kawabiker Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 (редактирано) Малко като от филм от преди 90-та година http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/taksidjiya_kara_klient_s_91_km_greshka-141722.html Редактирано Март 27, 2012 от kawabiker 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Jorky_pld Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 (редактирано) Редактирано Март 27, 2012 от Jorky_pld Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 Ако все още не сте разбрали за концерта на годината. Билетите са на привършване!!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 Людмиле, би ли бил тъй добър да споделиш кое точно е вица, смешното или куриоза в тази снимка? Кеф ми е, че правиш безплатна реклама на Веско Маринов и то на моя медиен канал, но въпреки това бих те прочел с удоволствие... пп. Ако си платиш, бих те кичнал и теб на задника на рейса как (примерно) се молиш пред иконата на Apple или каквато и визия да си избереш, стига да не е противозаконно (тук знам, че ще кажеш, че Маринов е точно такъв). А? Даже и висока отстъпка ще ти направя като член на форума... ппп. И да ти кажа една тайна - не съм фен на гус`ин Маринов, но отново за пореден път ще бъде претъпкана зала 1 на НДК. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 Алекс, на тоя коментар и още повече на заядливото ти отношение не смятам да ти отговарям. А за моленето пред иконата на Apple...тва пък как ти го роди главата? (не ми отговаряй) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 Заповед за прекратяване на трудово правоотношение. пп. Заядливо, ама друг път или така ти се иска, но надали. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
snooperchi Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 Пияница върви през парка и вижда на една пейка млада майка, която кърми бебето си. Приближава се към нея и учтиво казва: - Госпожице! Знам, че е трудно да повярвате, обаче синът Ви ме покани днес да обядвам с него... 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 (редактирано) п.п. Веско е най-големия виц на планетата, след китайския му еквивалент и Къци. Редактирано Март 27, 2012 от Alxx® Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 27, 2012 Сподели Публикувано Март 27, 2012 Заболя ме главата от тия... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Март 28, 2012 Сподели Публикувано Март 28, 2012 ''Толкова си секси майна,като торба с ориз'))))) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 28, 2012 Сподели Публикувано Март 28, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Март 29, 2012 Сподели Публикувано Март 29, 2012 Дете пита баща си: - Тате, какво е пари? Бащата отговаря: - Лимузини, шампанско и красавици. - А какво е да нямаш пари? - Трамваи, айрян, майка ти. ) Богата тъща казва на зет си: - Ето ти сто хиляди лева. Прави струвай, искам да ме погребеш много богато и да ми направиш скъп мраморен паметник. На следващата сутрин зетят отива рано при тъщата: - Направих всичко както ми нареди. Прави, струвай, погребението е днес в 12 часа. На бизнес преговори: - Ще процедираме по следния ред: първо, вие ще посочите вашата цена, след това ние ще уточним нашата, после всички ще се посмеем дружно и ще пристъпим към сериозния разговор. Възрастен богаташ се съветва с приятеля си: - Искам да се оженя за едно хубаво момиче, обаче тя е на 25, а аз на 65. Дали шансовете ми ще се увеличат, ако кажа, че съм на 50? - Не, по-добре и кажи, че си на 80. ***** На аукцион продават папагал. Постепенно цената му се вдига и участниците един по един се отказват. Накрая остава само един милионер, който печели търга. Давайки парите, той казва на служителя: - Надявам се, че след като плащам такава огромна сума за този папагал, той поне може да говори? - О, разбира се - вие срещу кого мислите, че наддавахте през цялото време... Източник:24 часа 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 29, 2012 Сподели Публикувано Март 29, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Март 29, 2012 Сподели Публикувано Март 29, 2012 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 30, 2012 Сподели Публикувано Март 30, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Март 30, 2012 Сподели Публикувано Март 30, 2012 (редактирано) Редактирано Март 30, 2012 от R.Stoychev 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Sladichuk® Публикувано Март 30, 2012 Сподели Публикувано Март 30, 2012 . 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 30, 2012 Сподели Публикувано Март 30, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 30, 2012 Сподели Публикувано Март 30, 2012 Тоя пич ме разби 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Март 30, 2012 Сподели Публикувано Март 30, 2012 Истината за кораба „Коста Конкордия”: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Март 31, 2012 Сподели Публикувано Март 31, 2012 http://img821.imageshack.us/img821/7214/imageeff.jpg http://img844.imageshack.us/img844/8290/imagejkn.jpg Върви се един човек по улицата и вижда на един гараж надпис "МЕСО". Влиза вътре и казва: - Може ли да ми дадете един килограм свинско месо? - Нямаме месо - отговаря му седящия човек вътре. - Е как нямате бе, нали пише "МЕСО" на табелата? - Ами то и на комшията му пише "ГАРАЖ", ама вътре няма кола, а има дърва за огрев ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Март 31, 2012 Сподели Публикувано Март 31, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 1, 2012 Сподели Публикувано Април 1, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Април 1, 2012 Сподели Публикувано Април 1, 2012 Из българския шофьорски речник ПЪТНА МАРКИРОВКА – бели или жълти означения по пътното платно, с неизвестно предназначение. ОСЕВА ЛИНИЯ – пътна маркировка, от чиято ЛЯВА страна трябва да се движите Вие. От ДЯСНАТА страна трябва да се движат другите водачи, които Вие изпреварвате. Насрещно движещите се са ДЛЪЖНИ да се съобразяват с Вас. ПРЕКЪСНАТА ОСЕВА ЛИНИЯ – пътна маркировка, при която ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се предприеме изпреварване. НЕПРЕКЪСНАТА ОСЕВА ЛИНИЯ – пътна маркировка, която НЕ пречи да предприемете изпреварване. ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА – бяла маркировка по платното за движение, за която заблудените западноевропейски туристи си въобразяват, че им дава право на предимство. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.