Dobriyan Benov Публикувано Април 28, 2020 Публикувано Април 28, 2020 Ами много вероятно, аз го видях случайно и реших да го постна ако и някой друг го е изтървал Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 28, 2020 Публикувано Април 28, 2020 (редактирано) Ще добавят Райфайзен до дни, това е честа практика, не ги публикуват веднага след пускането, и с FiBank беше така. А за списъка аз не ги гледам там, не ми и трябват, всичко което ми е необходимо е вече в Wallet, просто случайно попаднах и видях TransferWise. Макар да нямам търпение да си бодна в Wallet-a шофьорската книжка или паспорта, ама ще почакаме още малко... Редактирано Април 28, 2020 от Dobriyan Benov Цитирай
ML16 Публикувано Май 13, 2020 Публикувано Май 13, 2020 Revolut Junior, новата услуга на глобалната финансова платформа Revolut, вече е достъпна в България. Revolut Junior насърчава финансовата грамотност сред младите хора чрез персонализирани средства за управление на парите и съвети. Revolut Junior дава възможност на родителите да научат своите деца да управляват умно парите си. Revolut Junior е специално създадена финансова услуга за деца и младежи на възраст между 7 и 17 години. Сметките се управляват от приложението Revolut на родителя. През март услугата беше пусната във Великобритания, а вече е достъпна в България за потребителите с планове Premium и Metal. Източник: Vivainvest 2 Цитирай
ML16 Публикувано Май 13, 2020 Публикувано Май 13, 2020 За съжаление официално в България не, само с доста врътки и не е точно по правилата. Цитирай
Русев Публикувано Май 13, 2020 Публикувано Май 13, 2020 (редактирано) Пуснаха Revolut Junior, но за съжаление е само към платените планове. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro [mention=29419]Русев[/mention], виж 2-3 поста по-нагоре ____________________________Наистина не го бях видял, но все пак давам допълнителна информация, че не се предлага с безплатния план. Редактирано Май 13, 2020 от mirror Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Май 21, 2020 Публикувано Май 21, 2020 Аз имам виртуална карта с UK бин и работи с GPay Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Револют си направиха юзърите и почват малко по малко да добавят нови такси и ограничения. Сега получих на мейла, че от 12.08:- лимитът за безплатен валутен обмен се намаля на 2000 лв месечно (от 11 500). 0.5% такса за повече - банкови трансфери до страни извън евро зоната стават по 1 лв- при трансфери до страни, които не се изпращат в националната валута, може да има такса 6 или 10 лв.Може да изглежда като малко, но си мисля, че е само началото. Гледат да си пробутват платените планове. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
bobiikonomov Публикувано Юни 11, 2020 Публикувано Юни 11, 2020 Абе и аз го уважам, но много е удобно за плащане навсякъде, и за следене на парите ти.Иначе откъм такси всички банки станаха повече от нагли. 2 Цитирай
profusion Публикувано Юни 11, 2020 Автор Публикувано Юни 11, 2020 Аз бих плащал и месечна такса, толкова съм свикнал да си плащам всекидневно с Революта с АП и да си поделям сметки с познати.... 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Юни 18, 2020 Публикувано Юни 18, 2020 Пичове ,имам питане!Колега си изтегли Curve на S20 Ultra!Поръча си и физическа карта.Тъй като използва код ,сумата от 5 пунда му беше преведена в предполагам виртуална карта кръстена Curve Cash!Тъй като си направи Револют,въпросът ни е ,ще можем ли да изпием по една бира с тия 5 паунда или как да ги изтеглим?Не видях вариант да ги прехвърля в друга сметка...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Юни 18, 2020 Публикувано Юни 18, 2020 А дали тази с точките и физическата ,която е поръчал ,не са на обща сметка за да ди ги дръпне от банкомат?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Юни 18, 2020 Публикувано Юни 18, 2020 В сметката няма нищо,но зад съобщението се подава 5-те паунда за биратаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Юни 18, 2020 Публикувано Юни 18, 2020 Мислим да закриваме сметкатаРеволют си върши идеално работата ,та искахме да се почерпим с колегата за добре свършената работа ама...