xcit3 Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Видях какво пише но реших, че след като има къстъм .ispw може да стане. Видях че става и с 9.1.1 и за това реших защо да не пробвам, след това мнение поне други може да не хабят Цитирай
Yakuza Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Значи преминах усмешно към 4.0 GM, но немога да си отключа модема. Терминала ми нон стом крашва... Решения? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Слагаш си OpenSSH и влизаш на телефона. Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Като съм писал терминал по-горе, съм имал предвид от компа, не от телефона. Да споделя, че и PushDoctor работи перфектно на OS 4.0. Не ми работеше YouTube и локализацията в мапс, но след инсталирането на PushDoctor, всичко работи Цитирай
Yakuza Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Досетих се... Самоче май проблема при мен е от там, че немога да се вържа с телефона... Сигурно защото съм със сменена парола Цитирай
Grievous Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 (редактирано) Дойде ред да пусна и моето мнение относно OS 4.0. След ден и половина битка отново съм с нея (по-рано тествах и бета). Защо се борих толкова дълго ли? А ми не знаех, че ще има и по-тежки категории. Благодаря на Aveliky, ThUnDeR и KurtiMakarov за отделеното време. Вярно е това, че трябва да се пазите от MobileSubstrate, но бъгчето идва ако в Settings се пръкнат допълнителни Extation-и (икони на приложения от Cydia). Например - Action Menu Plus Pack, Activator, LockInfo, Safari Download Manager, StatusNotifier, WeatherIcon и т.н. не работят и не е желателно да ги инсталирате. Като заместител на SDM може да използвате Safari Download Plug-In, който върши прекрасна работа. За сметка на това пък може спокойно да тунинговате с YourTube и всичко останали, които не са гарнирани с допълнителна икона в Settings. Не съм закичил телефона още, но до момента работещите приложения са: Cydia iBlackList - инсталирана, но не е тествана (платена) iFile - (платена) Install0us iShare MCallShow MobileLog - инсталирана, но не е тествана (платена) SIManager YourTube - (платена) 3G Unrestrictor - инсталирана, но не е тествана (платена) AppStore AirVideo CP Pro Fizz Weather ezShare EyeTV iTranslate LogMeIn mjoy Mover Orblive Panoramatic Pazaruvaj Pocket Tunes RealDirector QuickOffice SoundHound Skype Sygic TeamViewer WhatsApp WiFi Analyzer Пожелавам успех на всички. п.п. Само да добавя. Наложи се да се върна на 3.1.2 с джейл blackra1n и тогава ресторнах с фирмуера (iPhone2,1_4.0_8A293_BBUpdate) за ФО, който вдига бейзбанда. От 3.1.3 не успях след 3-4 опита. п.п.п. За тези, които не използват Winterboard като мен. Не се опитвайте да замествате файлове, особено в System/Library/CoreServices/SpringBoard.app. Става да си .... а бе мазало. Редактирано Юни 10, 2010 от Grievous 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Мъките свършиха,вече си с 4.0 и Cydia.Сега само чакаме Update на MobileSubstrate и всичко потегля както трябва.Успех на всички които се опитат да обновяват. Цитирай
mupo Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 Така като чета, май не ъпдейт на MobileSubstrate, а на PreferenceLoader трябва да излезе. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 п.п.п. За тези, които не използват Winterboard като мен. Не се опитвайте да замествате файлове, особено в System/Library/CoreServices/SpringBoard.app. Става да си .... а бе мазало. Това не ми харесва! Изобщо! Нищо ли не се сменя деа?!? Цитирай
