mupo Публикувано Октомври 15, 2009 Автор Публикувано Октомври 15, 2009 GPower, понеже нямаш изображение за съответната прогноза или го имаш, но е с грешно име. Или смени пакета с изображния за времето или се разрови да намериш пълния лист и виж кои ти липсват. Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 18, 2009 Публикувано Октомври 18, 2009 Както винаги си безупречен Mupo! Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 25, 2009 Публикувано Октомври 25, 2009 (редактирано) Ето малко шаренийка и от мен. Поставяте папката в Library/Themes/Темата ви/Bundles/com.ashman.LockInfo като замествате съществуващата images. Редактирано Януари 22, 2010 от Grievous Цитирай
svetozar stefanov Публикувано Октомври 26, 2009 Публикувано Октомври 26, 2009 Получи се -- Вто Окт 27, 2009 8:58 pm -- Помогнете ми как да подкарам звуковото известяване на status notifier :cry: Неще и неще,иконките си излизат както трябва но до там.Идеята ми е когато пропусна обаждане или получа известяване за задача от календара това да не е еднкратно ами да си го повтаря докато не о отворя.Въобще възможно ли е по този начин да се получи или има друг такъв.Тази опция съм виждал че я има в intelliscreen и ми беше много полезна. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 28, 2009 Автор Публикувано Октомври 28, 2009 svetozar stefanov, недей да спамиш, а потърси и прочети темата за StatusNotifier! Цитирай
WithOutBody Публикувано Ноември 1, 2009 Публикувано Ноември 1, 2009 Имам проблем с времето и града... Когато променя var locales = [ "Sliven, Bulgaria", "Plovdiv, Bulgaria", на: var locales = [ "Haskovo, Bulgaria", "Sofiq, Bulgaria", Ми изписва после: "Невалиден град ? " а нищо друго не брам :eek: Цитирай
WolfDale Публикувано Ноември 2, 2009 Публикувано Ноември 2, 2009 Пробвай да напишеш Sofia вместо Sofiq ... Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 (редактирано) Gruppled LockInfo + RSS - За да бъдат новините винаги пред вас, и тези от любимият ни форум. Трябва да имате инсталирано: LockInfo StatusNotifier (би трябвало да работи и без това) 20 Second Lockscreen (това е за да не угасва LockScreen-a ви след 7-8 секунди, а след 20) Остава ви да сложите темата. Темата е дело на Gruppler от MacThemes, а LEXS1411 от xSellize е добавил поддръжка на RSS feed-ове, които се обновяват на 20 секунди, сменил е няколко цвята и икони. За да смените RSS feed-овете отворете Gruppled LockInfo.RSSBundlescom.ashman.LockInfolockinfo.htmlс текстов редактор, намерете пасажаnewsfeed.addFeed("BBC","http://newsrss.bbc.co.uk/rss/newsonline_uk_edition/front_page/rss.xml")newsfeed.addFeed("F1","http://feeds.feedburner.com/F1technicalnetAll") и заменете информацията в скобите.За да промените времето през което се обновяват RSS feed-овете трябва да намерите реда newsfeed.filterfeed(20, "date")и да замените цифрата 20 с времето през което да се обновяват в секунди.Например ако искате да следите RSS feed-a на BGiPhone сайта и форума и искате да се обновяват на 2 минути, трябва споменатите по-горе редове да изглеждат така: newsfeed.addFeed("BGiPhorum", "http://bgiphone.com/forum/rss.php")newsfeed.addFeed("BGiPhone", "http://bgiphone.com/feed") newsfeed.filterfeed(120, "date") Редактирано Февруари 25, 2010 от Grievous Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Благодаря и на теб и на Миро! П.П. - :clap: В този файл com.ashman.LockInfocss има нещо от настройките също, може ли да разберем какво е? Цитирай
Kpuc Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Всичко е добре, но само при мен ли излзиа така гадно календара отстрани? Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 9, 2009 Публикувано Ноември 9, 2009 Това е най вероятно от Font-а който ползваш (Neuropol). Опитай с друг. Гледам, че на един ред час и дата не биха се събрали. Друго което мога да те посъветвам е, използвай темата качена по горе, но приложи файла config.js който преди това си ползвал. Предполагам е бил на БГ и това ще премахне pm и ще премине в 24 часов режим. п.п. много полезен плъгин, но се застоя точно 10 часа на телефона ми. Как хруска батерията, не е истина. Цитирай
kalata1 Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Добре не мога и не мога направих всичко както пише в първия пост , но не става излиза ми само това . Цитирай
Kpuc Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Като гледам часовника ти е още там, значи не си инсталирал, или не си дал Enable на Clock Hide ..... Мисля, че не си сложил архива в /Library/Themes ? Или не си отворил този архив от WinterBoard-a ? Общо взето земи прочети още 2-3 пъти поста на mupo, ще ти е от полза! Цитирай
kalata1 Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Ми свалих това което пише Mirror от втория линк защото първия ми казва че този файл не съществува. П.П Махнах часовникано сега е само нещата Цитирай
Kpuc Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Точно така, след това тази папка, която завършва на .theme я слагаш в /Library/Themes и от WinterBoard я избираш, като гледаш да е най-отгоре както е написал mupo! Цитирай
kalata1 Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 Добре оправих го за което благодаря , но искам да попитам как да сложа за смс , пропуснати обаждания , майл , защото ми се появява само за времето разбрах как да ги махам , но пред тях няма двете чертички и не знам как да ги добавя. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 12, 2009 Публикувано Ноември 12, 2009 За последен път – за тези, дето не се справят с ясно поднесената информация в темата – доклади, молби за персонално обслужване и прочие– на ЛС! Ако продължaвате да цвъкате всяка секунда мнения, възпроизвеждайки нечетимост на темата поради размера й, почвам да трия! Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 Ето малко моднах иконите за времето. Разархевираната папка се замества с вече съществуващата в Gruppled LockInfo.themeBundlescom.ashman.LockInfoIcon Sets Цитирай
tonygti Публикувано Януари 29, 2010 Публикувано Януари 29, 2010 За klear не си моднал иконки нали? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 29, 2010 Публикувано Януари 29, 2010 Не, в процес са... Налага се доста да ги преправям. Цитирай
mupo Публикувано Април 17, 2010 Автор Публикувано Април 17, 2010 (редактирано) За тези от вас които не са разбрали отделихме приложението LockInfo в отделна тема в Програми, а в този раздел се пускат теми за облика на LockInfo, като в заглавието им се пише [LockInfo Theme]. Сега ви моля, който е пускал облици за LockInfo различни от облика обсъждан в тази тема (Gruppled) да ги направи в нови теми, а не да ги пуска в тази тема. След като това бъде направено постовете им от тази тема ще бъдат изтрити. Редактирано Април 18, 2010 от mupo Цитирай
BANNN Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Днешните ъпдейти убиха всички теми, и няколко седмици моя работа!:shocked: Цитирай
BANNN Публикувано Май 18, 2010 Публикувано Май 18, 2010 Казах теми, а в това число се разбира Winterboard! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.