Pe6o666 Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Забрави да споменеш че ще те притесни PK в регистрационния номер 3 Цитирай
WolfDale Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Заекът, вълкът и хамстерът ще правят театрална група. Вълкът казал: - Трябва да имаме артистични имена. Аз съм вълк и моето ще бъде Вуйо. Заекът казал: - Аз съм заек и моето ще бъде Зуйо. Хамстерът се позамислил и казал: - А аз няма да участвам. Цитирай
eek Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 Циганин влиза във ветеринарна аптека; -Имате ли прахче против бълхи? -А вие какво имате - куче или котка? - Бълхи имам, ма... Бойко Борисов и Цветан Цветанов отишли на сафари в Африка. Преди да се приберат, Цв. Цв. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един чернокож и една маймуна. На летището в София Цецка Цачева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат човекът и маймуната, тя се обърнала към чернокожия: - Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная! На този свят има три мъже, които са готови да те подкрепят в труден момент: това са Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! 5 Цитирай
kartichko Публикувано Ноември 13, 2011 Публикувано Ноември 13, 2011 http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2722137 Ето много хубав виц... За съжаление истина отново.. Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Язък за готиното Субару, аз си дадох Бавареца на една мацка и после падна задната броня Цитирай
MI6O Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 Само истинските софиянци могат да си позволят, да си затискат киселото зеле в мазето с жълто паве. 1 Цитирай
mi4openev Публикувано Ноември 14, 2011 Публикувано Ноември 14, 2011 (редактирано) Редактирано Ноември 14, 2011 от mi4openev 3 Цитирай
bgdn Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 На гарата в *един град, който в оригиналния виц е Русе, но нека го заменим с Пловдив, Добрич или нещо такова* момче изпраща гаджето си. Момичето влиза във влака и гледа по земята бели и червени рози и се провиква от купето: -Мило, чирвенити рози от теби ли са? -ДА! И белити са! -Много, ама влака тръгва. ----------------- Ако още някой не разбира вица - нека го каже на глас и ще разбере какво е искал да каже автора... 6 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 Що пък, можи и Варна да бъди 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 Едни ямболий яли и пили . -Ко яли ? -Пили -Ко пили? -Пили на грил П.П. Оригинално е друг град, ама Ямбол ми се гледа най-неутрален за да няма сърдити 4 Цитирай
lelopexa Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 Язък за готиното Субару, аз си дадох Бавареца на една мацка и после падна задната броня Аз няма да казвам какво се случи на колата ми като я дадох на перничанин за няколко часа.. 4 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 Аааа, ти нИдей тЪй Гога, тя А-класата си не дава! А е и под закрила .... че и мо'е да се срещнете с algor на по винкел gorgrior: Винкелите отдавна съм ги заровил, бат Пешо. Приемам срещи само на маса (за мъже). 4 Цитирай
gogogetov Публикувано Ноември 15, 2011 Публикувано Ноември 15, 2011 Студентска квартира. Двама студенти живеят в мизерия, безпаричие и глад. На единия му хрумва гениална идея. - Брато да си вземем да гледаме едно прасе. - Къде ше го сложим, бе брат? - Ми на терасата. - Абе много мръсно бе. - Нищо брато, то ше свикне. 5 Цитирай
melnik Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Сексът беше толкова добър,че дори съседите запалиха по цигара... 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Прибирала се една жена към къщи късно вечерта. Изведнъж забелязала мъж с широко разперени ръце, който вървял право към нея. Тя набързо преценила ситуацията "Тоя явно има намерение да ме изнасили! Ами я аз да взема да му се отдам доброволно, та поне от обир да се отърва." Събрала смелост жената, разперила и тя ръце и се втурнала към мъжа. Чул се трясък от счупено стъкло и човекът се развикал: - Скапани к***и! Вече трето стъкло ми чупят! 9 Цитирай
foxy Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Корабостроителният завод сключил договор с Асан и бригадата му за боядисването на един кораб. Изтекъл срокът и в уречения час Асан се появява в счетоводството да си иска хонорара. - К’ъв хонорар, бе - казват му, - вие сте боядисали само едната страна! - Ми да - вика Асан, - сичко е, както си по договор. - Е как по договор, бе?! - Ми ето го договора - цитирал Асан: "От една страна - бригадата на Асан, от друга страна - корабостроителният завод... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Пешеходец случайно става свидетел на катастрофа. Автомобил изхвърча покрай него и започва да се преобръща, търкаля се, удря се в едно дърво, после в няколко стълба, обръща се по таван, премята се, пада в корито на река и най-накрая спира. Уплашен, пешеходецът дотичва до остатъците от колата и с разтреперено сърце започва да разбутва ламарината. Изведнъж от смачкания автомобил се показва мъж, изпълзява, изправя се и започва да си оправя дрехите, клатейки се безобразно. - Господине, добре ли сте? Ама вие да не сте пиян!!! - шашва се пешеходецът. - Шът, брато! Така кат` ме гле`аш, на каскадьор ли ти приличам?! 7 Цитирай
