Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 16

Recommended Posts

Публикувано

За колегите който инсталират бета версии.

313308c84ce16df0fc1439f1f0b46346.jpg

Едит; Не зная , но чакаме официалния релиз.

Sent from my Айфон using Tapatalk

Публикувано

На някой друг да му е изчезнало времето? Няма прогноза нито на телефона, нито на лаптопа, при опит за репорт дава, че няма интернет, а пробвах както на мобилни данни, така и на WiFi.

Публикувано (редактирано)

Хм, снощи ми се наложи да мигрирам на 14 pro max, че малко поизкривих 13 про-то след падане. във widget-a не ми показва времето. Когато отворя приложението, ми казва, че не е налична прогноза за времето. Та явно е някакъв бъг. 

Редактирано от stangen
Публикувано

Има проблем със сигурност, защото и на мъжа ми на телефона също липсва прогнозата.

Публикувано

Проблема е масовc6493f7c3c19e201793f27de8b8ab9ed.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

А при мен от както ъпдейтнах, на лок скрийна времето ми редовно е такова.
43b31faf0d6334f7ae01a48b34d3ab2e.jpg

Публикувано

За момента се оправи, иначе при мен редовно липсва като го отворя и се сеща да се покаже след минута примерно. Наистина стана след ъпдейта.

Публикувано

То и днес нямаше прогноза за София близо два часа , в същото време Варна тествах и имаше… мистерия. Сега в момента работи приложението и widgets

Публикувано

Аз съм с 16.5 бета и там положението е същото. Ту го има, ту го няма никакво.

Публикувано

Сигурно сменят доставчика за Бг, за да показва пак точно :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Ох, как ми се иска наистина целогодишно да е топличко, ама за съжаление никой доставчик не предлага промяна в градусите, освен виртуална може би.

Публикувано

Днес както си сърфирах в нета от телефона ми излезе “Харесвате ли Сафари” браузер? Нали Сафари е стоков ап? За пръв път ми се случва. Дали не дойде с 16.4 това?

bf39093db19b2e52b2e4b8241bb97126.jpg

Публикувано
преди 3 часа, dessyteneva написа:

Ох, как ми се иска наистина целогодишно да е топличко, ама за съжаление никой доставчик не предлага промяна в градусите, освен виртуална може би.

Аааа, има, има... "ХААРП" примерно...
😁😁

Публикувано (редактирано)

Давай го този ХААРП, че вместо глобално затопляне, май глобално застудяване стана последните години.

А иначе за оценката @venelin111111 не мисля, че е от стоково приложение, по-добре не цъкай, не е и във формата, в който излизат принципно, поне според мен.

И прогнозата пак бъгна, поне при мен.

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Ми нацъках го вече. Даже не се и замислих в първия момент… Карай

Публикувано

16.4.1 излезе току що.

Публикувано

Батерията чук още!
f88228388a6f920d99f91240026ef7e0.dng

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro

Публикувано

Здравейте появи се интересна функция в карти на новия ъпдеит прилагам скрийншотc4daa0c9b1d9d56e710de986ce9b7ddd.png
8454c1cdc94f3b63e0c7abf1a8f6d53b.png

Публикувано

Това е защото си в Унгария.

New Apple Maps Now Available in Austria, Croatia, Czechia, Hungary, Poland, and Slovenia

iClarified

Публикувано

Да съгласен но в Австрия не работи проверено

Публикувано

Новите функции на Apple Maps са доста, а специално Look Around в Австрия ще се появи скоро.

“Now, Maps users anywhere in the world can explore with Look Around in Croatia, Czechia, Hungary, Poland, and Slovenia. Look Around will also be available in Austria in the coming months.”

Публикувано

За приложението “weather “ , дали от Apple вземат под внимание докладите ни за неточности? От 3-4 дни вали дъжд по цял ден, но локалната прогноза е за облачно време. Тези неточности страшно дразнят, знам , че няма прогноза в реално време както при iOS 15 примерно, но за какво ми е тази програма когато не работи? Беше ми препоръчана програмата weather & radar от AppStore която е ок , защо от Apple не си върнат източниците като при по-старите операционни системи? Някой колега ще посочи , че все пак е “прогноза”, аз ще кажа , че е страшна “боза” да не ползвам по-цветист израз за настоящото приложение.

Публикувано

Изпращал съм поне 20 пъти доклади, но все тая.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

d7c4f597a8d60def68fb32ce4578ec03.jpg

Публикувано

Обаче не мога да го инсталирам, дава ми грешка.

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...