The Shaman Публикувано Ноември 20, 2012 Публикувано Ноември 20, 2012 Здравейте, проблема е следния мой приятел си е взел 5-цата от Америка ФО, но сега като си сложи картата на Vivacom не може да му се активира, което е нормално защото те не предлагат iPhone. Ta сега не знам как да го активирам ако се сещате за нещо моля пишете, че човека се е побъркал Цитирай
HITMAN Публикувано Ноември 22, 2012 Публикувано Ноември 22, 2012 Мда Nokia никога не са могли да правят OS. Факт е че купиха Симбиан и той залезе. После си измислиха друга OS ама и нея никаква е няма. Да правиш железа е едно ( Nokia го могат ), но да правиш софтуер е съвсем друго (това ония от MicroSoft го могат, ама те не могат да правят железа). Та в заключение спокойно мога да кажа: ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ WINDOWSPHONE ТА ДА ИЗГРЕЕ ОТНОВО NOKIA - щото и без Nokiа, MikroSoft пак ще ги бъде, ама виж Nokia без MicroSoft - отдавна са залезли. Не се самозаблуждавайте ... или сте от оная порода - ЩРАУС !?! А за коя система е по-велика - можем да поспорим пак. Само погледнете колко приложения има за Android и колко за WindowsPhone, а и двете са от доста време на пазара. Защо до сега няма WindowsPhone с SD слот за карта??? Отговора е прост - системата (OS-a) още не го може. Да ... А минаха години .... Не се заблуждавайте от написаното. И аз ще минавам към WindowsPhone. Смятам че ще стане по-добър, но след 1 до 2 години - когато се появи 8.1 или 8.5 или 8.7 - както и там да го кръстят. А за прословутото лагване на Androida, какво да ви кажа - що моят Androiden телефон не лагва, а е само на 1 MHz с едно ядро.... Настрой и четене - не ще не го карах на 1.8 MHz за един месец, но не видях полза. Ако на системата е казано правило кога да дига и сваля честотата всичко е ШЕСТ и не харчи много повече (под 5%) от батерията. Лагването на Android, може да го обсъжда или лаик, или такъв който никога не е имал Android телефон и слушал "приказки и разкази под шипковият храст". Я да си налея още ..... 2 Цитирай
mimeto83 Публикувано Ноември 22, 2012 Публикувано Ноември 22, 2012 А още малко и можеше да изглежда иронично. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 23, 2012 Публикувано Ноември 23, 2012 Privet i ot men,izvinqvam se,no moje li nqkoi da kaje dali ima programa za sledene na iphone,imam predvid az sum s 4S a mujut s 4,dali ima variant za programka koqto da pokazva edin na dryg mestopolojenie 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Списание "Ониън" се пошегува с младия севернокорейски лидер, вестникът на Китайската комунистическа партия обаче взе информацията за чиста монета Ким Чен-ун - най-сексапилният мъж за 2012 г. според "Ониън" Китайският партиен орган в. "Женмин жибао" се хвана на шегата на американското сатирично списание "Ониън" (TheOnion.com), обявило севернокорейския лидер Ким Чен-ун за "най-сексапилния жив мъж за 2012 г." Онлайн версията на вестника на Комунистическата партия в Китай приветства публикацията на сайта на "Ониън", вземайки я за чиста монета. Заедно с "новината" в. "Женмин жибао" публикува и фотогалерия с 55 снимки на комунистическия вожд под заглавие "Върховният лидер на Северна Корея избран за най-сексапилният жив мъж за 2012 г." "Този роден в Пхенян разбивач на сърца", с неговото "смайващо красиво кръгло лице, момчешки чар и силно, набито тяло", е "мечта за всяка жена", написа китайският вестник, цитирайки американското списание, без да си даде сметка, че става дума за шега. Като допълнение към качествата на Ким "Ониън" посочва безупречния му стил на обличане и шикозната прическа, както и ослепителната му усмивка. Той има рядката способност да е очарователен и в същото време да излъчва мъжкарство, поради което е типът мъж, желан от жените, и пример за подражание от мъжете, пише американското списание. Миналата година в същата класация на "Ониън" беше избран сирийският президент Башар Асад. След като "Ониън" разбраха за публикацията на китайския официоз, допълниха статията си с така: "За повече информация по темата, моля, вижте в. "Женмин жибао" - гордият комунистически филиал на "Ониън". Образцов репортаж, другари." За жалост обаче статията вече е свалена от сайта на китайския вестник - или поне от неговата английска версия. Нема що то бива сексапил ама тоя направо цепи аз като чуя секси хора и веднага се сещам за кин чен мун и почва да ми се праи секс ... 3 Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Oт един спортен форум Ех, Шумкар, Шумкарзащо си ти, такъв педал? (на колело имам предивид) Развитието ти в социализма спряло, а пишлето и то там умряло. Диагнозата е крайно тежка. За лечениетио нужна е забежка Анално Ким Чен Ун да се забие в твоя катун. 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Здравейте днес се сдобих с новия си Iphone 4S.Разбрах,че за да ми излизат съобщенията както т.н популярни "балончета" трябва да изтегля Cydia.Някой може ли да сподели къде и как,защото не се справям със системата нещо ! Благодаря предварително !П.С Не знам дали телефона е Jailbreak-нат дори не знам какво значи ! Но мисля че е защото работи с всички оператори по света 4 Цитирай
