Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Jailbreak за iOS от 4.1 до 6.1.2 (Custom FW) с помощта на Sn0wbreeze 2.9.14 (за Windows)

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

Днес сложих CFW 6.1.3 на iPhone 3Gs с бейзбанд 06.15.00.Сложих ultrasn0w 1.2.8, но телефона не намира мрежа.Преди това телефона беше с официален 6.1.3 и дори неможеше да се активира.Идеи ?

• Отговори 417
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

75

• Grievous

27

• The Shaman

15

• Sladichuk®

9

Публикувано

Като начало, защо не разкараш този 6.15!

• 5 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Здравейте! От днес съм горда собственичка на IPhone 4, макар и малко остарял технически аз много му се радвам. Преминавам към въпроса - Целта ми е да го "downgrade"-на към версия 4.2.1, за да му инсталирам Iphonetic. Телефона е заключен към Orange и това изобшо не ме бърка на този етап. Искам единствено да му сложа българско меню. Какво трябва да направя,? Първо трябва да премина на 4.2.1 и после да го jailbreak-на или? Много ще съм Ви благодарна ако някое се заеме със задачата да ми разясни начина по който трябва да процедирам и самия процес. Извинявам се предварително за некомпетентността си. Поздрави! пп. Изтеглих firmware 4.2.1, но самото име на файла е следното -''iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore''. Кара ме да си мисля че е за IPhone 3, a аз избрах 4.

Редактирано от Daniela_K
Публикувано

Правилно ли съм разбрала че мога да запазвам SHSH файлове само за последно излезлия firmware, а те са ми нужни за jailbreak-a? Aко е така, в такъв случай не мога да се върна към предишен такъв firmware (4.1.2). Следователно за БГ меню мога само да си мечтая. :mad: А всичко изглеждаше лесно поне в началото...

Публикувано

Е, това е. Оттук, нататук - оплаквания до Епъл. Колкото повече - толкова повече... :) Никой не може да ни гарантира положителен резултат.

Публикувано

Е нямам оплаквания, даже никакви. Да сме живи и здрави, останалото е екстри. :wink2:

Ако все пак съществуват някакви други опции за това което желая да направя, ще се радвам ако някой от вас ми ги сподели. Поздрави!

Публикувано

Има. Джейлбрейкваш телефона, вадиш някой от системните езици и превеждаш папките(или някой го прави за теб), връщаш ги редактирани и избираш от менюто езика, чийто папки си бърникала.

Публикувано

Благодаря Ви за бързия отговор! Оценявам го наистина! Само не ми е ясно, къде точно трябва да ги търся системните езици. Има ли някъде тема в която да е разискван този въпрос. Предполагам не е толкова лесно - както с F2 и rename . :tooth:

Публикувано

Никак не е и подозирам, че не е за теб. Предлагам да спрем засега дотук, потърси из форума - има тема iPhonetic.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Привет колеги,

Опитвам се да джейлна един Ipad 1 ios 5.1.1 със snowbreeze следвайки всички инструкций но постоянно получавам грешка 21 когато shift-restor-на с Itunes, поизчетох тук и там ама не успях да намеря решение - някой има ли идея как мога да се справя с този проблем ?

Публикувано

Според мене проблемът е,че айпада трябва да е в ДФУ мо,за да подкараш тая къстъмка ! Не пречи да изключиш антивирусните,firewall-ове и скайпове за превенция на други често срещани грешки.Нека и някой друг се изкаже :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

В ДФУ мод е Ипада ако не е ми дава други грешки но не и тази. Само антивирусна имам включена от изброените неща - ще я махна и ще опитам пак.

Мерси много за мнението ;)

Публикувано

Четох и аз в нета,и проблема е "..че телефонът не е в DFU,а рековъри мод".Също се пробвай да пуснеш iTunes с администраторски права ! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Следвах инструкциите от snowbreeze - за да вкарам Ипада в ДФУ мод , след което IREB се включи автоматично и ме уведоми че процедурата е минала успешно - след което ме препраща към Itunes за shift-restore но там дава тази грешка 21.

Ако не ползвам инструкциите от snowbreeze и вкарам телефона в DFU mod без IREB да е включен и се опитвам да ресторна ми дава друга грешка 6004 или нещо подобно беше.

След като и Redsn0w се издъни реших да пробвам и с последният вариант който имаш - Absinthe и най накрая успях да го джейлна и за сега всичко работи нормално , надявам се да нямам други грижи.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Чува ли се нещо за поддръжка на ios7? На един приятел 4-ката е на 5.0.1 и вече адски се мъчи, от 2 г. не е ресторвана и е с джейл. Има ли начин?

Sent from my iBrain using iFingers.

Публикувано

Има, но не се знае ще излезе ли от рикавъри после. Чадър с отметка и грешка -1 накрая, остава в рикавъри. Ако е с ултрасноу обаче, да не се опитва.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

За иос 7 какво да ползвам за унлок от оператор

Публикувано

Ами оператор. Броиш $ за ънлок.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...