Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 17

venelin111111

Recommended Posts

Публикувано

7.44 при мен смъкна и ъпдейтнах. Спрях преди това автоматичния бекъп през командъра и така.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Колеги,как да махна от списъка със скорошни обаждания тези от Вайбър и Месинджър?

Публикувано

Като ги плъзнеш на ляво, поне за месинджъра така ги махам (като всички стандартни). Ако питаш изцяло да не се отразяват, не знам дали въобще може.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

17.5 излезе

Публикувано

Sonoma 14.5

Публикувано

За часовника няма ли?

Публикувано

Има и за часовника и за лаптопите

Публикувано

Здравейте,

Извинявам се, ако това не е правилната тема за моя въпрос. 
Закупих 15ПМ преди 2 дни и дойде ред за първото зареждане. Версията е 17.5. Забелязох обаче, че стана малко по-топъл само 10 минути, след като го включих да се зарежда.

Моля да споделите от опит дали и при вас е така и дали е нормално. Зареждам с оригинални адаптер и зарядно. Не мога да кажа, че става горещ като да не може да се пипа, а просто по-топъл. 

Стария ми телефон е чиста 12-ка и по едно време също ставаше по-топъл, като дори зареждането спираше само заради високата температура. След време го фикснаха със с ъпдейт.

Не пипам телефона докато зарежда по принцип, ако това има значение. Единствено ако някой ми позвъни отговарям, но това е рядко. Притеснявам се от факта, че прочетох на много места за подобен проблем заради титаниевата рамка или просто дефект. Затова реших да попитам реалните потребители тук дали и при вас е така. 

Благодаря на всеки предварително!

Публикувано

Не го мисли, нормално е, просто го ползвай със здраве и не му ставай роб!

Публикувано

Някой забеляза ли, че със 17.5 батерията държи повече? На 13 мини се усеща.

Публикувано

Да, има подобрение с последните ъпдейти за всички устройства, или по-скоро имаше някакъв проблем с предишната версия, който са отстранили (визирам не само телефона, но и макбука и часовника).

Публикувано

Потвърждавам, че след ъпдейт със 17.5 15 max pro има осезаемо повече живот на батерията. 

Публикувано

iOS 17.5.1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Тц, тц, тц...
Поне една снимчица с новото качи.

IMG_4291.png

Публикувано

Ти ми кажи с какво помага шота който си качил? Даже големината на ъпдейта е различна за различните модели. :-)))

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Ти кажи твоят "съдържателен" откъм инфо за ъпдейта пост с какво помогна?

Публикувано

С това ,че го има. Не виждам какво лошо има и кое е не по правила, няма задължителен брой знаци мисля…

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Само на мен ли ми се струва, че батерията е още по- добре?

Публикувано

За полвин ден няма как да се разбере. След 3-4 дена ще видим, като се ъпдейтнат всички приложения.

Публикувано

tvOS 17.5.1 излезе.

Публикувано

Само дано да не омажат батерията. Иначе наистина за 1 ден няма как да се разбере. По-скоро да мине поне 1 пълен заряд. 

Публикувано

Няма как да се разбере за ден, но снощи за пръв път от близо година се прибрах с батерия на 25%. При един и същ тип ползване, обикновено вечер съм над 50%. Може би бурята е повлияла на сигнала, а може и да е от ъпдейта, ще видим с течение на времето.

Публикувано (редактирано)

На мен ми се струва, че батерията е по- добре с ъпдейта. 14 про е апарата.

Редактирано от Милен Орцев
Публикувано

И моят е 14 про, днес се държи добре, не отчитам фрапиращи разлики. Ще ни пляскат обаче с Ния батерии, щото май си има отделна тема.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Времето умря тотално. От два часа не се ъпдейтва. НИМХ да не почиват. То не че като бачка показва точно 🤭

IMG_3109.thumb.png.120dd529974780c4735d9e16c139e4a7.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...