N1k0lA Публикувано Декември 2, 2012 Публикувано Декември 2, 2012 Ако сте с джейл не ъпдейтвайте, ако сте без не виждам причина да не ъпдейтнете. Какво толкова ви плаши 6цата? Освен Апъл мапс. не ме плаши 6-цата а ме плаши това че няма джейл за VIVAcom и ще се наложи да си взимам M-tel или GLOBUL карта Направо си купи една на AT&T,за да ти е Untethered. No Comment 1 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 4, 2012 Публикувано Декември 4, 2012 Ето от нашата борса: Продавам чисто нов бял оригинален iPhone 5, 16GB, ФО и още в оригиналния амбалаж. Отключен и под гаранция. Цена - 1 499 лв. 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 11, 2012 Публикувано Декември 11, 2012 Пичове, имам един въпрос. Наскоро си взех iPhone 4S от М-тел на изплащане (още го изплащам) но понеже съм тъп, го размених за друг телефон, за което много съжалявам в момента. Искам да ви питам имали някакъв начин да си върна телефона, примерно от М-тел с нов или незнам ... още е в гаранция! 2 Цитирай
blackadder Публикувано Декември 13, 2012 Публикувано Декември 13, 2012 бихте ли ми помогна .как да си инсталирам на телефона(айфон 4)софтуер от айфон 4с.да работи като него и да функционира като него.благодаря ви засега 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 не ме плаши 6-цата а ме плаши това че няма джейл за VIVAcom и ще се наложи да си взимам M-tel или GLOBUL карта Пичът може би има предвид, че чака jailbreak, за да може да си ънлокне телефона, който е заключен към VIVACOM. [Taka iskam da popitam g/d kolko pari shte mi struva da si opravq kopcheto zashtoto ot 13.12.2012 veche nemoga da izlizam ot menutata i sam prinuten da restartiram iphona... Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 Продавам чисто нови Iphone 4s ReplicaApple iPhone 4S 16GB Replica Мрежа: GSM 850/900/1800/1900, Батерия: Li-Po/1432 mAh Време на разговор: 14 h (2G) / до 8 h (3G) Време на готовност: 300 h (2G) / до 200 h (3G) Операционна система: iOS 5 (based on Mac OS) Малииии 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 zdr!poqvi mi se na ekrana na iphone 5 luna kydeto mi pokazva 4asa...nqkoi ako znae da mi pomogni..blogodarq vi predvaritelno Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 17, 2012 Публикувано Декември 17, 2012 Аз и това кудето, го взех за куЧето... Смятай 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Купих сравнително скоро този iMac 27" Quad-core i5 2.7GHz/4GB/1TB и не съм очарован, доста е бавен, добре че му инсталирах Windows 7 за да става за нещо, нищо особено не е, имам и PC с i7 процесор и SSD диск и е в пъти по бърз. Тоя мак не стига че е бавен ами и по скъп с 1300лв. от PC с i7 процесор и бърз диск. 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 20, 2012 Публикувано Декември 20, 2012 Не си ъпдейтвай телефона от iTunes (това е остарял похват от вече близо 2 години). 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Здравейте. Днес получих Iphone 4s.Като за начало искам да се похваля и да ви разпитам малко.Немога да сложа сим картата в телефона? Има ли някаква тънкост или аз нещо бъркам ? Как да използвам максимално способностите му? Като гледам, май има процесор като на компютъра ми, дето е 50 пъти по-голям.. Като се разгледам в настройките ми показва, че е 6.0.1 версия и защо имам само 13гб, като моделите са 16 и 32 гб ? а да също така и какво е това над копчетата за усилване и намаляване на звука ??? 6 Цитирай
iMarto Публикувано Декември 22, 2012 Публикувано Декември 22, 2012 Горният цитат истински ли е? малееее Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 23, 2012 Публикувано Декември 23, 2012 Не мога да си актоворам iphone 3gs нито да го ресторнакато си вклч. Ипонеа към итунес ми се почвчва бял екран и някъв малик клуч на горната дясна страна. 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 25, 2012 Публикувано Декември 25, 2012 Имам jailbreak-нат Iphone 2g на 3.1.3 искам да го дигна на версия 4.3. искам да питам дали ще има проблем и дали ще цикли. И дали ако го направя на 4.3. дали после мога да направя рестор и да върна старата версия. Ще цикли. Недей. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 25, 2012 Публикувано Декември 25, 2012 Та на проблема...когато се опитам да "общувам с Siri" тя се обръща към мен с някакво име от указателя ми.Пробвам се да го сменя,но ми дава да избирам само от контактите ми..А преди не беше така,oбръщаше се към мен с името ми...Помогнете ако можете! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.