Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Като стана въпрос по-горе за часовника, в новата бета на Curve вече също има ап за часовника

Публикувано

Това по скоро е психология, примерно на мен не ми се дават наведнъж 20 евро за игра в стийм, ама като знам че са се събрали от някакви остатъци за това в продължение на 1 месец и ми е някак по така лежерно ?

Революта ползите един пост няма да ми стигне, ползвам гонего за всичко. Ако чаках Уникредит след 3 дена да видя какво ми в дръпнато или ако искам да категоризирам или бюджетирам ще трябва да си почакам бая да го направят... В Т-маркет ми се е случвало да ми дръпнат два пъти ами кога щях а го разбера ако беше с нормалната карта освен ако не тегля вкселски чаршафи и не засичам като куку...

Освен това извън онлан пазаруването и валутите, тук доста хора имат Револют, с приятели поделям покупки, дори има хора от форума тука им пращам за Нетфликс.

Публикувано

А какъв айбан генерира на новооткрита сметка? С префикс на коя държава? 

Публикувано

Литва или Латвия, не помня точно

Публикувано

LTхххххххххххх

Публикувано

От две, три седмици, всеки път при зареждане на Револют, от ОББ ми искат потвърждение с 3Д секюрити. Явно вече не ми го отчита, като плащане на ПОС, а като онлайн плащане. С другите банки така ли е?

Публикувано

Винаги е било като олнайн покупка.

Публикувано (редактирано)

Може и да съм се заблудил, но като че ли точно в този форум някой спомена, че зареждането го отчита като на ПОС. Във всеки случай, преди ми искаше 3Д секюрити на 5 зареждане на Револют,а от скоро всеки път.

Редактирано от ne4o
Публикувано

Ами нека, повече сигурност никой не отказва :)

Публикувано

Аз съм с английски ибан в револют. С брексит от тази година всеки трансфер м/у английска и българска банка ще идва с една хубава таксичка за нашите банки. Може ли да се конвертира/смени ибан-а?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Само със смяна на адреса в рамките на ЕС. Сега погледнах,че сметката ми в паунди има сорт код и акаунт за местен превод,но IBAN-а за SWIFT е LT.

Публикувано
преди 2 часа, DreamcatcheR написа:

Аз съм с английски ибан в револют. С брексит от тази година всеки трансфер м/у английска и българска банка ще идва с една хубава таксичка за нашите банки. Може ли да се конвертира/смени ибан-а?

Демек си открил сметка и после втора с английски айбан? Понеже колегата горе пише, че излизат с "LT".

Публикувано

Всички сметки са ми с един и същ английски ибан. И винаги са били така. Понякога сменям адреса (страната) за покупки от някои сайтове и от няколко месеца съм с английски.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Нищо не разбрах.

Публикувано

В началото револют даваше английски IBAN, моя също е такъв.

Публикувано

Revolut винаги е давал английски IBAN преди Брексит ерата. След като регистрираха банката и дружеството за електронни пари в Литва за да не губят паспорта си за предоставяне на финансови услуги в рамките на ЕС, прехвърлиха всички клиенти с адреси в рамките на ЕС към LT IBAN-и.

Публикувано

Попитай съпорта. До сега трябваше да са те мигрирали, осве ако не си регистриран с UK адрес?
Имейл не получи ли за смяната на дружествата и разясненията, какво ще се случи?

Публикувано

Някой има ли преместен от електронното дружество към Револют Банк и има 100хил гаранция? Преди имаха само Литванските граждани тази екстра?

Публикувано
Попитай съпорта. До сега трябваше да са те мигрирали, осве ако не си регистриран с UK адрес?
Имейл не получи ли за смяната на дружествата и разясненията, какво ще се случи?

След поста ти проверих - вече съм с LT iban, но нямам мейл за смяната.

Публикувано

Някой след брексит да се е "местил" от ЮК в БГ и дали автоматично се сменя ибан-а на момента?
Обратното после мисля ще е по-сложно и вече може да искат документ дали си жител на ЮК. До сега ставаше без такъв.

Публикувано

На мен последния път като си смених адреса от БГ на ЮК (ама това беше миналата година) ми блокираха акаунта и ми искаха документи. След 300 кандърми ми отблокираха акаунта и ми казаха да не сменям адреса ако нямам документи и основателна причина.

Публикувано

@profusion Как разбираш дали си към банката или електронното дружество, по BIC кода ли? 

Публикувано

В приложението не помня къде трябва да се вижда Revolut Bank UAB, а не Revolut Payments UAB което е само е-money дружество за разплащане.

Но май все още е само за Литванци.

Публикувано
...
Но май все още е само за Литванци.

Може би имаш предвид литовци? :-)

Публикувано

Ето това е линка с информацията:

https://www.revolut.com/en-LT/help/profile-plan/security-personal-data/is-my-money-safe

Обач ако смениш държавата на бг няма да има това с банката.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...