baronbg Публикувано Април 15, 2014 Публикувано Април 15, 2014 Влиза мъж с пушка в кръчмата и пита. - Кой е спал с жена ми? Всички мълчат. Той зарежда пушката и пита още по-силно. - Кой е спал с жена ми? В този момент, мъж от последната маса, с треперещ глас казва. - Нямаш толкова патрони... Защо тираджиите, като слязат от камиона, първо ритат гумата? Да им се отлепят топките от гъза. 6 Цитирай
stangen Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 Кошмар за програмиста: Двете любими играчки – компютъра и гаджето да си играят една с друга. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 Нищо лично,но много странни вицове пускаш?!Нещо английски хумор,или...? 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 Съдят Марийка за нанесени средни телесни повреди на Иванчо. Преди прочитане на присъдата, съдията я пита:- И все пак кажете, защо сте пребили така жестоко вашия приятел?- Него ден вечерта ме взе от офиса, заведе ме у тях, в хола беше сервирана вечеря със свещи, след вечерята отидохме в спалнята, тиха секс-музика, съблякох се и легнах и той ми каза:- Днес е първи април мила. . . 4 Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 Видеото е с образователна цел: 12 Цитирай
arm11 Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 Явно проблема е в мен Явно и в мен. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 Ще падна,това са избрани моменти от CV-то на едно момче,което иска да почне работа при нас: Име на работодателя - карфур Фантастико Населено място - софия Наименование на придобитата квалификация - средно образожание Български Разбиране - Експерт Говорене - Средно Писане - Начално Допълнителна информация (Езици) - знам малко анлиски език Компютърни умения и компетенции - минимални компиутарни умения Други умения и компетенции - Разработвам И на фона на цялото това: Желана заплата - 2000 BGN Направо паднах от смях... 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 Цяла седмица преглеждам CV-та и мъката е огромна! 2 Цитирай
eek Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 Ужас. Хора с висше не могат да направят една таблица на ексел. За какво говорим? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 16, 2014 Публикувано Април 16, 2014 За пропадането на един народ? Цитирай
Nick Snow Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Хайде хайде всеки с талантите си, хора с висше не могат да направят един for цикъл. Образователната система е бездарна пазара на труд също. Хората си търсят каквато работа има не каквато искат, същото е и с образованието. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Не мога да понеса такова бездарно писане. Иначе-нека да си търси работа-лошо няма. Цитирай
kal1ch Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Хайде хайде всеки с талантите си, хора с висше не могат да направят един for цикъл. Образователната система е бездарна пазара на труд също. Хората си търсят каквато работа има не каквато искат, същото е и с образованието. For цикъл едва ли е нещо, което се учи във всяка специалност. Иначе си прав. Във фирмата, в която работя поне половината хора са студенти в ТУ Варна, и положението е плачевно, защото трябва да се обучават почти от нулата. Трябва да ги учим на неща, за които уж са си платили да бъдат научени... Но според мен е и въпрос на желание - ако го имаш винаги ще успяваш. Хората са станали много апатични, което е жалко. И за да не съм офтопик: 3 Цитирай
rooibos Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Вдигат ученик в час по география: - С кои държави граничи Русия? - Този месец ли? Старшината пита пред строя: - Кой може да поправи радиостанцията на бронетранспортьора? Очилат младеж се обажда: - Г-н Старшина, станцията на радиолампи ли е или на транзистори? Старшината: - За особено глупавите повтарям: на бронетранспортьора! Седят колеги и си пият кафето. Един разказва виц: "Прибира се един мъж от работа и казва на жена си: "Скъпа, имам два въпроса към теб?" Тя му отговаря: "Не давам отзад." А той: "Тогава само един". Всички се смеят и продължават да си пият кафето. След някоя минута се отваря вратата, влиза шефът и казва: "Здравейте! Имам два въпроса!!!" Има и по-лошо от женския културизъм - мъжката художествена гимнастика... Мъж на средна възраст си купува цигари. На кутията пише: "Пушенето води до импотентност". Мъжът връща цигарите и пита: "А бе, нямате ли от ония, дето убиват?" Седят си Пух и Прасчо на сянка под едно дърво. В хралупата на дървото се чува бръмчене. По едно време Прасчо бръкнал в хралупата и облизал ръката си и се намръщил. Обърнал се към Мечо и казал: - Пух, пчелите в това дърво са направили много странен мед. Пух бръкнал в хралупата, облизал лапата си и казал: -Това не са пчели, това са мухи. Ако някога се скарате с жена и тя тръгне да Ви коли с нож, бързо намерете хляб и лютеница! Тогава женските ѝ инстинкти ще надделеят и тя ще Ви направи сандвич. Учител по логика обезумя, след като успя да попие сухо вино с мокра салфетка. - Женен ли си?! - Временно... - Не те разбирам, к'во е пък това?! - А, бе... брат ми замина в командировка и сега жена му вика по мене... Един младеж много се притеснявал, че има малък член. Все пак, в един момент решил да прави секс и си намерил девойка. Вечерта я завел в квартирата си, изгасил всички лампи и като се уверил, че тъмнината е непрогледна, поставил цялото си мъжко достойнство в ръката ѝ. В тъмното момичето тихо казало: - Благодаря, не пуша. 10 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Тия с етикетите в карфур са култови, не им е сефте: 8 Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 19, 2014 Публикувано Април 19, 2014 - Дядо, ти правил ли си "селфи"? - С елфи не съм, синко, само с едно джудже и с оня вампир баба ти... 11 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 21, 2014 Публикувано Април 21, 2014 Един фермер отива сутринта в бара и вижда друг да се налива с уиски. - Що пиеш толкова от рано? - А бе някои неща не можеш да ги обясниш. - Как така? - Отивам сутринта да доя кравата. Тъкмо напълних котлето, някои неща не можеш да ги обясниш, кравата вдигна десния крак и го ритна. Ядосах се и и завързах десния крак за десния стълб. - Е, и? - Тъкмо пълнех котлето пак, някои неща не можеш да ги обясниш, кравата вдигна левия крак и го ритна. Ядосах се взех друго въже и и завързах левия крак за левия стълб. - Е, и? - Някои неща не можеш да ги обясниш. Третия път кравата замахна с опашката и пак разсипа млякото. Понеже нямах повече въжета й стегнах опашката с колана за напречната греда. - И какво стана? Някои неща не можеш да ги обясниш. В този момент ми паднаха гащите и жена ми влиза в обора... 14 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 23, 2014 Публикувано Април 23, 2014 http://www.manager.bg/маркетинг/ако-основните-храни-бяха-опаковани-от-луксозни-марки Tоя не го слуша главата 5 Цитирай
N1k0lA Публикувано Април 23, 2014 Публикувано Април 23, 2014 - Защо убихте жена си след 30 години брак? - От мързел... - Как така от мързел? - Ами, а днеска, а утре... 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 23, 2014 Публикувано Април 23, 2014 Новини:По време на речта на министър Мариана Георгиева, излъчен по "Канал 1" в емисията за глухонеми, преводачът в ефир просто държа средния си пръст вдигнат. 9 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.