Grievous Публикувано Февруари 24, 2023 Публикувано Февруари 24, 2023 Е к'во има за разбиране? Това с влаченето и избиране на детайл или образ от снимка го знаем всички. SMED9242.MP4 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Февруари 28, 2023 Публикувано Февруари 28, 2023 Пичове,някой да има проблем с 5G след последният ъпдейт? Колегата с 14 PRO няма ядове,аз от 2 дни го търся бе успех с 12-ката!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
zlia Публикувано Февруари 28, 2023 Публикувано Февруари 28, 2023 Аз нямам проблем. Виваком и 13мини. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 28, 2023 Публикувано Февруари 28, 2023 Не, 13 Pro Max и 12 mini на Yettel. Може би проблемът е конкретно в А1, ако са ти верни данните в профила. Цитирай
venelin111111 Публикувано Февруари 28, 2023 Публикувано Февруари 28, 2023 Айфон 12 на Виваком има 5GSent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Февруари 28, 2023 Публикувано Февруари 28, 2023 На един и същ план сме и двамата...той има ,аз и жената и на Мтел с 12-ки нямаме...странна работа...забелязах,че в сайта на Мтел поддържаните телефони откъм 5G са само 13-ки и 14-ки...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 28, 2023 Публикувано Февруари 28, 2023 Е ако е така е малоумно, щом самият телефон го поддържа какво им пречи да го доставят…Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Февруари 28, 2023 Публикувано Февруари 28, 2023 преди 3 часа, ElemenT (a.k.a. Chiko) написа: На един и същ план сме и двамата...той има ,аз и жената и на Мтел с 12-ки нямаме...странна работа...забелязах,че в сайта на Мтел поддържаните телефони откъм 5G са само 13-ки и 14-ки... Sent from my iPhone using Tapatalk Не знам , имам приятел на А1 с 12 про макс и си има 5 джи... Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Март 1, 2023 Публикувано Март 1, 2023 преди 13 часа, dessyteneva написа: Е ако е така е малоумно, щом самият телефон го поддържа какво им пречи да го доставят… Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Имено...чудя се и аз къде да се захвана за да разгадая мистерията...рестартирах вадих карти...няма и няма Цитирай
gogi6 Публикувано Март 1, 2023 Публикувано Март 1, 2023 Е добре де, какъв е позитива от 5G ако плана, както при мен е с 100mbit максимална скорост?Sent from my iPhone using TapatalkПитам оператора, тишина! 1 Цитирай
algor Публикувано Март 2, 2023 Публикувано Март 2, 2023 преди 22 часа, ElemenT (a.k.a. Chiko) написа: Имено...чудя се и аз къде да се захвана за да разгадая мистерията...рестартирах вадих карти...няма и няма С карта на друг оператор какво казва апарата? Цитирай
krasiem Публикувано Март 6, 2023 Публикувано Март 6, 2023 12 pro с A1 съм имам си 5g,нямам проблем...Странно!!! Цитирай
robot Публикувано Март 7, 2023 Публикувано Март 7, 2023 Днес за първи път видях нотификация кога ще продължи зареждането на телефона, когато е включена оптимизацията на батерията. Не знаех че има такива. Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 7, 2023 Публикувано Март 7, 2023 Интересно, никога до сега не ми е излизала такава нотификация, а ми е пуснато от както го има оптимизираното зареждане. Цитирай
judasa Публикувано Март 7, 2023 Публикувано Март 7, 2023 Винаги ми е излизала от както я има опцията. За да стане това, първо трябва да зареждате телефона по едно и също време за някакъв период. Примерно аз го зареждам към 22. Някъде през ноща спира, защото когато се събудя около 3-4 и погледна телефона - нотификацията е налична. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 7, 2023 Публикувано Март 7, 2023 Ми аз го зареждам всяка сутрин докато работя, но нямам нотификации, може би трябва да го оставя повече време на зарядното.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Март 7, 2023 Публикувано Март 7, 2023 Resset Network Settings ?И това пробвах...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Март 7, 2023 Публикувано Март 7, 2023 Ми аз го зареждам всяка сутрин докато работя, но нямам нотификации, може би трябва да го оставя повече време на зарядното.Sent from my iPhone using Tapatalk ProПоявява се като стигне около 80% и се спре зареждането за да пази батерията. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Русев Публикувано Март 7, 2023 Публикувано Март 7, 2023 И това пробвах...Sent from my iPhone using TapatalkА дали изобщо имаш активиран достъп до 5G от оператора, при мен се оказа, че нямам пусната услугата. П. С. Дори и да си го имал, дали не е може да са го спрели по някаква причина? Пред подписване на друг план и т. н. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Милен Орцев Публикувано Март 7, 2023 Публикувано Март 7, 2023 на 1.03.2023 г. в 8:55, ElemenT (a.k.a. Chiko) написа: Имено...чудя се и аз къде да се захвана за да разгадая мистерията...рестартирах вадих карти...няма и на 1.03.2023 г. в 8:55, ElemenT (a.k.a. Chiko) написа: Имено...чудя се и аз къде да се захвана за да разгадая мистерията...рестартирах вадих карти...няма и няма А1 не дават достъп до 5g по презумпция на всички поддържащи го устройства. Трябва да ти е включено в плана. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 7, 2023 Публикувано Март 7, 2023 Аре малко да спрете да правите пирамиди от цитати на последно мнение?! Полето "добави отговора" не се вижда ли? 2 Цитирай
Русев Публикувано Март 8, 2023 Публикувано Март 8, 2023 А в тема която се обсъждат 3-4 активни проблема, как да се разбере кой на кого отговаря?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.