simba4 Публикувано Октомври 14, 2020 Публикувано Октомври 14, 2020 Пф, е...и разкатавката за 20 лв Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Октомври 14, 2020 Автор Публикувано Октомври 14, 2020 Е ся ? все е нещо хахахаха 2 Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 14, 2020 Публикувано Октомври 14, 2020 Хахахах, ей това вече е нещо Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 14, 2020 Публикувано Октомври 14, 2020 Прекръстете темата на "СХЕМИ" Ще се усетят по някое време тия от А1, че нещо им куца. Имаше преди така нещо подобно в щатите, bestbuy (мисля) бяха пуснали някакъв код за % отстъпка на всичко в онлайн магазина им и хората се възползваха от закупуване на гифт карти за най-различни места (амазон, епъл и т.н.). Цитирай
profusion Публикувано Октомври 14, 2020 Автор Публикувано Октомври 14, 2020 (редактирано) То по принцип в такива промоции те си знаят че не всички регистрирани ще ползват услугата...... а пък не се знае след 10г може да стане по-добра от револют и да я ползвам ? Редактирано Октомври 14, 2020 от profusion Цитирай
penmark Публикувано Ноември 3, 2020 Публикувано Ноември 3, 2020 Някой рефъндвали ли са го към Револют? За колко време идват парите в акаунта? Вчера получих мейл от пейпал, че китаеца от ибей ме е рефънднал, но в Револют акаунта нямам нищо все още. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Ноември 3, 2020 Публикувано Ноември 3, 2020 Фибанк са пуснали дигитален портфейл MyFin Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 3, 2020 Публикувано Ноември 3, 2020 От днес вече и с карти VISA от FIBANK 2 Цитирай
profusion Публикувано Ноември 3, 2020 Автор Публикувано Ноември 3, 2020 преди 4 часа, gorgior написа: Обикновенно бързо идват. До минути. Имам около 5-6 ревънда от алиекспрес и още толкоз от други сайтове тип емаг, на мен ми идват след 3-4-5 дена.... (но не през Пеипал а директно по картата обратно) 1 Цитирай
hudson Публикувано Ноември 4, 2020 Публикувано Ноември 4, 2020 През пейпал до седмица макс идват.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 4, 2020 Публикувано Ноември 4, 2020 Само мен ли цакат Уникредит с 1.50лв като прехвърля пари в Револют?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Ноември 4, 2020 Автор Публикувано Ноември 4, 2020 Изчака ли осчетоводяване на транзакцията? Цитирай
Русев Публикувано Ноември 4, 2020 Публикувано Ноември 4, 2020 Само мен ли цакат Уникредит с 1.50лв като прехвърля пари в Револют?Sent from my iPhone using TapatalkВиж в общите условия, дали имаш такса за плащане на POS терминал в чужбина. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
hudson Публикувано Ноември 4, 2020 Публикувано Ноември 4, 2020 Виж в общите условия, дали имаш такса за плащане на POS терминал в чужбина. Sent from my iPhone using Tapatalk ProПлащане на ПОС терминал не е ли физическо плащане на каса? На мен Революта ми го водят плащане при интернет търговец/онлайн покупка. В УниКредит съм и аз.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
drjivago Публикувано Ноември 4, 2020 Публикувано Ноември 4, 2020 (редактирано) На мен ПИБ си го водят плащане ПОС и в зависимост от каква карта имаш може да има или няма такса. по скоро имах предвид не карта, а условия по договор Редактирано Ноември 4, 2020 от drjivago Цитирай
profusion Публикувано Ноември 4, 2020 Автор Публикувано Ноември 4, 2020 Няма такса в УКБ съм. Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 5, 2020 Публикувано Ноември 5, 2020 Интересно е,че не са ми възтановили сумата от вчера до днес...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Ноември 5, 2020 Публикувано Ноември 5, 2020 На УКБ системата е тъпа и прави не нужни превалутирания. Ако заредиш 500 лв в револют, като авторизация ти излиза примерено 501.74, това е блокировка, не го виждаш в движенията по сметка а само, като авторизация по картата ти. След около 3 работни дни, когато транзакцията се осчетоводи ще виждаш 500 лв и по картата и в разход по сметка. Така става защото тяхната система не приема за нормално да имаш чуждестранна транзакция в лв. 3 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 6, 2020 Публикувано Ноември 6, 2020 Точно така станаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Ноември 7, 2020 Публикувано Ноември 7, 2020 Някъде назад имаше списък със страни и банки от чиито банкомати може да се тегли без такса. Днес пробвах в Турция, от двете банки които са в списъка, на едната въобще не се появи опция за теглене(само смяна на ПИН и проверка на наличност), а на другата успях да изтегля, но с 3,99% такса от сумата. П.П. За револют става дума. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 7, 2020 Публикувано Ноември 7, 2020 Аз преди 3 седмици бях в Турция и ми се наложи да тегля. Обиколих 7-8 банкомата и на всички имаше ужасни комисионни. Най -накрая случайно на една банка не и помня името ръгнах картата в банкомата и изтеглих сумата която исках без никаква комисионна. Просто там е мазало. Има над 20 различни банки и не е ясно коя от коя по "банка"Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
skpavlov Публикувано Ноември 8, 2020 Публикувано Ноември 8, 2020 Плащах с кредитна там освен че нямаш комисионна ми дадоха много добър курс 0.22 лв за лира. Но ако теглиш е ужас Цитирай
hudson Публикувано Ноември 8, 2020 Публикувано Ноември 8, 2020 Курса на българската карта при плащане вчера беше 0,199 за лира. Проблема е че тези банки които са дадени за безплатно теглене с революта или не дават пари или взимат комисионна? А ти как разбра без да изтеглиш коя ще ти вземе комисионна? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 8, 2020 Публикувано Ноември 8, 2020 В момента в който напишеш сумата която искаш да изтеглиш и ти дава колко процента комисионни ще ти вземе и стойността им в турски лири.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
hudson Публикувано Ноември 8, 2020 Публикувано Ноември 8, 2020 Сега като се замисля, наистина на един от екраните изписваше сумата която ще ми дръпне и искаше потвърждение, но понеже вече се бях изнервил от предишния банкомат, направо потвърдих. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.