Asen_77 Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Кой от кой по-голям боклук ... 2 Цитирай
raduloff Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 Гледам по National Geographic, че Слънцето след 4-5 милиарда години ще загасне и си викам: - Точно ще сме излезли от кризата и ето ти нов проблем. 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 http://i.gospodari.com/videofiles/2014_01//2047_top5_oktomvri.mp4 6 Цитирай
raduloff Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 (редактирано) Заводът за чугунени отливки започна да прави детски играчки.С нашите играчки винаги ще намерите детето си там където сте го оставили. ... Върви слепият Джо из градината си и бере ябълки. Напипва ябълката с ръка, къса я и я слага в кошницата. Напипва, къса, слага в кошницата. Изведнъж в ръцете му попадат нечии генитали. Слепият Джо пита: - Кой си ти? Тишина. Слепият Джо хваща гениталите по-здраво: - Кой си ти? Отново тишина. Джо стиска гениталите по-силно: - Пак питам, кой си ти? В отговор се чува стон: - Аз! Джо стиска още по-силно: - Кой аз? Тишина … - Кой аз? – стиска още по-силно. - П-педро....Н-емия! Редактирано Януари 11, 2014 от raduloff 3 Цитирай
snooperchi Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Професор изпитва свой студент, който не знае нищо. Накрая той му казва: - Ако ми зададеш 3 въпроса, на които не успея да отговоря, ще ти пиша 6. - Добре. Първият ми въпрос е: Кое нещо е законно, но не е логично? Втори: Кое нещо е логично, но не е законно? И последен въпрос: Кое нещо е незаконно и нелогично? Мислил професорът, мислил и накрая написал отлична оценка на студента и го отпратил. После попитал кой от останалите ще отговори на тези въпроси. Станал друг студент и казал: - Вие сте женен, а жена ви е по-млада от вас. Това е законно, но не е логично. Второ: Жена ви си има любовник. Това е незаконно, но е логично. И последно: На този любовник вие току-що писахте шестица. Това е незаконно и нелогично. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Дай пет лева за стари лафове. Има го поне три пъти. 2 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Нищо против колегите от Перник ! Момче от провинцията пристигнало в София, отишло в едно заведение и седнало на бара. На края на вечерта казало на барманката: - Извиневай, мое ли да ти дам 100 уева и да спим с тебе тая вечер? Никой нема 'а разбере, яз и без това съм от провинцията? Барманката се замислила и си казала -"Защо пък не - стабиУен е и освен това ше ми даде 100 лева. А па и я сам си от провинцията - нико' нема 'а разбер...е." и се съгласила. На другия ден ситуацията се повторила и така 5 дни подред. На последната вечер тя го попитала: - Абе, така и не разбрах, ти от дека си? - От Пернишко. - А! Ами той и баща ми е от Пернишко. От кое село по-точно? - Епа, от Дивотино. - Ама той и баща ми е от Дивотино, ти със сигурност го познаваш! - зарадвала се барманката - Епа, ка нема'а го познавам - нали он ми даде 500 уева да ти ги донесем. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 На един кораб пътували студенти. По едно време корабът катастрофирал. На най-близкия остров оцелели само трима студенти - от МЕИ, от ВИАС и студент по биология. Намерили ги местните канибали и им казали: - Ще ви ядеме. - А, как така ще ни ядете. - В казана и после ще ви ядеме. - Да ама така няма да е честно. Трябва да ни дадете някакъв шанс. Мислили диваците, мислили и накрая един от тях казал: - Който ни преброи овцете, няма да го изядем! Студентите се зарадвали и поискали веднага да им покажат овцете... Повели ги диваците към върха на една планина и като го стигнали, от другата страна се видяло цяло поле пълно с овце! Седнал студентът от ВИАС, смятал размера на полета, размера на овцете и какво ли още не, но накрая се отказал и канибалите го изяли... Седнал после и студентът по биология, смятал откога има овце, с каква скорост се размножавали и т.