Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Има слух за някакъв план Плюс под премиум

Публикувано

Някъде го четох днес официално съобщено това за новия план

Публикувано

Paysera имат Apple pay от днес.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

А револют са с карти виза с новия дизайн на логото

Публикувано

При мен излизат старите

Публикувано (редактирано)

В началото ми предлагаше от всички, сега само металните са с новия дизайн, аз съм и с бета версия та затова може при вас да не излизат, ама явно скоро ще бъдат достъпни

9F671D0B-9439-47DE-BA88-E4CE1A2D81F2.png

Сега виждам, че скоро в премиума ще има персонализирани карти

D5FD01B1-5330-4422-91C5-D1F29A06309F.jpeg

Редактирано от Dobriyan Benov
Публикувано

Картата за новия план Плюс

89E014AE-B3C6-4C70-B0B7-2534BA20AB80.png

Публикувано

Видях плана, нещо не намирам разлика със безплатния а искат 7лв/месец? 

Публикувано

Разликата която намерих е в защитата от измама до 1000лв годишно,нищо друго. За 7 кинта на месец не. Сега плащам 1.6 на УниКредит и имам безплатно теглене от техни банкомати и другите стандартни неща. Честно казано ако УниКредит пуснат карта за онлайн плащания с предварително захранване не виждам за какво бих използвал Револют.

Джуниър акаунтите са отключени в плюса също, в смисъл че ги няма ограниченията от безплатния акаунт

Публикувано

Аз ползвам безплатна еднократна виртуалка с фри акаунта !

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Един въпрос за револют и за часовник. Опитвам се да го сложа на циферблата но не на всеки ми се появява а уж ас все кръгли и долу дясно ми дава да сложа нещо, нормално ли е? Другото е дали трябва да включа баграуб рефреш на рефолюта и прукижението да ми седи във фонов режим за да рефрешва сумата на часовника? Защото забеляза че 1-2 компликации на 3д-парти приложения не се рефрешват или поне не често?

Публикувано

Аз също giphy.gif

Публикувано
преди 4 часа, profusion написа:

Един въпрос за револют и за часовник. Опитвам се да го сложа на циферблата но не на всеки ми се появява а уж ас все кръгли и долу дясно ми дава да сложа нещо, нормално ли е? Другото е дали трябва да включа баграуб рефреш на рефолюта и прукижението да ми седи във фонов режим за да рефрешва сумата на часовника? Защото забеляза че 1-2 компликации на 3д-парти приложения не се рефрешват или поне не често?

Ако те разбирам правилно, не можеш да сложиш револют на някои циферблати, което е нормално, защото имат различна насоченост и възможност за добавяне на определени приложения към тях. На втория ти въпрос, дори и да не е разрешена работа в бекграунд на револют, това няма да попречи при плащания, а при отваряне на приложението,сумата ще се рефрешва на дисплея на часовника.

Публикувано

AW app-ът на револют е един от най-безполезните. Наред с Google maps.

Публикувано

Що да е безполезно добре е да знам че имам наличност заредена аз пазарувам само с револют.

Публикувано

Защото единствената информация, която дава, и то когато му скимне, през повечето време казва да се отвори приложението на телефона, е какъв ти е баланса и последните няколко транзакции на ужасен фон със ситен шрифт.

Приложението за часовника и при мен много често казва да пусна на телефона, на компликации сумата не се обновява много често, общо взето на часовника е безсмислено, иначе и аз плащам само с револют ама гледам баланса на телефона

Публикувано

А какви са плюсовете да плащаш с револют у нас, ако заплатата ти я превеждат по сметка с карта на банка, която поддържа епъл пей? За чужбина, онлаин пазаруване, валута, акции, изпращане на пари ясно.

Публикувано

Когато ти запорират сметката в банката - ще разбереш. Не забравяй, че живееш в България и тук всичко може да се случи.

Публикувано

,сметките значи...запорирани като през 90-те...

Публикувано

И аз започнах в началото да го ползвам точно заради запор, сега мога да си плащам и с картата на ПИБ, обаче ми е много по-удобно с револют - приложението е по-удобно и по-бързо мога да проверя баланс и т.н., извадил съм карта и на дъщеря ми, със съпругата ми ползваме  заедно моя акаунт - много по-лесно е да имаме един общ, и накрая - не че го ползвам толкова много в момента, но за статистиката е по-удобно като всички харчове са от едно място да видиш къде са ти отишли парите :)

Публикувано

А това с касичката е много яко също. Заделя ти малки парички с всяко плащане.

Публикувано

Аз в момента най-вече затова го ползвам. Направил съм рестото по 5 и се събират малко кинти.

Публикувано

И аз това се чудя!? Нали са си твои парите и имаш достъп до тях. Във всеки един момент можеш да ги и харчи. ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...