Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

По Коледа стават чудеса...
Слава богу отдавна се махнах от тази тъпа банка, че да ги чакам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Най-бавноразвиващата банка си остана ДСК. По-голям приоритет им е да си купуват потребителска база, отколкото да я печелят с иновации и развитие. Отне им само 2 години да лъжат хората, че се работи по разработката на тази "сложна за имплементиране функционалност".

Публикувано

Тази седмица в различни дни два пъти пробвам да тегля пари с apple pay, карта и банкомат на уникредит. И двата пъти - издателят не отговаря. С пластиката стана. А между двете тегления имам друго, което мина.

Публикувано

Че нали уж не става да се тегли от банкомат с епъл пей?

Публикувано
Че нали уж не става да се тегли от банкомат с епъл пей?

Как ще не става, ако банкомата има четец за NFC - става

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано

Не е задължително - на такъв банкомат съм теглил в началото на годината, но от средата на лятото спря да работи. Нито с телефона, нито с часовника.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Аз редовно тегля от банкомат на ПИБ с телефона. Преди време с часовника не ставаше и аз по навик ползвам телефона, не знам дали вече и с часовника не става. Дори внасям пари по сметката чрез Apple Pay на банкомата

Редактирано от Dobriyan Benov
Публикувано

Пре банкомат с уникредитска карта не става през телефона от известно време…

Публикувано

Никога не съм успявал да изтегля пари от банкомат през часовника или телефона (Apple Pay с карта на пощенска). 

Публикувано

ПИБ само през телефона тегля на всякакъв банкомат ако има NFC ...

Публикувано

Привет, да питам нещо малко далеч от горната тематика, но все пак в тази сфера - моя приятелка ще си идва от Пекин и ме пита работи ли някоя банка у нас и респективно банкоматите й с Union Pay? Нищо не намерих в интернет, освен за ДСК, но инфото е от 2018 година, звънях да питам, операторката нищо не знаеше по въпроса, та ще съм благодарна за някакво по-ново инфо.

Публикувано

8537b51d134650316f86d4eb72b1075c.jpg

Публикувано

И, не става, пробвах!
Даже я няма в менюто в настройки, а само в самия портфейл и после ме препраща да звъня на ДСК, откъдето са боси default_smile.png щото ми говорят за Гуугъл пей default_smile.png

Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!

Публикувано

Кое не става?

Публикувано

При мен стана от раз. Влезнах в приложението и веднага ме попита дали искам да вкарам картите в Apple pay

af8124f7d0abba386454a6059b4281b0.jpg

Sent from my iPhone XII Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

Нензам, да не активират по региони, знам ли!
Да бе, то я вкарва от портфейла обаче, ама верификация мина ли?

Публикувано

В офис на ДСК се заявява 3D парола, триете сега сложената карта в apple wallet и се регистрирате през ДСК smart приложението, то вкарва в портфейла верифицираната дигитална карта. Успех

Публикувано

fae7353fa16e4b749ea1112656f756e6.png

Публикувано

@simba4 пробвай да добавиш картата от ДСК Смарт приложението от подменюто "Карти" - там има бутончета за всяка карта да се добави в Wallet и работи.

Предполагам, че още не им е захапал сървъра, който отговаря за верификация и пращане на СМС кодовете и затова още не работи добавянето директно от Wallet. 

Публикувано

И как ще я верифицира без издадена 3D парола? Ако има ОК иначе начина съм посочил по-горе

Публикувано

Не знам, при мен през ДСК Смарт се добавиха без проблеми и дебитната (VISA) и кредитната (MasterCard) и на телефона и на часовника. 

Публикувано

Ако не иска допълнителна верификация значи банкираш през ДСК Смарт и имаш въпросната парола

Публикувано

Това за 3D паролата е само ако досега няма такава активна. Аз сега платих без проблеми на терминал с току що добавената карта.

Sent from my iPhone XII Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

Точно така е както си написал

Публикувано

Активирах 3Д парола през онлайн банкирането. От там е проблема, сега чакам смс-а!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...