simba4 Публикувано Март 29 Публикувано Март 29 7.44 при мен смъкна и ъпдейтнах. Спрях преди това автоматичния бекъп през командъра и така.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Милен Орцев Публикувано Май 4 Публикувано Май 4 Колеги,как да махна от списъка със скорошни обаждания тези от Вайбър и Месинджър? Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 4 Публикувано Май 4 Като ги плъзнеш на ляво, поне за месинджъра така ги махам (като всички стандартни). Ако питаш изцяло да не се отразяват, не знам дали въобще може.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 13 Публикувано Май 13 Има и за часовника и за лаптопите Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
kototakoa Публикувано Май 16 Публикувано Май 16 Здравейте, Извинявам се, ако това не е правилната тема за моя въпрос. Закупих 15ПМ преди 2 дни и дойде ред за първото зареждане. Версията е 17.5. Забелязох обаче, че стана малко по-топъл само 10 минути, след като го включих да се зарежда. Моля да споделите от опит дали и при вас е така и дали е нормално. Зареждам с оригинални адаптер и зарядно. Не мога да кажа, че става горещ като да не може да се пипа, а просто по-топъл. Стария ми телефон е чиста 12-ка и по едно време също ставаше по-топъл, като дори зареждането спираше само заради високата температура. След време го фикснаха със с ъпдейт. Не пипам телефона докато зарежда по принцип, ако това има значение. Единствено ако някой ми позвъни отговарям, но това е рядко. Притеснявам се от факта, че прочетох на много места за подобен проблем заради титаниевата рамка или просто дефект. Затова реших да попитам реалните потребители тук дали и при вас е така. Благодаря на всеки предварително! Цитирай
Aveliky Публикувано Май 16 Публикувано Май 16 Не го мисли, нормално е, просто го ползвай със здраве и не му ставай роб! 6 Цитирай
penmark Публикувано Май 18 Публикувано Май 18 Някой забеляза ли, че със 17.5 батерията държи повече? На 13 мини се усеща. Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 18 Публикувано Май 18 Да, има подобрение с последните ъпдейти за всички устройства, или по-скоро имаше някакъв проблем с предишната версия, който са отстранили (визирам не само телефона, но и макбука и часовника).Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Емил Филев Публикувано Май 19 Публикувано Май 19 Потвърждавам, че след ъпдейт със 17.5 15 max pro има осезаемо повече живот на батерията. Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Май 20 Публикувано Май 20 iOS 17.5.1Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Цитирай
Grievous Публикувано Май 20 Публикувано Май 20 Тц, тц, тц... Поне една снимчица с новото качи. Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Май 21 Публикувано Май 21 Ти ми кажи с какво помага шота който си качил? Даже големината на ъпдейта е различна за различните модели. :-)))Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Май 21 Публикувано Май 21 Ти кажи твоят "съдържателен" откъм инфо за ъпдейта пост с какво помогна? Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Май 21 Публикувано Май 21 С това ,че го има. Не виждам какво лошо има и кое е не по правила, няма задължителен брой знаци мисля…Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Милен Орцев Публикувано Май 21 Публикувано Май 21 Само на мен ли ми се струва, че батерията е още по- добре? 1 Цитирай
penmark Публикувано Май 21 Публикувано Май 21 За полвин ден няма как да се разбере. След 3-4 дена ще видим, като се ъпдейтнат всички приложения. Цитирай
kototakoa Публикувано Май 22 Публикувано Май 22 Само дано да не омажат батерията. Иначе наистина за 1 ден няма как да се разбере. По-скоро да мине поне 1 пълен заряд. Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 23 Публикувано Май 23 Няма как да се разбере за ден, но снощи за пръв път от близо година се прибрах с батерия на 25%. При един и същ тип ползване, обикновено вечер съм над 50%. Може би бурята е повлияла на сигнала, а може и да е от ъпдейта, ще видим с течение на времето.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Милен Орцев Публикувано Май 23 Публикувано Май 23 (редактирано) На мен ми се струва, че батерията е по- добре с ъпдейта. 14 про е апарата. Редактирано Май 23 от Милен Орцев 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 23 Публикувано Май 23 И моят е 14 про, днес се държи добре, не отчитам фрапиращи разлики. Ще ни пляскат обаче с Ния батерии, щото май си има отделна тема.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
penmark Публикувано Юни 5 Публикувано Юни 5 Времето умря тотално. От два часа не се ъпдейтва. НИМХ да не почиват. То не че като бачка показва точно 🤭 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.