Grievous Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 (редактирано) Щом исках от Сашо цялата папка SpringBoard.app, смятай. Като се надигнаха тези икони, че като се застъпаха, маме мале. Викам си, не помня някога да съм слагал SBRotator. Най вероятно промените се дължат около Multitasking-а и Background-а, който излиза на него. Друга причина не виждам. Батерията при зареждане излиза, но тези за сигнал, WiFi, малката батерия - не. Тука мисля са сменени имената им. Също така не се опитвайте да променяте и фонта. Има някои като Helvetica с променено разширение. От ttf вече е ttc. И там като се оцъкли един голям шрифт, ужас, не виждах къде какво пишеше. А бе всичко наново ще се прави. п.п. mupo ще трябва да пренаписва историята. Редактирано Юни 11, 2010 от Grievous Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 Така като чета, май не ъпдейт на MobileSubstrate, а на PreferenceLoader трябва да излезе. PreferenceLoader 2.0.2-1.deb (8 KB) Цитирай
mupo Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 Ще бъде ли някой така добър и да ми прати файла Helvetica.ttc от FW 4.0, който се намира в /System/Library/Cache/Fonts? Цитирай
frihet Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 http://pixelatedgeek.com/2010/06/ios4-jailbreak-and-multitasking-now-available-for-iphone-3g/ Цитирай
xcit3 Публикувано Юни 11, 2010 Публикувано Юни 11, 2010 Finally и аз съм със 4.0. След кратка борба и с помоща на VMware 7.1 Workstation успях да инсталирам MAC OSX 10.6 и iTunes 9.2 и да се кача на 4.0. Доста ми харесва за момента как се държи телефона и ми харесват нововъведенията. Цитирай
BigP Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 Някой да има проблеми с Wi-fi ? При мен намира мрежи, но не иска да се върже... Цитирай
interr Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 Само не разбрах дали ще отключи,заключен 3GS с 3.1.3 : Modem FW 05.12.01 ? Цитирай
hrelas Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 (редактирано) И аз съм вече с iOS 4 GM от половин час , всичко мина безпроблемно от 3.1.3 към 4.0 с кастъм за ФО. Ще кача приложения и ако се случи нещо интересно ще пиша! Синхронизирам с iTunes 9.2 , функцията за правене на папки (Folders) работи без проблем. Редактирано Юни 13, 2010 от hrelas Цитирай
deezel Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 (редактирано) Аз също успешно преминах към 4.0GM с един от къстъм фърмуерите на Atomic. Наложи се да се поизмъча, както е станало и с Grevious. Даунгрейд до 3.1.2, джейлбрейк с blackra1n и после ристор. За щастие всичко мина добре, макар и не от първи път. Разликата в скоростта е осезаема, транзицията при отключване, затвяряне и отваряне на приложение е много по-бърза, дори мисля, че е друга, трябва да се види на забавен кадър. Имплементацията на възможност за смяна на фоновото изображение на хоумскрийна е извършена много добре, мултитаскингът е в пъти по-добър от ProSwitcher. Единственото, което ме дразни е, че приложенията остават активни по подразбиране. Каквото и да твърди Стийв Джобс, не може да не консумират, дори минимален, ресурс. Редактирано Юни 12, 2010 от deezel Цитирай
SJobs Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 Неконсумират щото са пасивни приложения в момента. Като пуснат скайп ще консумира макар и малко. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 От целия Аппстор само Skype ще лапа ... ? Цитирай
deezel Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 (редактирано) Няма фонетична подредба??? По мои наблюдения има опция само за хардуерна клавиатура. Иначе съпортът за Bluetooth клавиатури при мен не работи. AppBackup не работи. Редактирано Юни 12, 2010 от deezel Цитирай
mupo Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 Единственото, което ме дразни е, че приложенията остават активни по подразбиране. Каквото и да твърди Стийв Джобс, не може да не консумират, дори минимален, ресурс. Като задържиш пръст върху иконите в мултитаскинг режим не се ли появява минус в единия ъгъл на иконата с който да спреш приложението? Цитирай
deezel Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 Да, разбира се, но това е допълнително усилие. Иска ми се подразбиране да се затварят, но сега ми прави впечатление, че повечето от тях на практика го правят, въпреки че остават в лентата. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.