Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 16

Recommended Posts

Публикувано

Как да си запазвам изображенията които правя от Freeform не ми дава да ги запазвам в галерията?

Публикувано

Става най-лесно с копиране и пействане в друг апп, от който може да запишеш изображението (примерно Notes) или със скрийншот и кроп след това, или запазваш като PDF и после си копираш снимката от него.

Публикувано

Свали Insite Gold, може да бачка като iPadadox, без да ползваш техния Swan server, ако имаш статично ip за алармата. Проблема ще е с нотификациите само. От как ги купиха евреите е мега проблемен swan-а. Съжалявам, че го предплатих за 3г напред.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да си жив и здрав - сега ще го пробвам.

П. С. Май нещо не правя както трябва - външни, вътрешни IP-та, портове DMZ всичко изчовърках и върти колелото за свързване с панела и нищо default_sad.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано

Ползвай ip-то и настройките от iparadox, същите портове, юзер и парола за панела. Трябва да тръгне.
ПП: Работи, сега го пуснах през статичното айпи.

Публикувано

А да видим кой от двата ще познае времето. ios15 или иос16 😁

IMG_0473.thumb.jpeg.abcac540d965180d1b8dfd07837eef91.jpeg

Публикувано

Има лек снеговалеж. 15-ката позна 😁

Публикувано

То е ясно , че в 15 ще е точна прогноза. На моя телефон показва “слънце” , то сняг вали… В iOS 16 weather е недоразумение.

Sent from my Айфон using Tapatalk

Публикувано

С 16.3 едвам издържам един ден… Дано в следващия да оправят батерията. Иначе не виждам някакви колосални бъгове. 13 про макс.

Публикувано

И на мен ми се струва, че издържа по малко, телефона е 13 про 

Публикувано

13 про макс, 16.3, два дни без проблем.

Публикувано

Зависи как ползвате апаратите си? Колко браузвате , говорите ,слушате музика , играете игри и др. Зависи дали локацията е пусната нон стоп, дали блутута работи постоянно и т.н. Аз не знам , но все батериите обсъждаме, а в една нова iOS има и други неща.

Публикувано

На 14 про не усещам разлика.

Публикувано
преди 2 часа, venelin111111 написа:

Зависи как ползвате апаратите си? Колко браузвате , говорите ,слушате музика , играете игри и др. Зависи дали локацията е пусната нон стоп, дали блутута работи постоянно и т.н. Аз не знам , но все батериите обсъждаме, а в една нова iOS има и други неща.

Всеки човек си има типичното за него потребление и може да сравни за себе си как е новата версия спрямо старата по отношение на бтерията. Има си начини информацията да се предаде, ако някого го интересува.

По стечение на обстоятелствата някак ми е трудно да открия какво е новото в 16.3. Един нов уолпейпър? На този етап се знае, че минаваме към дребни подобрения, на фона на които е нормално хората да се интересуват от батерията. Кое е другото, което ни касае? Кога ще оправят времето? Може би никога?

Иначе този ъпдейт снощи ми изяде нервичките. Телефонът реши да се развърже от компютъра и да влезе в recovery mode, откъдето всичко заби. При повторен опит за свързване и инсталация влезе буут лууп. Накрая ми втръсна, разкачих всичко, рестартирах всичко, казах си молитвата и от третия път стана. Ако телефонът се държи добре, може и това да му е последния ъпдейт. Не си струва да си скъсявам живота за такива глупости.

Публикувано
Телефонът реши да се развърже от компютъра и да влезе в recovery mode, откъдето всичко заби.

А защо с компютъра?
Или си има някаква причина?
Публикувано
преди 6 минути, Grievous написа:

А защо с компютъра?

Конкретно снощи хем исках да ъпдейтна, хем вършех нещо друго на компютъра, хем телефонът беше останал почти без батерия, така че директно му ръгнах кабела. Иначе ми е все тая дали го правя OTA или през тюнса, основно ми е въпрос на удобство в зависимост от обстоятелствата.

Публикувано

Уиджета на фейсбук месинджъра не работи след 16.3.

Публикувано
на 19.01.2023 г. в 14:02, venelin111111 написа:

В новата 16-та iOS тази сутрин за пръв път на локскрийна се появи съобщението “ Добро утро” температурата за „времето” и съответно прогнозата. С 16.2 съм. Каква е причината да се появи сега ?Апарата не го гася през ноща , нета е включен постоянно както и функцията “Фокус”.

dcccd56870f0e1fdb376081cf855c658.jpg

Ако са настроени времената ти за лягане и ставане, го виждаш около времето ти за ставане. Моето време за ставане е в 0530, и +/- 1-2 мин около това време се вижда Доброто утро, точно като ми свършва Sleep фокуса

1.thumb.jpg.2ed65ba9de606265eaa534dd15a49a63.jpg

Публикувано

ae4d6c4644fe878893142f6cc6356bdb.jpg

Sent from my Айфон using Tapatalk

Публикувано

При мен не излиза. Да не си с бета профил?

Публикувано

Не , иначе щях да пиша ,че е бета. И на айфон 12 излеле ,но след 10 минути.Пробвай пак

Публикувано

при мен за всичко излезе. Air 4, macOS, AW, Apple TV ...

Публикувано

Общо взето нищо не прави този ъпдейт ако не си с 14.

C1ACE7AF-E8B3-4309-9AC5-C2EF94DBFDF3.thumb.jpeg.9b845531edb23cc0a0cc54b589956565.jpeg

Публикувано (редактирано)

сега се сещам... още от предния ъпдейт , Apple TV вече има Siri, дори и ако локацията е БГ.

ПС. Не е на български .... 😂

Редактирано от Veselin Panov
Публикувано

Е това ще е супер, да излезе Сири на български.

Публикувано

Който ползва google photos, греда - приложението крашва. :)

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...