N3r0 Публикувано Май 21, 2013 Публикувано Май 21, 2013 Здравейте, Днес сложих CFW 6.1.3 на iPhone 3Gs с бейзбанд 06.15.00.Сложих ultrasn0w 1.2.8, но телефона не намира мрежа.Преди това телефона беше с официален 6.1.3 и дори неможеше да се активира.Идеи ? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 22, 2013 Публикувано Май 22, 2013 Като начало, защо не разкараш този 6.15! Цитирай
Daniela_K Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 (редактирано) Здравейте! От днес съм горда собственичка на IPhone 4, макар и малко остарял технически аз много му се радвам. Преминавам към въпроса - Целта ми е да го "downgrade"-на към версия 4.2.1, за да му инсталирам Iphonetic. Телефона е заключен към Orange и това изобшо не ме бърка на този етап. Искам единствено да му сложа българско меню. Какво трябва да направя,? Първо трябва да премина на 4.2.1 и после да го jailbreak-на или? Много ще съм Ви благодарна ако някое се заеме със задачата да ми разясни начина по който трябва да процедирам и самия процес. Извинявам се предварително за некомпетентността си. Поздрави! пп. Изтеглих firmware 4.2.1, но самото име на файла е следното -''iPhone3,1_4.2.1_8C148_Restore''. Кара ме да си мисля че е за IPhone 3, a аз избрах 4. Редактирано Юни 20, 2013 от Daniela_K Цитирай
Daniela_K Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Правилно ли съм разбрала че мога да запазвам SHSH файлове само за последно излезлия firmware, а те са ми нужни за jailbreak-a? Aко е така, в такъв случай не мога да се върна към предишен такъв firmware (4.1.2). Следователно за БГ меню мога само да си мечтая. А всичко изглеждаше лесно поне в началото... Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2013 Публикувано Юни 20, 2013 Е, това е. Оттук, нататук - оплаквания до Епъл. Колкото повече - толкова повече... Никой не може да ни гарантира положителен резултат. Цитирай
Daniela_K Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 Е нямам оплаквания, даже никакви. Да сме живи и здрави, останалото е екстри. Ако все пак съществуват някакви други опции за това което желая да направя, ще се радвам ако някой от вас ми ги сподели. Поздрави! Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 Има. Джейлбрейкваш телефона, вадиш някой от системните езици и превеждаш папките(или някой го прави за теб), връщаш ги редактирани и избираш от менюто езика, чийто папки си бърникала. Цитирай
Daniela_K Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 Благодаря Ви за бързия отговор! Оценявам го наистина! Само не ми е ясно, къде точно трябва да ги търся системните езици. Има ли някъде тема в която да е разискван този въпрос. Предполагам не е толкова лесно - както с F2 и rename . Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 Никак не е и подозирам, че не е за теб. Предлагам да спрем засега дотук, потърси из форума - има тема iPhonetic. Цитирай
newstyle Публикувано Декември 7, 2013 Публикувано Декември 7, 2013 Привет колеги, Опитвам се да джейлна един Ipad 1 ios 5.1.1 със snowbreeze следвайки всички инструкций но постоянно получавам грешка 21 когато shift-restor-на с Itunes, поизчетох тук и там ама не успях да намеря решение - някой има ли идея как мога да се справя с този проблем ? Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 8, 2013 Публикувано Декември 8, 2013 Според мене проблемът е,че айпада трябва да е в ДФУ мо,за да подкараш тая къстъмка ! Не пречи да изключиш антивирусните,firewall-ове и скайпове за превенция на други често срещани грешки.Нека и някой друг се изкаже Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
newstyle Публикувано Декември 8, 2013 Публикувано Декември 8, 2013 В ДФУ мод е Ипада ако не е ми дава други грешки но не и тази. Само антивирусна имам включена от изброените неща - ще я махна и ще опитам пак. Мерси много за мнението Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 8, 2013 Публикувано Декември 8, 2013 Четох и аз в нета,и проблема е "..че телефонът не е в DFU,а рековъри мод".Също се пробвай да пуснеш iTunes с администраторски права ! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
newstyle Публикувано Декември 8, 2013 Публикувано Декември 8, 2013 Следвах инструкциите от snowbreeze - за да вкарам Ипада в ДФУ мод , след което IREB се включи автоматично и ме уведоми че процедурата е минала успешно - след което ме препраща към Itunes за shift-restore но там дава тази грешка 21. Ако не ползвам инструкциите от snowbreeze и вкарам телефона в DFU mod без IREB да е включен и се опитвам да ресторна ми дава друга грешка 6004 или нещо подобно беше. След като и Redsn0w се издъни реших да пробвам и с последният вариант който имаш - Absinthe и най накрая успях да го джейлна и за сега всичко работи нормално , надявам се да нямам други грижи. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Чува ли се нещо за поддръжка на ios7? На един приятел 4-ката е на 5.0.1 и вече адски се мъчи, от 2 г. не е ресторвана и е с джейл. Има ли начин? Sent from my iBrain using iFingers. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Има, но не се знае ще излезе ли от рикавъри после. Чадър с отметка и грешка -1 накрая, остава в рикавъри. Ако е с ултрасноу обаче, да не се опитва. 1 Цитирай
Dimi Corleone Публикувано Февруари 28, 2014 Публикувано Февруари 28, 2014 За иос 7 какво да ползвам за унлок от оператор Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 28, 2014 Публикувано Февруари 28, 2014 Ами оператор. Броиш $ за ънлок. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.