Pe6o666 Публикувано Декември 19, 2010 Сподели Публикувано Декември 19, 2010 Бай хАмериканец не е добре ЦъК Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Декември 19, 2010 Сподели Публикувано Декември 19, 2010 - Не ставайте, не ставайте! - казва разсеян професор, като влиза в женската тоалетна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Декември 19, 2010 Сподели Публикувано Декември 19, 2010 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Декември 19, 2010 Сподели Публикувано Декември 19, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
delmondo Публикувано Декември 19, 2010 Сподели Публикувано Декември 19, 2010 В унисон с горния пост да Ви покажа к'во ядох снощи (тортата де): - Ъъъъ, Деца, вижте какъв хубав филм дават по телевизията! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 19, 2010 Сподели Публикувано Декември 19, 2010 (редактирано) Без умисъл и расизъм,само за маѝтап. Редактирано Декември 19, 2010 от alex.7777 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Декември 19, 2010 Сподели Публикувано Декември 19, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 20, 2010 Сподели Публикувано Декември 20, 2010 (редактирано) http://seir.bg/1791/samo+za+tarikati/ Редактирано Декември 20, 2010 от alex.7777 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
naidenoff Публикувано Декември 21, 2010 Сподели Публикувано Декември 21, 2010 Новите iBand Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 21, 2010 Сподели Публикувано Декември 21, 2010 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
R.Stoychev Публикувано Декември 21, 2010 Сподели Публикувано Декември 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uguXNL93fWg Песента е :Drowning Pool - Bodies (Let The Bodies Hit The Floor) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
goce kostadinov Публикувано Декември 21, 2010 Сподели Публикувано Декември 21, 2010 Педофил отива в детската градина. Заговаря русичко момиченце: -Момиченце, искаш ли да ти дам една дъвка ако ми дадеш да те погаля по ръчичката? -Ами добре - рекло момиченцето. Дал й дъвката и я погалил. -А момиченце, искаш ли да ти дам едно бонбонче ако ми ...дадеш да те погаля по краченцето? -Ами добре - рекло момиченцето. Дал й бонбончето и я погалил. -А момиченце - рекъл педофила - искаш ли да ти дам едно шоколадче ако ми дадеш да те погаля по коремчето? -Ами добре - рекло момиченцето. И той хукнал да купува шоколад, а пък момиченцето рекло: -Уф, с тоя докато се **** ще хвана захарна болест.. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bgdn Публикувано Декември 21, 2010 Сподели Публикувано Декември 21, 2010 (редактирано) Търси се... Редактирано Декември 21, 2010 от alxx Цензура! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 21, 2010 Сподели Публикувано Декември 21, 2010 70 начина да задоволиш жена ти: -Позата 69+разходка по магазините. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Декември 22, 2010 Сподели Публикувано Декември 22, 2010 От рекламите на "Космодиск" http://mnogozle.com/news124_ot-reklamite-na-kosmodisk.html Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Декември 22, 2010 Автор Сподели Публикувано Декември 22, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 22, 2010 Сподели Публикувано Декември 22, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Декември 22, 2010 Сподели Публикувано Декември 22, 2010 Неудачи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mio Публикувано Декември 22, 2010 Сподели Публикувано Декември 22, 2010 http://www.google.com/chromeos/demolab/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 22, 2010 Сподели Публикувано Декември 22, 2010 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
graver Публикувано Декември 23, 2010 Сподели Публикувано Декември 23, 2010 (редактирано) По повод последните събития 1. Скайп се пр**ба и в чудо се видях умирам си от скука и затва си чатя в фейсбука. Но и тука ми омръзна ......ала ко излезна ще замръзна. Затова ще се подгрея със ракия да се понапия 2. Скайп, о, скайп прекрасен, за теб тъгуваме в тоз час ужасен... Ний чакаме те с изтръпнали пръсти, и се молим да дойдеш, и се кръстим! 3. Скайп България е той, и прилича на гной, Неще да влиза, а само излиза. Ще го хвана ей така, и ще го продам на битака. 4. Обичаме го много, и го използваме по много, Но сега сме го заместили, и добре сме го наместили, В долната класация. И нека ний с възглас викнем силно и задружно "Скайп ВЛЕЗ" 5. Скайп любими, моля те прости ми! Защо сега обръщаш гръб на всички нас, точно в този час! Искаме да се завърнеш, с новини да ни обгърнеш... Ние те обичаме, обичай ни и ти! Коледа е все пак... стават чудеса. 6. Skype, мисля си, ако дойдеш няма ли да помогнеш? Чакаме с нетърпение, но ни писна за съжаление. Хайде по-бързо ела, че няма какво да правим сега!! 7. Мили Skype, обичан Skype, бъгна се ти в този час. Мили Skype, обичан Skype, липсваш ни на всички нас. Мили Skype, обичан Skype, без тебе няма как да чатим. Мили Skype, обичан Skype, само писма остана да си пратим! Мили Skype, обичан Skype, бързо връщай се ти пак. Мили Skype, обичан Skype, без тебе всеки е глупак!!! 8. Леле мале скайп се бъгна, искам във сърцето да се ръгна, кога ли ще ни се оправи и да си чатим ни остави? 9. скайп ако няма, брат настъпва неочакван преврат! супер тъпо ми ее,не издържам ще взема компа да си вържа ще го опаковам кат подарък азз и през прозореца ще изхвърчи завчас! Ааа свързах се,на линия съм в skype EDIT: Не съм го писал аз.. върти се из мрежата Редактирано Декември 23, 2010 от graver Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 23, 2010 Сподели Публикувано Декември 23, 2010 Е,имаме си поет във Форума вече,браво graver. Някоѝ го хакна скаѝпа маѝ. http://www.youtube.com/watch?v=MdXi2xSiwd0&feature=related Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Декември 23, 2010 Сподели Публикувано Декември 23, 2010 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
alex.7777 Публикувано Декември 23, 2010 Сподели Публикувано Декември 23, 2010 Ахпер,много добро,искам да слаѝдна Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpUd3r Публикувано Декември 23, 2010 Сподели Публикувано Декември 23, 2010 Скъпи Дядо Коледа, единственото което искам за подарък и тази година е списъкът ти с лошите момичета Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.