DreamcatcheR Публикувано Декември 2, 2021 Публикувано Декември 2, 2021 По Коледа стават чудеса...Слава богу отдавна се махнах от тази тъпа банка, че да ги чакам. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 3, 2021 Публикувано Декември 3, 2021 Най-бавноразвиващата банка си остана ДСК. По-голям приоритет им е да си купуват потребителска база, отколкото да я печелят с иновации и развитие. Отне им само 2 години да лъжат хората, че се работи по разработката на тази "сложна за имплементиране функционалност". 2 Цитирай
momchil_g Публикувано Декември 3, 2021 Публикувано Декември 3, 2021 Тази седмица в различни дни два пъти пробвам да тегля пари с apple pay, карта и банкомат на уникредит. И двата пъти - издателят не отговаря. С пластиката стана. А между двете тегления имам друго, което мина. Цитирай
zlia Публикувано Декември 3, 2021 Публикувано Декември 3, 2021 Че нали уж не става да се тегли от банкомат с епъл пей?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Декември 3, 2021 Публикувано Декември 3, 2021 Че нали уж не става да се тегли от банкомат с епъл пей?Sent from my iPhone using TapatalkКак ще не става, ако банкомата има четец за NFC - ставаSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
hudson Публикувано Декември 3, 2021 Публикувано Декември 3, 2021 Не е задължително - на такъв банкомат съм теглил в началото на годината, но от средата на лятото спря да работи. Нито с телефона, нито с часовника.Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Декември 4, 2021 Публикувано Декември 4, 2021 (редактирано) Аз редовно тегля от банкомат на ПИБ с телефона. Преди време с часовника не ставаше и аз по навик ползвам телефона, не знам дали вече и с часовника не става. Дори внасям пари по сметката чрез Apple Pay на банкомата Редактирано Декември 4, 2021 от Dobriyan Benov 2 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Декември 4, 2021 Публикувано Декември 4, 2021 Пре банкомат с уникредитска карта не става през телефона от известно време…Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
stangen Публикувано Декември 5, 2021 Публикувано Декември 5, 2021 Никога не съм успявал да изтегля пари от банкомат през часовника или телефона (Apple Pay с карта на пощенска). Цитирай
istoyanov Публикувано Декември 5, 2021 Публикувано Декември 5, 2021 ПИБ само през телефона тегля на всякакъв банкомат ако има NFC ... 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 5, 2021 Публикувано Декември 5, 2021 Привет, да питам нещо малко далеч от горната тематика, но все пак в тази сфера - моя приятелка ще си идва от Пекин и ме пита работи ли някоя банка у нас и респективно банкоматите й с Union Pay? Нищо не намерих в интернет, освен за ДСК, но инфото е от 2018 година, звънях да питам, операторката нищо не знаеше по въпроса, та ще съм благодарна за някакво по-ново инфо. Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
simba4 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 И, не става, пробвах!Даже я няма в менюто в настройки, а само в самия портфейл и после ме препраща да звъня на ДСК, откъдето са боси щото ми говорят за Гуугъл пей Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 Кое не става?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 При мен стана от раз. Влезнах в приложението и веднага ме попита дали искам да вкарам картите в Apple paySent from my iPhone XII Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
simba4 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 Нензам, да не активират по региони, знам ли!Да бе, то я вкарва от портфейла обаче, ама верификация мина ли?Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 В офис на ДСК се заявява 3D парола, триете сега сложената карта в apple wallet и се регистрирате през ДСК smart приложението, то вкарва в портфейла верифицираната дигитална карта. УспехSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 @simba4 пробвай да добавиш картата от ДСК Смарт приложението от подменюто "Карти" - там има бутончета за всяка карта да се добави в Wallet и работи. Предполагам, че още не им е захапал сървъра, който отговаря за верификация и пращане на СМС кодовете и затова още не работи добавянето директно от Wallet. Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 И как ще я верифицира без издадена 3D парола? Ако има ОК иначе начина съм посочил по-гореSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 Не знам, при мен през ДСК Смарт се добавиха без проблеми и дебитната (VISA) и кредитната (MasterCard) и на телефона и на часовника. Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 Ако не иска допълнителна верификация значи банкираш през ДСК Смарт и имаш въпросната паролаSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
londongunner Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 Това за 3D паролата е само ако досега няма такава активна. Аз сега платих без проблеми на терминал с току що добавената карта.Sent from my iPhone XII Pro Max using Tapatalk Pro 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 Точно така е както си написал Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Декември 7, 2021 Публикувано Декември 7, 2021 Активирах 3Д парола през онлайн банкирането. От там е проблема, сега чакам смс-а!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.