здраве да е!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 19, 2020 Публикувано Юни 19, 2020 на 18.06.2020 г. at 13:02, ElemenT (a.k.a. Chiko) написа: А дали тази с точките и физическата ,която е поръчал ,не са на обща сметка за да ди ги дръпне от банкомат? Sent from my iPhone using Tapatalk Ти сериозно ли? Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Юни 20, 2020 Публикувано Юни 20, 2020 Не!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
andondragov Публикувано Юни 20, 2020 Публикувано Юни 20, 2020 В сметката няма нищо,но зад съобщението се подава 5-те паунда за бирата Sent from my iPhone using Tapatalk Като гледам съобщението, петте паунда са все още чакащи. Условието е да се направи първо плащане с Curve картата (и то не с тези пет паунда, а с карта, свързана в приложението), за да станат налични - тогава ще ги изпише и горе в наличност. Иначе би трябвало да може и на банкомат да се изтеглят, но най-добре на ПОС, за да е максимално близка сумата. Щом сте с Андроид, може да се наложи да плащате с пластиката, иначе с Pay работи идеално. И... Curve няма сметка. Тук всичко е карти, които се виртуализират зад една карта и се сменят с приложението. Има и функция да си сменяш картата и след транзакцията, като Curve прави кредит на първата карта и задължава новата. Доста удобно приложение. А за петте паунда вече въведоха и срок за първата транзакция, та не го бавете. Успех! Gesendet von iPhone mit Tapatalk Цитирай
ludiamax Публикувано Юни 20, 2020 Публикувано Юни 20, 2020 Банкоматите не пускат ли от 10 /включително/, и повече? Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Юни 20, 2020 Публикувано Юни 20, 2020 Като гледам съобщението, петте паунда са все още чакащи. Условието е да се направи първо плащане с Curve картата (и то не с тези пет паунда, а с карта, свързана в приложението), за да станат налични - тогава ще ги изпише и горе в наличност. Иначе би трябвало да може и на банкомат да се изтеглят, но най-добре на ПОС, за да е максимално близка сумата. Щом сте с Андроид, може да се наложи да плащате с пластиката, иначе с Pay работи идеално. И... Curve няма сметка. Тук всичко е карти, които се виртуализират зад една карта и се сменят с приложението. Има и функция да си сменяш картата и след транзакцията, като Curve прави кредит на първата карта и задължава новата. Доста удобно приложение. А за петте паунда вече въведоха и срок за първата транзакция, та не го бавете. Успех! Gesendet von iPhone mit TapatalkБлагодаря!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Юли 15, 2020 Автор Публикувано Юли 15, 2020 Странно не мога да допъпвам с Уникредитската карта с която виаги топъпвам, нито директно нито през апъл пей, някой с подобен проблем? Цитирай
andondragov Публикувано Юли 15, 2020 Публикувано Юли 15, 2020 Странно не мога да допъпвам с Уникредитската карта с която виаги топъпвам, нито директно нито през апъл пей, някой с подобен проблем?От вчера е сменен методът за получаване на 3Д парола... Трябва да идеш в Булбанк Мобайл, в опциите за съответната карта и да натиснеш бутон за абониране за динамична парола. После, като я поиска Револют (или сайт на 3Д търговец), влизаш в мобилното и най-горе ще ти се е появил банер. Цъкваш и си виждаш паролата за транзакцията.Надявам се, че съм бил полезен. П.П. За Pay нямам идея защо не става... Gesendet von iPhone mit Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Юли 15, 2020 Публикувано Юли 15, 2020 А не става ли директно с Apple pay аз така зареждам револют , а УниКредит ми е закачена за Apple pay?!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Юли 15, 2020 Автор Публикувано Юли 15, 2020 Я пробвай, то и аз така ама явно са го счупили заради новата им 3Д оторизация и т.н. от днес? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.