Alxx® Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 Като сложил детето да спи, мъжът предлага на съпругата си да се любят. Жена му го моли да почака докато детето заспи. След известно време мъжът повтаря молбата си, но на жена му се струва, че детето все още не е заспало. Ядосаният мъж става от леглото и отива в кухнята. Там отваря бутилка шампанско и с удоволствие изпразва чашата. Синчето, чувайки изстрелването на тапата, повдига глава и казва на майка си: - Е какво!? Кандардиса ли е най-накрая!? Заради твоя инат, татко се застреля в кухнята.......... 7 Цитирай
Monro Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 (редактирано) Да видим дали Джони или Гоцето знаят как се готви този бут/плешка: БУТ/Плешка... Редактирано Февруари 3, 2014 от Monro 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 Monro, взимаш една рецепта за джолан и си готов 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 Човешки бут, динозавърски бут ... На къде отива този свят 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 На към киндер сюрприз в родилното 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 Не точно Кен Блок, ами около... 4 Цитирай
raduloff Публикувано Февруари 4, 2014 Публикувано Февруари 4, 2014 Свалка в тайландски бар: - Какво пиеш, красавице? - Простамол уно... Съпруг към благоверната: - Жена, днес имаме годишнина от сватбата, мисля да заколя прасето! - Че какво ти е виновно прасето, той брат ти ни запозна. Цитирай
rumboni Публикувано Февруари 4, 2014 Публикувано Февруари 4, 2014 Покрай жените излезе лошо име на змиите 3 Цитирай
algor Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Мъж и жена опитват да правят секс, но нещо не се получава. Мъжът: - Много си грозна, за това е… Жената: - Не, ти си много пиян затова не ти става! Мъжът: - Да, ама аз до сутринта ще изтрезнея, а ти к’во?!?! 10 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Това ме посеща, че не съм видял Колето с новата шапка. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Аз чакам първо Гогата да се покаже. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Андроидаджиите са "досетливи", очевидно 2 Цитирай
iPhoneman Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Изчерви се яко горкото момче с андроида преди да отговори, разбирам го напълно, а и тази не струва за клипове и все на андроидаджии попада. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 6, 2014 Публикувано Февруари 6, 2014 Нaполеон Бонaпaрт по време нa своите битки винaги е носил червенa ризa, зaщото aко бъде рaнен от червенaтa му ризa нямa дa се виждa, че кърви и войниците му по този нaчин нямa дa го отстрaнят от биткaтa! Двестa години по-късно Орешaрски използвa винaги тъмно кaфяв пaнтaлон... 16 Цитирай
Monro Публикувано Февруари 6, 2014 Публикувано Февруари 6, 2014 На Бил Гейтс му се родил син. - Кръстил го New Folder. 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 6, 2014 Публикувано Февруари 6, 2014 http://deadspin.com/...dium=socialflow http://deadspin.com/all-the-sochi-food-is-in-the-ass-1517381077/@barryap :tooth: 7 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.