plam4e Публикувано Април 1, 2012 Сподели Публикувано Април 1, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Април 1, 2012 Сподели Публикувано Април 1, 2012 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
eek Публикувано Април 1, 2012 Сподели Публикувано Април 1, 2012 15 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Април 1, 2012 Сподели Публикувано Април 1, 2012 За пристрастените богове "у" форума! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 2, 2012 Сподели Публикувано Април 2, 2012 http://img37.imageshack.us/img37/4077/imagekbc.jpg http://img842.imageshack.us/img842/5369/imagemwk.jpg 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 2, 2012 Сподели Публикувано Април 2, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Април 2, 2012 Сподели Публикувано Април 2, 2012 Желязна логика. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Април 2, 2012 Сподели Публикувано Април 2, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 2, 2012 Сподели Публикувано Април 2, 2012 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 3, 2012 Сподели Публикувано Април 3, 2012 http://img705.imageshack.us/img705/1669/imagetrlt.jpg http://img402.imageshack.us/img402/5921/imagelfo.jpg 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Април 3, 2012 Сподели Публикувано Април 3, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 3, 2012 Сподели Публикувано Април 3, 2012 Ето им един истински мъж, от мен 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Април 3, 2012 Сподели Публикувано Април 3, 2012 При доктора: - Докторе, боли ме главата. - И мен ме боли. - Докторе, ама и сърцето ме стяга. - И мен също. - Ама, докторе, и в стомаха ми нещо става. - И в моя. - Знаете ли, докторе, аз май по-добре да ида при друг лекар.... - Ей, чакай! И аз идвам с тебе... 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 Не мога да не го споделя :tooth: 16+ Водещият задава въпрос на един от мъжете: - Кога за последно правихте секс с жена си? - В неделя. - А къде? -(мъжът смутено)Амииии... в банята. ... Влиза жена му в студиото и трябва да потвърди. Водещият: - Кога за последно правихте секс с мъжа си? - В неделя. - А къде? Жената поглежда въпросително мъжа си, а той: - Хайде, хайде казвай! Аз вече казах. Тя се обръща към камерите и най-демонстративно казва: - Ами в дупето. by hammer^BaTe 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 Пешо, това е истински случай в онова предаване дето го водеше Геро. Нещо за сватба беше... Горчиво... Пфу... Не мога да го открия. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 Не знам баце. Аз такива предавания, след като участвах наживо едно такова преди осем години, не гледам Резила е пълен Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 Къде беше бре? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 Къде беше бре? Ми...жених се бре :biggrin: 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
johnnybravo Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 Веднъж една блондинка засякла с колата си джип. Шофьорът на джипа накарал блондинката да отбие на близкия паркинг. Двамата слезли от колите и ядосаният шофьор на джипа нарисувал кръг с тебешир около блондинката. Казал и: - Ако излезеш извън кръга ще ядеш здрав пердах! След това, той счупил фаровете на колата на блондинката. В резултат на това блондинката се засмяла. Шофьорът на джипа се ядосал още повече и счупил предното стъкло. Блондинката се засмяла още повече. Другият шофьор побеснял и нарязал гумите. Блондинката почнала да се търкаля от смях. Не издържал другият шофьор и попитал: - Кажи ми сега, за какво се смееш!? Блондинката отвърнала: - Докато не гледаше прекрачих линията на кръга! 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 В един бар седели един моряк и един пират. Пирата бил без крак, око и вместо ръка имал кука. Моряка го попитал: - Защо нямаш крак, ръка и око? А пирата отговорил: - Крака изгубих в една битка с един пътнически кораб в Индийския океан. - Ръката изгубих в една битка с един португалски кораб, и докторите ми сложиха тая кука. - А окото... изсра ми се една чайка на челото. - ??? - Ами беше ми първия ден с куката... 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 4, 2012 Сподели Публикувано Април 4, 2012 Адаш, що не я пробваш тая врътка на Дачиа Логан? На'йш га ще стане? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.