Izzy Публикувано Септември 26, 2014 Публикувано Септември 26, 2014 Защо да си купуваш Apple Watch като можеш да си огънеш iPhone 6 около китката. 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Лъчо, това вече нито е смешно, нито е интересно. Всеки който има желание може да огъне всичко, особено 7 мм телефон. 2 Цитирай
Severus Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Това е най-доброто за бендинг ) От 15 сек 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Все повече се чудя Нео какво търси тук (освен ако наистина не притежава телефона от профила си) и какво цели Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Всеки има правото и свободата да пише в този форум. Вече кой какво цели е друг въпрос. След последната среща на която Лъчо присъства, обясни че 5s е следващия му телефон. 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Ходиш си по улицата с iPhone 6 в джоба,спъваш се падаш,чуваш "пук" и първата ти мисъл е:"Дано е кракът!!!" 19 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Асене, в това число и аз нали? Или? Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 27, 2014 Публикувано Септември 27, 2014 Тате аз хубава фея ли съм? Не Петре,ти си наркоман… 10 Цитирай
asen4o0 Публикувано Септември 28, 2014 Публикувано Септември 28, 2014 Сръбска реклама на презервативи: Добро юутро, млади жени. Како спали, како се клецали? Ако сакате да немате деца, ползвайте куробранка, сръбска марка Партизанка. Те тогава и меца да ви клеца - нема деца. 2 Цитирай
algor Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 На село откриха секс-шоп. В асортимента са включени гумени лопати, гумено виме, презервативи с вкус на картофи и надуваем кмет! 8 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Обява: Разменям билет за мача Лудогорец - Реал Мадрид за двустаен апартамент в София около центъра 4 Цитирай
bboyg Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 След случката от вчера с полицаите отказали да вземат подкуп, се зароди новият: "Рушвет на лизинг" Цитирай
algor Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Седи си един човек в кръчмата и по едно време влиза някакъв китаец и сяда до него. Мъжът го пита: - Знаеш ли карате, кунг-фу, разни такива? Китаецът го погледнал и рекъл: - Е добре, защо ме питаш? Защото съм китаец ли? - Не бе, защото ми пиеш от бирата!!! 9 Цитирай
plam4e Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 iPhone 6, след като чул цената си в Ментел се сгънал от смях... 10 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Един евреин продавал банички в парка. Всеки ден край него минавал един човек, който си правел сутрешния крос и когато притичвал край евреина му подхвърлял един лев, без да си вземе баничка. Един ден, както винаги, човека минал по алеята, подхвърлил левчето и отминал. Евреина обаче му викнал да се върне, върнал се човека и казал: - Не се притеснявайте, че не си вземам банички. Аз не ям тестени изделия, но ви виждам че всеки ден сте тук от рано сутринта, в хубаво и лошо време и искам да ви помогна в бизнеса по някакъв начин. А евреина отвърнал: - Ами, благодаря ви за това, обаче от вчера баничките вече са по 1,20. 12 Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Домусчиев пред As: За България сме като Реал ... Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчев даде специално интервю за испанското издание As, където изрази мнение, че за стандартите на България тимът му наподобява испанските грандове Реал Мадрид ... Източник: gong.bg ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Кирил Домусчиев: Не сме дорасли да се борим с лобито на големите ... "Явно все още не сме дорасли да се борим с лобито на големите тимове."... Прочети повече на: http://www.sportal.b...php?news=511131 Бих написал ( Реал Мадридът ми, явно не е по-добър от Реал Мадритът Ви ) но едва ли ще се приеме. П.П. Не е хейт, а просто цитати от интервю на един и същи човек в рамките на два дни! 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 И каква е идеята ти? Ясно що си го пляснал в тая тема, но не разбирам противоречие ли има, смешно ли е или?! 2 Цитирай
dedil Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 Не бях прочел правилно и щях да изтряскам глупост, извинете Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.