Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз имах купен от Англия телефон юли месец но даде дефект на дисплея, върнах го и ми дадоха нов преди две свдмици и няма никакви проблеми с обхвата. Явно са променили нещо но както и да го въртя не губи обхват

Публикувано

Какъв е реда за връщане до Англия, би ли обяснил. Или тук Криейтив Център ти го подмениха.

Публикувано

Само да вмъкна, че "Кретен център" ще ти обяснят, че ти не можеш да ползваш телефона правилно ( в кола, в сграда) затова губи обхват, дропва разговори, загрява прекалено много рестартира и др. В никакъв случай няма да го сменят.

Ако някой го интересуват подробности около сагата с iPhone4 и Креатив център, мога да напиша няколко страници в Говорилня.

За бога Братя не ходете при тях!!!

Публикувано

Явно темата все още е актуална, затова ще споделя и моя опит. Поръчах си iPhone 4 от Apple Store на 19 Септември. Въпреки че доставката беше 3 седмици, според поръчката, все пак дойде по-бързо, но след 30 Септември. Проблема с обхвата при мен е може би на половина, но теоретично е никакъв, защото когато хвана телефона по особения начин губя обхват само ако съм в закрито помещение и никога не стигам до Searching... Винаги имам поне 1 черта обхват и разговора не пропада. Ако съм на открито изобщо не губя никакъв обхват при death grip. Все пак(понеже авантата си е аванта) влязох в App Store, свалих си програмата Apple iPhone 4 case programme и поисках безплатен bumper. Приеха ми поръчката и сега го очаквам да дойде. Междувременно, използвайки го, мога да споделя че има доста по-добър обхват от предишните iPhones и дори от старата ми Нокиа 6300. Унас е една малка черна дупка и дори с Нокиата губех обхват на места в апартамента, но с iPhone 4 това не се случва.

• 1 месец по-късно...
Публикувано (редактирано)

Аз съм с 3GS и ми се губи обхвата а преди с 3.1 си беше наред 4.0.1 съм в момента сега взех 4-ка чакам unlock и дано да нямам проблем :) ако имам ще взимам въпросния бъмпур

Редактирано от gsmbarakov
Публикувано

Като стана дума за Creative Center, аз имам информация, че са подменили телефон, който първоначално е закупен от Испания! Дал е дефект и за 2-3 дни е бил сменен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...