snooperchi Публикувано Октомври 25, 2014 Публикувано Октомври 25, 2014 Да де... цяло лято си к*рва, а зимата искаш да се гушкаш. 1 Цитирай
WULAS Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 (редактирано) Водопроводчикът Петров не иска да сменя памперсите на три годишният си син, не защото не го обича, а защото знае, че да обвиваш с парцали течащ обект - това не е решение на проблема... Редактирано Октомври 26, 2014 от WULAS Цитирай
mirror Публикувано Октомври 26, 2014 Публикувано Октомври 26, 2014 - Знам много неща! - каза Wikipedia. - При мен може да намерите всичко! - похвали се Google. - Аз съм най-важното нещо на света! - каза Интернета. - Добре, добре... - тихо отвърна електричеството. 16 Цитирай
rooibos Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 В Спешния център влиза мъж със забит в главата пирон. Доктора : - Ще го вадим ли? - Да! - 500 кинта! - Ама аз съм здравно осигурен ! - По здравна каса можем само да ти го закривим , да не ти закача... Постъпва майор във военна академия, специалност медицина. За приемен изпит трябва да отговори на три въпроса. Задават му първия: - Кажете, господин майор, какво е това глезенна става? - Въпроса разбрах, отговарям. Глезенната става се състои от глезен и стъпало. Предназначена е за носене на строеви обувки лятото и обувки-кубинки зимата. Комисията е в ужас от отговора! Ега ти и умника! Задават му втори въпрос: - Какво е това черепно-мозъчна кутия? - Въпроса разбрах, отговарям. Черепно-мозъчната кутия се състои от череп и мозък. Служи за носене на фуражка през лятото и шапка през зимата. На комисията ченетата висват до пода. Тогава шефът на комисията задава третия въпрос: - Как се намира половият орган на жена? - Въпроса разбрах, отговарям. Съблича се жената и се слага по корем на масата. Топваме средния си пръст на дясната ръка в оръжейно масло и го прекарваме по гръбнака на жената от врата надолу до второто "пльок". Оценките в бургаските училища: Мноо слабо - 2 Харабия - 3 Брао е, луд! - 4 Пръсна ги! - 5 Ти ги уби, е! – 6 10 Цитирай
bboyg Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 (редактирано) @ Редактирано Октомври 27, 2014 от bboyg 3 Цитирай
WULAS Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 Полицай спира Къци Вапцаров: - Документите на колата, отворете багажника. Къци дава документите и казва: - Ето ви 20 лева да се почерпите и да не отваряме багажника, а? - Веднага отворете багажника, ако обичате! - Добре, ето 50 лв. и да забравим за багажника. - Излезте от колата и отворете багажника! - Добре, последно - 300 лв. и забравяме багажника. - Веднага отворете багажника! - изкрещял полицаят. Къци излиза, отваря багажника, а вътре пожарогасител, аптечка, сигнален триъгълник и резервна гума. Полицаят поглежда изумен: - Какво беше това, какви бяха тия 300 лв., тук няма нищо? - Еее, риск печели, риск губи! 12 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 Информация под обява за продажба на BMW 740 V8 1995 !!! От моя квартал е и бъзика настрана, колата е бонбон 2 Цитирай
inutero Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 Май открихме собственика 1 Цитирай
Monro Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 Е как пък разбра от тази снимка на няколко реда, коя е колата и на кой е Цитирай
bombastyk Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 Аз му вярвам. Щом е Сашо значи е истина. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 27, 2014 Публикувано Октомври 27, 2014 Разбрах, защото знам текста на обявата без да съм я чел. Казва се Стефан и има гараж за реглаж на мостове до 26-то училище. В събота се възползвах от услугите му и той заразказва какъв сеир е станал с обявата, че бяхме бая народ в сервиза. 2 Цитирай
Monro Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 Стана ми интересно коя е обявата и май я открих, тази ли е ? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2014 Публикувано Октомври 28, 2014 Тцъ, гепи на текст Неговата е сива и е регистрирана. 1 Цитирай
WULAS Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 (редактирано) Маце, в секса, каква поза предпочиташ? - Отгоре. - А защо? - Като ми писне, ставам и си тръгвам... Вечерна проверка. Старшината пита: - Попов? - Тук! - Петров? - Тук. - Стоянов... абе кво ли ви проверявам, къде ще ходите... На подводница сме... Редактирано Октомври 29, 2014 от WULAS 4 Цитирай
algor Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 Майката и бабата на Иванчо ронят кукуруз. Доприпква Иванчо и казва: - Мамо, мамо, бикът го нацепи на кравата! Майка му пребледнява, изпотява се и го поправя: - Какви са тия приказки, бе? Ти възпитание нямаш ли? На 5 години си станал, не се говори така. Ще кажеш „Бика изненада кравата". След малко Иванчо пак пристига превъзбуден: - Мамо, мамо, бикът изненада всички крави! Майка му се подсмихва: - Не може, Иванчо, бикът да изненада всички крави. - А, може, може - бикът изненада всички крави, щото го нацепи на коня!!! 7 Цитирай
Monro Публикувано Октомври 29, 2014 Публикувано Октомври 29, 2014 Има ли почва тоя спорт У Нас 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 След като Тим обяви, че е гей, Самсунг също обявиха, че са гей! By @huri 12 Цитирай
bboyg Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 То у нас има толкова Pro-та в интервала 55-85 години, че тоя може само да гледа и да се учи Цитирай
raduloff Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 Внучето казва на дядо си: - Абе дядо, я разкажи как си бил партизанин. . . - Ами значи седя си аз в храстите и. . . - И чакаш фашистите да дойдат, нали? - Ъмммм, ами да, то едното не пречи на другото.... 5 Цитирай
WULAS Публикувано Октомври 30, 2014 Публикувано Октомври 30, 2014 (редактирано) Дъщеря се връща от абитуриентска вечер. - Тате, не ми се карай.Всичко ще ти разкажа:всички пиха, аз не, всички се натискаха с момчета, аз не, хапнах салата и танцувах.Това е всичко.Добре съм се справила, нали? - КЪДЕ ТИ Е РОКЛЯТА!?!?!?! Редактирано Октомври 30, 2014 от WULAS 2 Цитирай
dedil Публикувано Октомври 31, 2014 Публикувано Октомври 31, 2014 Има ли почва тоя спорт У Нас Модифицирана трудовашка количка… предполагам, че този "спортист" нямаше да е толкова възторжен, ако му я бяха връчили в КЕЧ -а преди години. Хора без ангажименти и проблеми, чудят се кой с каква по-голяма "глигания" да изпъкне. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.