Dobriyan Benov Публикувано Януари 11, 2021 Публикувано Януари 11, 2021 Като стана въпрос по-горе за часовника, в новата бета на Curve вече също има ап за часовника 1 Цитирай
profusion Публикувано Януари 11, 2021 Автор Публикувано Януари 11, 2021 Това по скоро е психология, примерно на мен не ми се дават наведнъж 20 евро за игра в стийм, ама като знам че са се събрали от някакви остатъци за това в продължение на 1 месец и ми е някак по така лежерно ? Революта ползите един пост няма да ми стигне, ползвам гонего за всичко. Ако чаках Уникредит след 3 дена да видя какво ми в дръпнато или ако искам да категоризирам или бюджетирам ще трябва да си почакам бая да го направят... В Т-маркет ми се е случвало да ми дръпнат два пъти ами кога щях а го разбера ако беше с нормалната карта освен ако не тегля вкселски чаршафи и не засичам като куку... Освен това извън онлан пазаруването и валутите, тук доста хора имат Револют, с приятели поделям покупки, дори има хора от форума тука им пращам за Нетфликс. 1 Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 11, 2021 Публикувано Януари 11, 2021 А какъв айбан генерира на новооткрита сметка? С префикс на коя държава? Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Януари 11, 2021 Публикувано Януари 11, 2021 Литва или Латвия, не помня точно Цитирай
ne4o Публикувано Януари 11, 2021 Публикувано Януари 11, 2021 От две, три седмици, всеки път при зареждане на Револют, от ОББ ми искат потвърждение с 3Д секюрити. Явно вече не ми го отчита, като плащане на ПОС, а като онлайн плащане. С другите банки така ли е? Цитирай
profusion Публикувано Януари 11, 2021 Автор Публикувано Януари 11, 2021 Винаги е било като олнайн покупка. Цитирай
ne4o Публикувано Януари 11, 2021 Публикувано Януари 11, 2021 (редактирано) Може и да съм се заблудил, но като че ли точно в този форум някой спомена, че зареждането го отчита като на ПОС. Във всеки случай, преди ми искаше 3Д секюрити на 5 зареждане на Револют,а от скоро всеки път. Редактирано Януари 11, 2021 от ne4o Цитирай
profusion Публикувано Януари 11, 2021 Автор Публикувано Януари 11, 2021 Ами нека, повече сигурност никой не отказва Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 11, 2021 Публикувано Януари 11, 2021 Аз съм с английски ибан в револют. С брексит от тази година всеки трансфер м/у английска и българска банка ще идва с една хубава таксичка за нашите банки. Може ли да се конвертира/смени ибан-а? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
nbotov Публикувано Януари 11, 2021 Публикувано Януари 11, 2021 Само със смяна на адреса в рамките на ЕС. Сега погледнах,че сметката ми в паунди има сорт код и акаунт за местен превод,но IBAN-а за SWIFT е LT.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 11, 2021 Публикувано Януари 11, 2021 преди 2 часа, DreamcatcheR написа: Аз съм с английски ибан в револют. С брексит от тази година всеки трансфер м/у английска и българска банка ще идва с една хубава таксичка за нашите банки. Може ли да се конвертира/смени ибан-а? Sent from my iPhone using Tapatalk Демек си открил сметка и после втора с английски айбан? Понеже колегата горе пише, че излизат с "LT". Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 11, 2021 Публикувано Януари 11, 2021 Всички сметки са ми с един и същ английски ибан. И винаги са били така. Понякога сменям адреса (страната) за покупки от някои сайтове и от няколко месеца съм с английски. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 В началото револют даваше английски IBAN, моя също е такъв. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
nbotov Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 Revolut винаги е давал английски IBAN преди Брексит ерата. След като регистрираха банката и дружеството за електронни пари в Литва за да не губят паспорта си за предоставяне на финансови услуги в рамките на ЕС, прехвърлиха всички клиенти с адреси в рамките на ЕС към LT IBAN-и.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
istoyanov Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 Попитай съпорта. До сега трябваше да са те мигрирали, осве ако не си регистриран с UK адрес?Имейл не получи ли за смяната на дружествата и разясненията, какво ще се случи? Цитирай
profusion Публикувано Януари 12, 2021 Автор Публикувано Януари 12, 2021 Някой има ли преместен от електронното дружество към Револют Банк и има 100хил гаранция? Преди имаха само Литванските граждани тази екстра? Цитирай
hudson Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 Попитай съпорта. До сега трябваше да са те мигрирали, осве ако не си регистриран с UK адрес?Имейл не получи ли за смяната на дружествата и разясненията, какво ще се случи?След поста ти проверих - вече съм с LT iban, но нямам мейл за смяната.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 Някой след брексит да се е "местил" от ЮК в БГ и дали автоматично се сменя ибан-а на момента? Обратното после мисля ще е по-сложно и вече може да искат документ дали си жител на ЮК. До сега ставаше без такъв. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 На мен последния път като си смених адреса от БГ на ЮК (ама това беше миналата година) ми блокираха акаунта и ми искаха документи. След 300 кандърми ми отблокираха акаунта и ми казаха да не сменям адреса ако нямам документи и основателна причина. Цитирай
ML16 Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 @profusion Как разбираш дали си към банката или електронното дружество, по BIC кода ли? Цитирай
profusion Публикувано Януари 12, 2021 Автор Публикувано Януари 12, 2021 В приложението не помня къде трябва да се вижда Revolut Bank UAB, а не Revolut Payments UAB което е само е-money дружество за разплащане. Но май все още е само за Литванци. Цитирай
zlia Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 ... Но май все още е само за Литванци.Може би имаш предвид литовци? :-)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
profusion Публикувано Януари 12, 2021 Автор Публикувано Януари 12, 2021 Ето това е линка с информацията: https://www.revolut.com/en-LT/help/profile-plan/security-personal-data/is-my-money-safe Обач ако смениш държавата на бг няма да има това с банката. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.