Grievous Публикувано Октомври 26, 2010 Автор Публикувано Октомври 26, 2010 Синия бадж идва с тема а не с Multi-то. Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 26, 2010 Публикувано Октомври 26, 2010 Син бадж има и в Мултито . 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Октомври 27, 2010 Публикувано Октомври 27, 2010 (редактирано) Точно това щях да питам. Изчезва ми Switcher Bar и не знаех каква е причината. Мерси Grievous . Редактирано Октомври 27, 2010 от iPhoneman Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 1, 2010 Автор Публикувано Ноември 1, 2010 Ба*и тъпия ъпдейт. Дано час по-скоро пуснат 2.4.2. Phone.app и Mail.app не се затварят. Каквото и да се прави винаги остават активни в Multitasking бара. И при Вас ли е така? П.П. Ползвам платена версия. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Да, така е. На мен преди ми килваше приложенията които не подържаха мултитаск, а ся стоят докато не го направя ръчно. Опцийка нещо? Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 1, 2010 Автор Публикувано Ноември 1, 2010 Е ти ги килваш ръчно, ама я отвори и виж, че пак са там. Не е до опцийка, а бъгче. Никъде в настройки няма активирани приложения по Default както беше при ProSwitcher. Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Не говоря за стадартните phone и mail.app за които ти споменаваш, а промерно за settings.app? Цитирай
iPhoneman Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 И при Вас ли е така? Така ще да е при всички. Мисля, че се оправя, като аднеш "Телефон" да си има собствени настройки, влезеш вътре(на Телефон) и цъкнеш седмата подред настройка от горе надолу. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Тъпото е, че трия писмата от Mail, като остане и не го махне от таскбара, при затварянето на Mail ръчно се връща баджа все едно не съм изтрил писмата! Цитирай
rip2pac Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Има опция в Global Settings-> Add apps that start on bootup->ON/OFF. Когато е OFF, Phone.app и Mail.app не се показват в MultiTask Bar-а, но ако погледнеш в SBSettings -> Processes ги има и не могат да се спрат. А когато е ON, Phone.app и Mail.app вече се показват в MultiTask Bar-а, но когато ги затвориш ръчно от там, изчезват от MultiTask Bar-а и от SBSettings -> Processes. Поне при мен такова е положението. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Phone.app и Mail.app винаги ги е имало в Сбсетингс. Когато има сим карта и пуснат пуш, двата процеса винаги са налични. Тези двете + iPod и Safari, са единствените които поддържат реален мултитаскинг(обработват се в реално време). Цитирай
B_A_D Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Имам качен Activator но приложението не иска да се инсталира при мен ... Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Ако смъкнеш на 3.1.2 ще можеш! 1 Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 B_A_D, за FW4.x е GPower, никъде в темата не пише за кои фърмуери е програмата (не че не е логично, щом става въпрос за мултитаскинг, но ВСЕ ПАК!), тъй че нормално да пита. 1 Цитирай
mrtroev Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Коко, като го инсталирах от линка ,който си дал,като влезна на About ми дава версия 2,41...при теб така ли е? Пробва ли го? Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Да така е. Все още не са обновили инфото в About. Цитирай
mrtroev Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Усетих и аз...благодаря все пак Цитирай
ayl Публикувано Ноември 12, 2010 Публикувано Ноември 12, 2010 След като инсталирам тази програма ми се скапва мейла. След влизане в майлбокса, новите писма се изтеглят автоматично. След излизане от мейл програмата и повторно влизане, изтеглените писма са изчезнали и трябва да се теглят пак. Това започна да се получава след инсталацията на тази програма и вървящия с нея Активатор. Моля за коментари. Цитирай
enerdjy Публикувано Ноември 13, 2010 Публикувано Ноември 13, 2010 Може ли да качите програмата някъде другите, че немога да я изтегля от нито един линк. Цитирай
ypetrov Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 Здравейте! Инсталирах си последния ъпдейт и ми изчезнаха иконите на мултисуич и другите две от предната версия. Няма ли ги тука, или се включват от някъде, че не мога да се ориентирам. То толкова много настройки, че направо ми е трудно да се оправя. Някой да има някакво ръководство за работа и да му се дава, ще съм благодарен! Цитирай
enerdjy Публикувано Декември 31, 2010 Публикувано Декември 31, 2010 Ще Ви помоля да ми кажете има ли подобна програма за iOS 3.x.x.Защото тази не бачка на него. П.П. - Имам мултитаскинг на телефона (MultiFlow) Цитирай
Grievous Публикувано Декември 31, 2010 Автор Публикувано Декември 31, 2010 MultiFlow е боза. Опитай с ProSwitcher. Цък. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 23, 2011 Публикувано Март 23, 2011 Мисля, че предпоследния ъпдейт на libstatus прецака работата на MultiCleaner. Днес излезе нов ъп на libstatus, при който проблемите изчезват. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.