Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

А до тогава всички банки опериращи в България ще са въвели услугата...Ще ги отсвиря тия от ДСК на там отиват нещата.
А иначе ето и отговора им;

933-A0663-825-F-4430-ABAE-2-C4-C0286-BF85.jpg

Ще го имат в предвид...Не мърдат ,това е¡
Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Тия хора от ДСК днес ми пратиха на ел поща същия отговор като на шота по-горе. Много не адекватно действие.

Sent from my iPhone Ⅻ using Tapatalk

Публикувано

Еми то си е шаблон. Какво да ти пратят? За всички е един отговора.

Публикувано

През ден ми пращат депеша , без да съм правил второ запитване. Ясно , че е шаблон .

Публикувано

В пощенска банка още никой нищо не знае за Apple pay а и страницата която даде колегата по-горе не се намира в сайта никъде все още. Дори и в андроид магазина няма One Wallet by Postbank явно е проект който още не е видял бял свят. Чакаме ....

Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

Пичове,някой знае ли тия Online карти които издават Revolut,могат ли да се добавят в Wallet?Пробвах няколко пъти ръчно,ама греда!

Публикувано

Могат

Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

Карта която не идва по бг пощи, а я получаваш на имейла ;)

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Публикувано

2a87b6db20efc1f7863bfcd1f4e79050.jpg
Или аз грешно разбитам появата на тази карта в портфейла?

Публикувано

Освен тази розовата, всички останали можеш да ги вкараш в wallet ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

DSK банка пак се свързаха с мен този път по телефона по друг повод , попитах служителката знае ли нещо за сътрудничесво между Apple и ДСК за да ползваме услугата Apple Pay. Дамата ми каза , че не знае и няма информация да текат преговори с Apple , но при появата на услугата ще бъда уведомен , как пак не знае? Това е , вече не вярвам на разни чатове качени тук , че лятото ще го бъде.

Публикувано

И що пък трябва да знае. Един месец предварително ще им спуснат инструкцията по мейлите да си я научат и това е.

Публикувано

Защото в някакъв чат качен тук се цитира определен месец 2021г, а дамата е регионален менажер връзки с обществената и нищо..или може да крият от нея сигурно?

Публикувано

Може пък и тя да не иска да ти каже или да ти е казала и да криеш от нас. Конспирации, менажАри и меринджеи да искаш. 

Публикувано

Крия аз, толкова искам да стане иначе ще сменя ДСК с УниКредит и готово , мразя да се занимавам по закриване на сметки ама...

Публикувано

То вече бързо става. Сменявай ги, или А1, или Вива си направи портфейл за сега.

Публикувано

Знам ,аз съм на Виваком и получавам мейли за такъв портфейл. Чакам банката още малко и ще решавам . Не ми се вадят сметки само. Мисля да закрия настоящите и да сменя банката. Жена ми е на УниКредит и си е ОК . Ползва айфон 10 и услугите на банката , а аз се надявам

Публикувано
Това сериозно ли?

Сериозно!До преди седмица имах само физическа

Публикувано

Каква е разликата между синята виртуалка master и тази?Балгодаря предварително!

Публикувано

Синята си е стандартна карта, просто не ти я дават да я имаш и физически, тази розовата след всяко използване си сменя номера за да не ти откраднат данните и да ти източат сметката.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Вече си преместих сметката в Revolut Bank.

Сутринта ме изненадаха:

0F0E38A6-4368-4795-A6A4-74949052F963.png

Публикувано

Неизбежното се случи. За съжаление!

Публикувано

Поясни защо е “за съжаление”, моля.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Публикувано

Най-вероятно ,защото ще започнат да искат доказателство за произход на парите които ще прекараш през банката, а не както досега ? Прав ли съм Гога ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...