cnfndc Публикувано Ноември 30, 2018 Публикувано Ноември 30, 2018 Благодаря. Относно горния пост, ще е готино NFC чипа с https://www.indiegogo.com/projects/light-phone-2#/ :) Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 30, 2018 Публикувано Ноември 30, 2018 Е револют са от 2 години така бре Гога 2 Цитирай
kawabiker Публикувано Декември 1, 2018 Публикувано Декември 1, 2018 (редактирано) Аааа имаш предвид, че boon работи с apple pay и като няма такси е оферта ... моля за извинение, че не стоплих и се изказах не на място ! Редактирано Декември 1, 2018 от kawabiker Цитирай
profusion Публикувано Декември 1, 2018 Автор Публикувано Декември 1, 2018 Да но имаше месечна такса мисля.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Декември 1, 2018 Автор Публикувано Декември 1, 2018 Таксата е 1,5€ след третия месец. Такса си има почти при всички.С n26 нямам такси и си има апъл пей, същото и е с Минзо.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Декември 1, 2018 Автор Публикувано Декември 1, 2018 Ще си ги ползвам разбира се не се напъвай толкоз, по спокойно само... А дали ще се прееба с 3 лв си е мой проблем.Не зная защо го водим, аз просто уточних съвсем нормално. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Декември 3, 2018 Публикувано Декември 3, 2018 Коя карта трябва да е маркирана в прило ението на Curve, че да може да се плаща с тяхната карта? Днес опитах да платя за да се активира, но я отхвърли. Пробвах и да дръпна пари от банкомат, но не стана. Смятам, че всичко съм потвърдил в приложението. Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Декември 3, 2018 Автор Публикувано Декември 3, 2018 (редактирано) Трябва да е маркирана тази която си си вкарал - дебитната. Но активирането малко е тегаво, първото плащане трябва да е задължително с чип-и-пин. Помня до докъто се активира пробвах на 2-3 места. После нямам грижи от 3 месеца имам поне 200 транзакции ползвам я всекидневно дори и за дреболии. Освен това трябва в приложението да си си направил ПИН-а за самия апп, инъче няма да ти даде активация. Ако си включил палеца изключи го в началото за да те пита за пин. Редактирано Декември 3, 2018 от profusion 1 Цитирай
turieca Публикувано Декември 4, 2018 Публикувано Декември 4, 2018 Маркирах дебитната, както каза и нямаше дерт одеве на петрол. Благодаря още веднъж. Цитирай
Sunnylight017 Публикувано Декември 4, 2018 Публикувано Декември 4, 2018 (редактирано) Здравейте на всички, много интересна тема, браво :)) В крайна сметка - няма как с iPhone-а си да плащам на ПОС по нормален начин, така ли - просто да си изтегля някой уолет, да си вкарам картата, да се верифицирам и да си топ-ъпвам парички и да си плащам с телефона? Не мога да повярвам, че 2018-та година и сме толкова назад... :(( Редактирано Декември 4, 2018 от Sunnylight017 Цитирай
profusion Публикувано Декември 4, 2018 Автор Публикувано Декември 4, 2018 Аз я ползвам всеки ден, заради нотификациите, другото е дизайна на картата перфектно че няма име и номер отгоре Цитирай
turieca Публикувано Декември 4, 2018 Публикувано Декември 4, 2018 Плащането още ми го няма в мобилното извлечение на ЦКБ, а в курве-то се появи на мига. Даже не знам дали са ми взели нещо допълнително от банката. Иначе и на мен ми хареса това, че няма номера и имена отгоре. Цитирай
profusion Публикувано Декември 4, 2018 Автор Публикувано Декември 4, 2018 (редактирано) Споко дръпнато ти е но банката ти не го е осчетоводила още. То нали това е идеята да ти отчете на момента и да знаеш колко ти е взело и т.