linkinpark79 Публикувано Август 5, 2021 Публикувано Август 5, 2021 Има го и за апъл ама трябва външно у-во....!?!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Август 6, 2021 Публикувано Август 6, 2021 Точно и ясно обяснение, респект. Разбрах каквото ми трябваше.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
jh_ivanov Публикувано Август 6, 2021 Публикувано Август 6, 2021 Някой пробвал ли е да добави Транскард в ЕпълПей. При мен не стана. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 17, 2021 Публикувано Август 17, 2021 ЦКБ вече официално с Apple pay. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Август 18, 2021 Публикувано Август 18, 2021 Пичове,някой ще ми каже ли къде мога да намеря този верификационен номер,че нещо не схащам…Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Август 18, 2021 Публикувано Август 18, 2021 Не е ли кода на гърба на картата? Може и да бъркам , при мен е три цифрен.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Август 18, 2021 Публикувано Август 18, 2021 И аз така си помислих,но видях след това ,че ми трябва четири цифрен код…Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 18, 2021 Публикувано Август 18, 2021 Не трябва ли да ти изпратят кода на регистрирания в системата на банката номер? Този отзад е за потвърждаване на плащания, не го въвеждайте така навсякъде. 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Август 18, 2021 Публикувано Август 18, 2021 Който трябва да дойде?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 18, 2021 Публикувано Август 18, 2021 От известно време като мярка за сигурност въведоха този код, не знам дали се изисква навсякъде, при мен идва при плащания в интернет, включително виртуялния ПОС на НАП. Идва като СМС, но не знам дали не зависи от банката, аз съм в ЦКБ. На Бяла карта пък се потвърждава в приложението чрез биометрични данни.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Август 18, 2021 Публикувано Август 18, 2021 Приятелката ми ползва револют от време на време,и след опит да направя картата по подразбиране ,не ми позволи портфейла.аслед като влязох в настройките ми поиска верификация…та се зачудих за какво става въпрос!Ще изчакаме да видим дали ще се появи от някъде…Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 18, 2021 Публикувано Август 18, 2021 Предполагам, че е така, питайте съпорта за всеки случай да не би да трябва нещо да се пипне.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
zlia Публикувано Август 18, 2021 Публикувано Август 18, 2021 В апликацията на Револют?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
andondragov Публикувано Август 19, 2021 Публикувано Август 19, 2021 То май при всички протече така... Първо за Мастър и после и за Виза карти. Виза винаги са били тромави и проблемни със сертифицирането за разни услуги... Спомням си, че в началото имаше и безконтактни банкомати, които разчитаха безконтактно само Мастър. А някои банки чакаха с месеци, че да пуснат и за двата бранда...Така че, не е учудващо и сигурно ще пуснат и за Виза по някое време.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 19, 2021 Публикувано Август 19, 2021 Можеш да имаш 2 карти по една и съща сметка на ЦКБ, разликата е само, че ще ти задържа 4 вместо 2 лв като неснижаем остатък. Освен в случаи като този е удобно и като ти изтече едната карта и не можеш веднага да си я вземеш например, или когато двама човека ползват сметката.Не съм го пробвала Apple Pay, защото махнах приложението още след първия път когато при смяна на телефона трябваше отново де се ходи в банката за велификация.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 19, 2021 Публикувано Август 19, 2021 О, супер, ще пробвам тогава, мерси! А код за потвърждение иска ли, че аз на мастъра не съм активирала защитата? Едит: добавих я, поиска само кода от съобщението.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
hudson Публикувано Август 22, 2021 Публикувано Август 22, 2021 Пратиха ми нова карта Junior. Не съм я поръчвал, получих мейл да си проверя адреса дали е още същия и след седмица пристигна. В мейла бяха написали че щяла да подобри револют изживяването Разликата е една - новата е мастър кард, старата беше виза.Sent from my iPhone Xs using Tapatalk 1 Цитирай
Русев Публикувано Август 22, 2021 Публикувано Август 22, 2021 И на малкия дойде, все още не може да се добавя в ApplePay Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ne4o Публикувано Септември 7, 2021 Публикувано Септември 7, 2021 (редактирано) Картите Mastercard на ОББ, вече работят с Apple Pay. Пробвах да добавя и една Visa, но не я приема. Дано скоро и нея добавят. Редактирано Септември 7, 2021 от ne4o 1 Цитирай
ne4o Публикувано Септември 27, 2021 Публикувано Септември 27, 2021 Вчера ъпдейтнах Revolut до версия 8.22 и останових, че е изчезнала опцията за влизане с Face ID. Не бях влизал от както сложих iOS 15 и затова не съм сигурен, дали е от нея или от самото приложение. В настройките на телефона си стои опцията Revolut да използва Face ID, но в самото приложение липсва. Цитирай
БОБИ ИКОНОМОВ Публикувано Септември 27, 2021 Публикувано Септември 27, 2021 Аз съм с версия 8.23 и си влизам с Face ID. 1 Цитирай
ne4o Публикувано Септември 27, 2021 Публикувано Септември 27, 2021 Шантава работа! Изтрих го и в стора ми дава 8.22 като последна версия. Инсталирах я пак и се появи опцията за влизане с Face ID. 1 Цитирай
БОБИ ИКОНОМОВ Публикувано Септември 27, 2021 Публикувано Септември 27, 2021 Имай предвид че аз съм с приложението TestFlight, а там винаги върви една версия напред. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.