н., но накрая и той се отказал. Изяли го и него... Седнал накрая студента от МЕИ, помислил малко и казал: - Вие имате 19 456 410 овце! - А, как позна, бе? - Много просто, броиш краката и делиш на 4. 11 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Обама с коректор и Путин с вакса Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 - Жена, сипи една ракия! - В 9 сутринта?! - Добре де, тури малко мюсли вътре... 10 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 - Хубава си, супер тяло, хубави очи, ама имаш дъх сякаш някой е срал в устата ти! Младежът получава плесница. След половин час пак отива при нея: - Извинявай! Аз наистина те харесвам! - Благодаря! - Ей, ама само да не беше дъха ти! Сякаш някой е срал в устата ти! Отново плесница. Младежът отива за съвет при бармана. Бармана го скастря: - Ти си голям тъпанар, бе! Как ще кажеш така да една жена! - Ама то наистина мирише! Сякаш някой срал вътре в устата й! - Гледай сега. Отиди пак при нея, извини й се, и я попитай: "Да не би да сте ходила на зъболекар?” Разбра ли? - Окей! Ще опитам… Отива пак при нея: - Извинете, пак съм аз. Да не би да сте ходила днес на зъболекар? - Да! – усмихва се момичето – Затова мирише. Сложиха ми мост! - А, да, разбирам… И кой е срал под моста? 8 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 Нищу нямаши ми фчера, ставам сутранта, ф углидалуту са зверя: Бря, чи красута! Викам сигур са чалдисах, туй ни мой съм аз. Смятай кат са начирвисам и са нагласа! Тъй пу нощник и терлици, с чорлава куса мязам кат на убавица ф профил и анфас. Дрямах начи и въртях са, цъках със изик, плюх са дан съ уручасам - тъй са възхитих. Дъл на пустуту глидалу са яви дифект!? Тъй да съм разхубавяла... А, сига де! Дерт! Са умислих утведнъшки - как навън ш’ въря? МОмцити ку са натръшкат кату ма съзрат? С модна фуста, чи забрадка, с китка у ръкъ; с тос акъл зер за три патки, кату заблеста... И къдету койт’ ма срещни - пламна, изгуря ф разни помисли пугрешни... Пък ни съм таквас! Туй наверну сън е билу, сигур йощи спа и ми са е присънила тъз буйна красутъ. Скуркузъбел съм, мий ясну - ич дан ма съзреш, щот ут толкува прикраснус, мой са пубулейш. Толкус убус да са исипи тъй връз мен кат дъж... Някуй тряа да ма ущипи! (пу възможнус мъж! ) /Венета/ 11 Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 14, 2014 Публикувано Януари 14, 2014 Седмицата на българина: - Мрънday - Тюхday - Вреденday - Трънday - Фалитday - СатЪрday - Сънday. 8 Цитирай
algor Публикувано Януари 15, 2014 Публикувано Януари 15, 2014 Петима от провинцията сядат на маса в София и отправят поръчка на сервитьорката: - Пиет капучина! Тя: - Моите съболезнования! 10 Цитирай
iHustle Публикувано Януари 15, 2014 Публикувано Януари 15, 2014 - Татко, бременна съм! - Най-сетне ще излезе човек от тебе! Facebook неволи: Някой идиот ме е включил в групата "Анално девствени". Сега не смея да я напусна. http://imgur.com/hRARfdF 11 Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 15, 2014 Публикувано Януари 15, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 15, 2014 Публикувано Януари 15, 2014 Идеалният мъж се прибира рано, изчиства, измива чиниите, готви, приготвя масата и чака с нетърпение да се прибере... другия гей. 9 Цитирай
adept Публикувано Януари 15, 2014 Публикувано Януари 15, 2014 Сашко, престани да удряш момиченцето с лопатката по главата, защото ще се изпотиш и ще настинеш! **** Група пияни рибари хванали русалка през нощта. На сутринта се оказало, че е сом и всички ужасно много се срамували. 11 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.