gogogetov Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Малко змийче пита майка си. - Мамо аз отровна змия ли съм? - Не, що? -Ам щот си прехапах езика? -------------------------------------------------- Малък молец и майка му си седят в гардероба. Малкия към майка си. - Мамо, хайде на вън да летим. - Не може сега , мойто дете. Опасно е. Навън има хора. - Ха, аз вчера кат летях също имаше и даже ми ръкопляскаха. 2 Цитирай
asko44 Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Нова година е като при секса - в началото дълго се готвиш, харчиш пари, толкова се стараеш и всичко това за няколко минути удоволствие!!! Попитали радио Ереван: -Кое е по-добре-да имаш красива жена, която ти изневерява или грозна ,ама само твоя? -А ти какво предпочиташ-да ядеш торта с приятели или лайно сам. Американците измислят супер сейф и организират конкурс с награден фонд от 1 000 000 долара за този, който го отвори. Пробват се крадци от цял свят, пускат най-добрите от затворите, но никой не може да го отвори. На последния ден пристига Бай Ганьо, влиза в стаята със сейфа и… На сутринта заглавие във вестника: “Българинът Бай Ганьо успя да отвори сейфа с неизвестния до сегa инструмент ‘теслъ’ и с вълшебните думи ‘е те сеа ти е*ах мамата!’”. Седят си Шерлок Холмс и д-р Уотсън в един бар и пийват уиски. След малко в бара влиза млада жена и сяда в едно отдалечено сепаре. Холмс казва: - Драги Уотсън, хващам се на бас за 100 лири, че младата дама, която влезе току-що, не носи бельо. Уотсън обаче не вярва, става, отива при госпожицата и след малко се връща изумен. - Как познахте, Холмс? - Елементарно, Уотсън - усмихнал се Холмз - По обувките й имаше пърхут... 5 Цитирай
alex.7777 Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Из "Наръчник на младия готвач": Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по-внимателни. Вземете голяма купа разбийте в ръба й яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата. Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни. И така, имаме 5 жълтъка в купата. Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците. Нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците....Сега разбивайте. Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите. И тъй сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая. Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани... Време е да добавим брашното. Сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета. След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа. Вземете душ. Вземете 4 големи ябълки и остър нож. Предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт. Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината. Обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте. Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете. Разбъркайте отново с миксера, измийте хладилника от капките, защото ако засъхнат, се мие трудно. Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната. Почакайте час и ако няма видими промени, включете фурната. Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната. След всичко преживяно идете в близката кръчма. 7 Цитирай
gogogetov Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Мъж влиза в спалнята където е жена му, водейки една овца и и вика. - Тва е прасето с което правех секс всеки път когато теб те болеше главата. Тя: - Абе не виждаш ли , че тва е овца? Той: - А ти не виждаш ли , че говоря на овцата......... 4 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Крилати мъдрости: Българският любовник е като българския революционер-в началото много речи, много приповдигната подготовка за въстание, но като избухне въстанието единствения неподготвен е той! Когато един мъж нищо не може да направи с чужда жена, обичайното оправдание е: "Защото обичам жена си...". - Каква е разликата между държавна власт в България и организирана престъпност? - Едната е организирана. Въпреки съпротивата на Гърция, Европейският съюз ще й нанесе мащабна помощ. И за десерт – здравословен съвет из народната медицина: Рецепта против задържане на течности в организма Eдна чаена лъжичка листенца от рози, 2-3 бр.карамфил и една щипка кориандър се изсипват в 0, 5 литра вряща вода. Настойката трябва да престои 30 минути. През това време изпивате осем бири, след което настойката се излива в тоалетната чиния - за свежест. 6 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.