Huntly Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 Темата много ме кефи, но я махнах.. Причините са, че ми лагваха повечето игри и батерията ми падаше по-бързо. При вас как са игрите? :cry: Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 Темата да влияе на игрите? :question: ? Сигурен ли си , защото аз си мисля , че връзка между тях няма . На мен не ми влияе нито на игрите(пролиженията) , нито на батерията . Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 L-CONF отпадна, прочети пак. @uncivilized, по-напред бях писал, че за да разкараш датата от статусбара трябва да спреш Lockinfo от WinterBoard. За да разкарате информацията, която се изписва в статус бара при локскрийн, изключете Lockscreen Info. @Huntly, след като mupo, настрои темата да ъпдейтва времето само ръчно, не виждам какво ти хаби батерията. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 The Shaman благодаря ти много!Хем всички страници изчетох, не знам защо съм го пропуснал... Цитирай
Huntly Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 @Huntly, след като mupo, настрои темата да ъпдейтва времето само ръчно, не виждам какво ти хаби батерията. Еми аз не го изпробвах тоя мотод...Ама не ми е толко за батерията. Дразна се, че ми лагваха игрите.(без темата нямам проблеми). Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 3D игрите с по-хубава графика (Терминатор пр.)и на мен ми сечат още от преди да сложа lockinfo.Аз си го обияснявам че съм с iph2G. И един въпрос: Може ли да се настрои колко дълго да остава светнат дисплея при заключен телефон,защото мн бързо изгасва? Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 От настройки не , но съм срещал в Cydia програма , която удълцаваше времето май до една минута или 30 секунди . Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 16, 2009 Публикувано Юни 16, 2009 След дълго упорство в google го намерих: "20 second lock screen" от източника на BigBoss.13 кб е и го променя от 5 на 20 секунди. Цитирай
baza2005 Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Сега с FW 3.0 ще можем ли да си я сложим. Цитирай
mupo Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 Става и за 3.0, но има лек проблем, който се състои в това, че след слагането не се вижда тапета ви. Решението на проблема е да отворите с текстов редактор lockinfo.html, който се намира в Gruppled LockInfo.themeBundlescom.ashman.LockInfo, да намерите реда <body> и да го замените с <body background="/private/var/mobile/Library/LockBackground.jpg"> След тази процедура ще ви се вижда тапета и всичко ще си работи както трябва, но изникват други 2 проблема 1. При зареждане не се вижда батерията. 2. При промяна на тапета с друг, трябва да респрингнете, за да се зареди новия тапет. Цитирай
tonygti Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 ууу това с батерията наистина е кофти. Какво правим в тоя случай? Дали ще има ъпдейт за 3.0 OS? Цитирай
mupo Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 Gruppled LockInfo е просто тема за Lockscreen Info, а Lockscreen Info използва MobileSubstrate. Така че проблема не е в самата тема, а в Lockscreen Info и/или MobileSubstrate. Навярно Stimpy работи по Lockscreen Info. Пак ще се повторя: Не забравяйте, че както Lockscreen Info, така и Gruppled LockInfo (Tea LockInfo Theme) са в бета стадий т.е. ние се явяваме бета тестери, а не потребители и нямаме основание да се сърдим на когото и да е, че нещо неработи както ни се иска. Цитирай
mupo Публикувано Юни 30, 2009 Автор Публикувано Юни 30, 2009 С версия 1.0.55 на Lockscreen Info всичко е по старо му. Всичко си работи без проблеми и НЯМА НУЖДА да редактирате lockinfo.html, както съм описал тук. Ако преди това сте редактирали файла, то сега просто го върнете както си беше т.е. следвайте поста отдолу нагоре. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 Тъкмо тръгвам да го слагам и гледам WinterBoard Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 И какъв е проблема :question: Проблема е, че WinterBoard яде над половина свободна памет на телефона, друг не се сещам. Цитирай
mariankata Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 При мен не се вижда частта под Slide to Unlock (при 2.2.1 се виждаше). Цитирай
mupo Публикувано Юли 1, 2009 Автор Публикувано Юли 1, 2009 Добавяте в Cydia този сорс: http://david.ashman.com/beta/Инсталирате от него Lockscreen Info отивате в Settings -> LockInfo -> Extend To Bottom -> ON Цитирай
mariankata Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Да... ама кой да мисли? Благодаря. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Оправиха ли проблема със забиването на часа??? Аз я зарязах заради това. Цитирай
mupo Публикувано Юли 2, 2009 Автор Публикувано Юли 2, 2009 "Забиванети" на часа е в следствие на iDA и скриптовете за смяна на часа и датата. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 2, 2009 Публикувано Юли 2, 2009 Мисля си, че това започна преди да сложа иДа, но може и да си прав. Цитирай
shtobe Публикувано Юли 3, 2009 Публикувано Юли 3, 2009 А има ли възможност да се махне стандартното известяване на телефона, че синичкото балонче дразни? Цитирай
mupo Публикувано Юли 3, 2009 Автор Публикувано Юли 3, 2009 Има, ама има и търсачка, която отговаря много бързо, стига да й зададеш правилния въпрос Отговора Цитирай
izabelaa Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 с коя програма да отворя товаconfig.js. Цитирай
mupo Публикувано Август 3, 2009 Автор Публикувано Август 3, 2009 С някой текстов редактор (Notepad, Notepad++, Word, WordPad, TexEdit и т.н.) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.