.И на практика старият номер на картата става невалиден и китайчето колкото и да има желание да ти ги върне ще удря на невалидна карта.То нали това е идеята на картата за еднократна употреба,всеки път да е с различен номер. Редактирано Април 25, 2020 от miroslavm Цитирай
andondragov Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Ее, идеята е, ако някой присвои данните на картата, да не може да извърши плащане. Ама чардж-бек няма как да не става...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
linkinpark79 Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Ооо да!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Имам проблем с апа на на Revolut. Смених телефона, върнах всичко от облака и сега не мага да вляза в приложението. След стартиране ми иска телефония номер, приема го и ме прехвърля на екрана с ПИН кода. Тука удрям на греда - не го приема, въпреки че съм 100% сигурен че е верен. Остава само опцията за смяната му - казват че ми пращат мейл с линк, но не получавам нищо. Пробвах го вече над 20 пъти. На страницата им пише да се свържа с тях чрез приложението им, но как да стане като не мога да вляза? Някакви идеи? В допълнение - картата си е закачена в АП и си работи.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Април 26, 2020 Публикувано Април 26, 2020 Пиши им в Туитър.Аз две седмици подобни проблеми. Цитирай
profusion Публикувано Април 26, 2020 Автор Публикувано Април 26, 2020 преди 10 часа, miroslavm написа: Няма да се върнат.Данните за картата се регенерират автоматично след всяка трансакция.И на практика старият номер на картата става невалиден и китайчето колкото и да има желание да ти ги върне ще удря на невалидна карта.То нали това е идеята на картата за еднократна употреба,всеки път да е с различен номер. Глупости говориш, връщат се защото револют пази старите номера и знае на кой са биле. Връщат се. Просто ако някой иска да тегли няма да стане, рефунд става! Картата само не може да се ползва при услуги които при регистрация пробват картата щото при пробата се унищожава. Цитирай
hudson Публикувано Април 26, 2020 Публикувано Април 26, 2020 Пиши им в Туитър.Аз две седмици подобни проблеми.Днес успях. Разликата беше че вчера изтрих приложението, както и данните му в облака. Сега го инсталирах отново, за верификация ми прати СМС и след това искаше селфи за да са сигурни че съм аз Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Април 26, 2020 Публикувано Април 26, 2020 Някой днес може ли да вземе от виртуалните за еднократна? Пробвам на жената на акаунта и не става. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 26, 2020 Публикувано Април 26, 2020 (редактирано) Аз за пробата също взех, тази ми стана 6-та, взех малко да се обърквам вече Редактирано Април 26, 2020 от Dobriyan Benov Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 28, 2020 Публикувано Април 28, 2020 (редактирано) В страницата на Apple се е появила поддръжка за България и на Transferwise България Curve Fibank iCard Monese Paynetics Revolut TransferWise Unicredit Bulbank Редактирано Април 28, 2020 от Dobriyan Benov Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.