killerch0 Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Ми като имаш толкова "топла" връзка с Apple, и по–специално с "отговорния фактор" Justin, с който звучи, че сте си на "ти", що не спомена добра дума за нашия еngineer - Vlad, дето е в пъти по–качествен от епълския, доказано с отрочето му–iPhonetic...Te Apple само "хаир" ще видят под формата на "благословии" към техните еngineer–и от нас... Еми не желая да jailbrake-вам телефона иначе, и аз добри отзиви чух. А сърказма е излишен! Цитирай
demonaz Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Здравейте пак, след като нета вече лети имам други въпроси. Явно не само аз съм забелязъл, но батерията пада със скоростта на светлината. Нищо не съм качвал от Cydia. Имаме ли универсално решение или пак е въпрос на Jail или unlock? Хубав ден на всички Цитирай
SpLiT Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 (редактирано) demonaz, още докато го инсталираше ти казах да спреш мултитаскинга и бекгаунд уолпейпър EDIT: Сега говорих с колегата, не е активирал мултитаскинга и бекгаунд уолпейпър по време на jailbraking-а Редактирано Юни 29, 2010 от SpLiT Цитирай
Icco Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 По твоята логика с мултитаскинга и бакграунда телефона ми от сутринта трябваше да е посетил поне 2 пъти зарядното, но уви все още е с половин батерия Нужно е просто преди да го заключиш да кликнеш 2 пъти с хоума и да си спреш работещите приложения а не да ги оставяш работещи когато не ползваш телефона си! Цитирай
bronc Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Първите 2 цикъла батерията ми заминаваше за 1-2 дни, а третият издържа 3 дни, като даже съм го ползвал повече.. Цитирай
jimkery Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 (редактирано) Аз имам някакъв странен проблем с 4.0 на 3Г като снимам с камерата не ми запазва снимките показва ми "saving photo" и греда чаках го към 30 мин, и нищо.След като излезна от камерата снимката изчезва,незнам какео да правя.Моля за помощ.Иначе немога да ползвам камерата.Мерси предварително Редактирано Юли 2, 2010 от jimkery Нарушение Цитирай
Anthony Публикувано Юли 1, 2010 Автор Публикувано Юли 1, 2010 Кой клас имаш завАршен? До буквата Ъ не сте ли стигнали още? 100% си върнал бекъпа след рестор, нали? Цитирай
deezel Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 Бтв, според Apple няма нужда да затваряте приложенията. На практика повечето от тях не натоварват процесора по никакъв начин, когато са минимизирани. Аз не ги затварям и не съм наблюдавал никакви проблеми с производителността. Цитирай
jimkery Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 (редактирано) Там ли е грешката? Редактирано Юли 14, 2010 от jimkery Нарушение Цитирай
jimkery Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 (редактирано) Мерси много за помощТа! Редактирано Юли 3, 2010 от alxx Нарушение Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 Синко, стегни се малко и пиши грамотно, срамота е. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Tethered 4.0 Jailbreak for iPhone 3GS With New Bootrom Coming Soon Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.