Julien Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Значи според теб още на 9-10 Юли ще можем да си закупим 3Gs от Глобул ? :confused: П.П. - Искрено се надявам да си прав. Цитирай
TeDDy Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Византийска фирма а Нищо чудно че обичат толкова финикийските знаци Цитирай
Anthony Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 В България ще го има през Юли '09. Не знам как реши, че точно на 9-ти или 10-ти ще може да си го купиш. Цитирай
Ceci_Loko Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 От Щатите без договор, телефона локнат ли е? Цитирай
Julien Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Да П.П. - В България ще го има през Юли '09. Не знам как реши, че точно на 9-ти или 10-ти ще може да си го купиш. До колкото си спомням на WWDC човека каза "3 weeks later" след 19 Юни което се пада точно 9 Юли. Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Милион продадени iPhone 3GS през уикенда Apple обяви, че за трите дни след търговската премиера на новия iPhone 3GS от него са били продадени 1 милион броя. В допълнение, компанията анонсира, че новият софтуер iPhone 3.0 е бил изтеглен 6 милиона пъти за първите 5 дни след пускането му в Мрежата. В друга новина, свързана с Apple, Wall Street Journal писа през уикенда, че шефът на компанията Стив Джобс, който се оттегли по здравословни причини от управлението в началото на годината, е преминал през чернодробна трансплантация и се възстановява успешно. Очаква се да се върне в Apple до края на месеца, като първоначално ще работи на непълен работен ден. Цитирай
iphone_developer Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Сега и аз да се похваля.Вчера ми пристигна новият Iphone 3GS 32 Gigabyte White.Бялото повече ми харесва.Скоро ще направя един клип. Цитирай
trader Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Сега и аз да се похваля.Вчера ми пристигна новият Iphone 3GS 32 Gigabyte White.Бялото повече ми харесва.Скоро ще направя един клип. Welcome in the club ! Цитирай
plexa Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 защото все пак сме в България и ако не се забавим няма да сме ние. Колега, не засягай националната тема. Глобул малака,е византийска фирма...(cosmote). Това че Глобул е Гръцка фирма значи че е още по-лошо от да беше Българска....в Гърция няма нищо свършено като хората! Повярвай ми, живях 3 години там! Само за пример да дам, когато си подадеш молбата да ти прекарат интернет, 6 месеца след тази молба ако имаш работещ интернет вкъщи, викай ура! Цитирай
iphone_developer Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Сега и аз да се похваля.Вчера ми пристигна новият Iphone 3GS 32 Gigabyte White.Бялото повече ми харесва.Скоро ще направя един клип. Welcome in the club ! Благодаря!Честито на всички! Цитирай
trader Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Я кажи за малкото и голямото зарядно, че не разбрах ами това е малкото разбира се за друг стандарт и волтаж, "голямото" е това което си го знаем от 2 години Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Луда работа.... Престарават се с цените! Ще ида до Италия и ще си взема отключен за около 1200лв. Цитирай
Razer Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Луда работа....Престарават се с цените! Ще ида до Италия и ще си взема отключен за около 1200лв. хах... 8GB ? надали 32GB ще се продава за 1200 в близките 7-9 месеца... и то отключена... ако се продава за тези пари веднага отнасям Цитирай
Severus Публикувано Юни 23, 2009 Автор Публикувано Юни 23, 2009 Днес имах възможността да разцъкам телефона на "trader", и да го сравня с 3G. Ами какво да ви кажа?! Много, ама много по-бърз в абсолютно всичко! Никъде няма забавяне, никъде няма лаг. Няма смс-и, няма сетинги....4МБ pdf файл го отваря от раз, без грам замисляне. Единствено му намерих два кусура. 1. На външен вид е абсолютно еднакъв и става излишна покупка за комплексарите и снобарите, защото никой от съседните маси не разбира, че това е новия модел. :mrgreen: 2. Дисплеят му е малко по-тъмен и с по-слаб контраст. Ами...това е Цитирай
trader Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Може ли да пробваш дали гласовото набиране работи през блутут хендсфри? Това ще ме накара да си го купя със сигурност. Опитах с това, което имам но нещо не става. По принцип не ползвам гласово. Иначе това мойто е доста старо и може би там му е проблема Цитирай
Anthony Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Ами според мен гласовото набиране има смисъл само с хендсфри, докато шофираш. Ако това не са направили, значи са идиоти. Цитирай
trader Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Ето го и обещаното сравнение на 3G с 3GS. И двата са в една безжична мрежа, 3G е без сим карта. Не са джейлвани. [youtube:49rhwgyq]http://www.youtube.com/watch?v=vNEpQoC86T4[/youtube:49rhwgyq][youtube:49rhwgyq]http://www.youtube.com/watch?v=hg2Pa_BDoMk[/youtube:49rhwgyq] ПП. И да не коментираме ужасното качество все пак имах 15 минути само. ППП. Благодаря за насърчителните звездички Цитирай
trader Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 This video is private. Опитай пак моя грешка Цитирай
Razer Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 сигурни ли сте, че и на двата телефона е увеличен констраста на еднакво и без отметката на ауто контраста... ? Цитирай
trader Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 сигурни ли сте, че и на двата телефона е увеличен констраста на еднакво и без отметката на ауто контраста... ? Не не са еднакво настроени. 3ГС дава по пастелни докато 3Г по към ярко синьо тонове. Иначе за 15 минути такова качество желанието на форумци беше само да се сравни бързодействието на НАВИГОН-а. Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Луда работа....Престарават се с цените! Ще ида до Италия и ще си взема отключен за около 1200лв. хах... 8GB ? надали 32GB ще се продава за 1200 в близките 7-9 месеца... и то отключена... ако се продава за тези пари веднага отнасям За 16 гига говоря,32ГБ е 700евро. Цитирай
ipa Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 от гет.бг избиха шараните срещу скромната сума от 1912 лева, вие може да станете горд притежател на 32 ГБ версия на iPhone 3GS побързайте да се минете, щото цените падат Цитирай
opaa Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Абе това са си чисти обири тука в България. 1912 лв ..... да не съм луд бе. Хората в щатите го продават за $300 а нашите обирджий тука за 2000 лв. Както се казва ... "Тиху малко". Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.