junglist Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Има ли вариант да си изведа бележки на локскрийна ? Идеята е, понеже съм студент, да си изкарам графика на лекциите на екрана по някакъв начин Например дните и като цъкнеш на деня да ти извежда текущите лекции. Ако някой има идея да казва Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Ако ги вкараш като събития в Calendar.app!? Цитирай
junglist Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 В календара не ми изглежда удачно, защото трябва да пиша примерно на всеки четвъртък от месеца, че имам едикакви си лекции .. Трябва ми нещо по-простичко и мислех, че тази тема ще предлага такава опция, вместо смс-ите и обажданията да речем. Впрочем може и да се лъжа, но мисля че бях мяркал из форума преди подобно решение с часовете на лекциите, даже май Миро го беше показал Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 (редактирано) Може, свали си Things: ...след това от Cydia, Things plugin for LockInfo. Накрая влизаш в Settings/LockInfo и ще видиш новопоявилият се плъгин. Правиш си настройките, и не забравяш да споделиш. Редактирано Януари 22, 2010 от Grievous Цитирай
mupo Публикувано Октомври 1, 2009 Автор Публикувано Октомври 1, 2009 junglist, може би имаш предвид това Събитието е точно в Calendar.app Опитай това което ти е казал Grievous ако не ти допада си въведи програмата (графика) за седмицата в Calendar.app като даваш събитията да се повтарят през седмица и си готов Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Здравете днес направих updata na lockinfo и сега телефона стои само с ябълката, в коя папка се намира тази програма, искам да я изтрия с iFunbox. Или някои ако знае друг начин да помогне,мерси Цитирай
mupo Публикувано Октомври 1, 2009 Автор Публикувано Октомври 1, 2009 Единственото за което се сещам, че трябва да има файлове LockInfo в /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ но ако ги разкараш не зная дали ще има ефект. П.П. Преди да ги изтриеш си ги запази за всеки случай. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Определено обаче причината не е в ъпдейта! Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Ами аз мисля че е защото направих ъпдейта после Restart Springboard и от там рестартира телефона и стои с логто на Apple. Изтрих от Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/ фаиловете и от Library/Тheme/Gruppled LockInfo, и от Library/MobileSubstrate/ папката LockInfo не става пак Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Доста хора сме ъпдейтнали днес а и вчера и миналия ден LockInfo... При мен лично проблем няма. Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 Добре, мерси за бързите отговори Цитирай
junglist Публикувано Октомври 2, 2009 Публикувано Октомври 2, 2009 Мерси, момчета, пробвах варианта на Grievous, но нещо не се оправих с програмката и настройките й. След като Миро спомена за repeat-а на евентите в Календара, всичко си дойде на мястото и си стана екстра график Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 След днешния ъпдейт в Winterboard-а ми излязоха две нови неща, Native iPhone LockInfo и Default HTML LockInfo. Маркирах ги, но нищо не ми се показва като заключа телефона. Пробвах и без да са маркирани и пак същото. Онова старото, което още от преди си го има: Gruppled LockInfo също си стои в Winterboard-а и е маркирано. Някой друг има ли същия проблем? edit: Значи да обясня, защото сигурно ще има и други като мен. Поръчках малко и разбрах къде е тактиката. Това Native iPhone LockInfo и Default HTML LockInfo ги изтрих от Winterboard-а (който иска може само да не ги маркира). После от Settings/LockInfo/HTML Theme Support го дадох на ON и темата ми се появи като заключих телефона. Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 5, 2009 Публикувано Октомври 5, 2009 А след среднощния ъпдейт въобще не се налага да ги триете, сами си изчезнаха. Цитирай
Huntly Публикувано Октомври 10, 2009 Публикувано Октомври 10, 2009 Как се спираха стандартните известявания, че някой те е търсил или за смс. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 10, 2009 Автор Публикувано Октомври 10, 2009 viewtopic.php?f=18&t=2434 или viewtopic.php?p=9409#p9409 Занапред използвай търсачката! Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Аз имам два въпроса: 1. Защо вече прочетени и изтрити от телефона мейли, продължават да се виждат? 2. Двойното натискане на Home бутона (което вади управлението на iPod) работи, но самото управление седи на заден план и е неактивно? Цитирай
mupo Публикувано Октомври 15, 2009 Автор Публикувано Октомври 15, 2009 1. Защото опресняването е на по-голям интервал може би. или си е бъг. 2. Защото не си махнал оригиналния часовника чрез Lockscreen Clock Hide, а си сложил прозрачен фон и "прозрачен" шрифт за часовника? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Така е Миро, опреснява през доста голям интервал. Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Миро, пуснал съм Lockscreen Clock Hide Тези плъзгачи не знам как да ги сложа? Ако е от тях ..... Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Намали плъзгачите на Бакграунд до нула и двата да видим. Изключи Extend To Bottom. Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 намалил, изключил... и пак не става.... Edit: Открих го....в LockInfo си има опция за Media Controls: трябва да е Move Info Down или Hide Info Благодаря за съдействието! Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Дам. Сега ъпдейтнах LockInfo и Lockscreen Clock Hide, някакъв ъпдейт от сутринта и проблема се появи и при мен. Наистина това е решението, макар, че аз винаги съм държал Media Controls на Do Nothing. Тея обаче се разсипаха всеки ден от ъпдейти и се появяват проблеми чат пат. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 15, 2009 Автор Публикувано Октомври 15, 2009 Няма нищо случайно в това, че постоянно излизат ъпдейти и проблеми, нали всички които го ползвате се явявате бета тестерти, тъй като приложението е все още в бета стадий. Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 (редактирано) На мен пък ми излизат дни с въпрос! Редактирано Януари 22, 2010 от Grievous Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.