н. инъче в Уникредит се появява след 1-2 което ми е бавничко, а така вечер веднага имам рабносметка колко съм похарчил. Не са ти зели допълнително за локално ползване с лева, колкото пише толкоз ти е дръпнато. А за твоята банка Curve е като ПОС покупка, дори и да изтеглиш 10лв от АТМ. (но за теглене над равностойността на 200паунда ще има такса) така че е ок за покупки, за теглене си ползвам нормалната карта. В момента ще вкарват още екстри с новата версия на аппа. Редактирано Декември 4, 2018 от profusion 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 7, 2018 Публикувано Декември 7, 2018 Аз не виждам Phyre за какво ми освен за да им плащам месечната такса с това което предлагат в момента Както споделих, виртуалната им карта се приема като Бг. Пластиката пристига днес и при нея незнам как е. Важно за мен, защото се приема за плащания в Apple, Spotify ... без да е нужно да сменяш региона( което променя драстично цената)! Ползвам тестовото приложение. При другото незнам как е. Съпорта в моя случай е на високо ниво. Иначе това излиза като цени 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 7, 2018 Автор Публикувано Декември 7, 2018 (редактирано) Само като видя неща като "такса неактивност" и тотално ме отблъскват.... Като добавим такса месечна, такса за конверсия и става дебела работата. Редактирано Декември 7, 2018 от profusion Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 7, 2018 Публикувано Декември 7, 2018 6 месеца?! За какво ми е, ако не съм я ползвал толкова времеА с коя друга карта можеш да плащаш Spotify примерно? Има ли такава? Цитирай
profusion Публикувано Декември 7, 2018 Автор Публикувано Декември 7, 2018 (редактирано) Няма значение, с това все едно казват, не си ползвал услугата ни и не можем да те доим та дай тука една такса отгоре на месечната. И всяко плащане не в лв. ще ти се оскъпява. Просто казвам че това не е моята услуга. Редактирано Декември 7, 2018 от profusion 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 7, 2018 Автор Публикувано Декември 7, 2018 Ако държиш на карда издадена от бг конкретно за Спотифай (и не искаш да плащаш през пейпал за да избегнеш гео-блокирането) може да видиш Транскард или iCard, нямат поне месечна такса, виж сравни другите неща може би са по-ок. Аз се чудя нали от 3-ти Дек. ЕС пусна директива за забрана на гео-рестрикция при пазаруване тоест не могат вече да те дискриминират от коя страна купуваш или с каква карта? Дори може да се репортват сайтове които не спазват директивата - https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/geo-blocking-digital-single-market , ECCNET-BG@ec.europa.eu Въпреки това вчера не ми даде с Револют да си купя от немския Неспрессо 1 Цитирай
turieca Публикувано Декември 7, 2018 Публикувано Декември 7, 2018 И аз не можах да платя снощи hbo go с Curve-то. Кзва че не е издадена в България. Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Декември 7, 2018 Автор Публикувано Декември 7, 2018 Много дразнещи рестрикции на някой сайтове....Дано да го махнат скоро с новите правила. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 11, 2018 Публикувано Декември 11, 2018 Като информация Епъл Пей вече е стартирал в Германия: Поддържани банки според Епъл: American Express, Maestro, Boon, Bunq, Comdirect, Deutsche Bank, Edenred, Fidor Bank, Hanseatic Bank, HypoVereinsbank, N26, O2 Banking, and VIMPay. Cards issued by Visa and Mastercard are compatible. 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 11, 2018 Автор Публикувано Декември 11, 2018 От Револют са написали това, ако някак си успеят да пуснат АП и за страни където до момента го няма ще избият рибата Малко ме съмнява ама все пак .... "We’re working on bringing Apple Pay to everyone. We’ll let you know more as soon as we can." 2 Цитирай
hgeorgiev Публикувано Декември 11, 2018 Публикувано Декември 11, 2018 Добре де....нас какво ни топли револут след като Борика няма да утилизира транзакциите. Ще си минават както до сега на "избраните" пос терминали с останалите карти който "влизат" в Apple pay. Цитирай
profusion Публикувано Декември 11, 2018 Автор Публикувано Декември 11, 2018 Така е обаче Револют могат да се свържат с тях и да оправят нещата,....евентуално 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.