JVV Публикувано Ноември 20, 2011 Публикувано Ноември 20, 2011 Да, така е. От мултиклийнъра ползвам само quit all. Цитирай
Spasow* Публикувано Ноември 20, 2011 Публикувано Ноември 20, 2011 (редактирано) Здравейте! Малко ми е трудно да се оправя с толкова много настройки,а и я ползвам за пръв път не знам точно как да си я настроя така както искам Толкова настройки на едно приложение не съм виждал честно ! Искам просто да излизам от всички приложения по лесен начин без Home-а П.П Оправих се със всичко.Извинете,че бързах да пиша преди да се помъча малко Редактирано Ноември 20, 2011 от Spasow* Цитирай
hugo126 Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 (редактирано) Здравейте, имам следния проблем. Когато влезна в програмата, за да си настроя по какъв начин да ми се затварят апликациите, не ми дава да избирам нищо освен Activator trigger, което си е зададено по Defaut. Няколко пъти я преинсталирах и пак същото. Решения? Оправи ми се, след като направих ъпдейт на Mobile Substrate Редактирано Декември 29, 2011 от hugo126 Цитирай
mimeto83 Публикувано Януари 9, 2012 Публикувано Януари 9, 2012 (редактирано) При мен на 5.0.1 излезе много неприятен бъг. При Quit all apps ми се акривира и деинсталирането на програмите и трябва да натискам home бутона за да продължа. Не го прави всеки път а 50/50. Открих ,че проблема го има не само на моя телефон.Пробвахме на още една 4-рка с фирм 5.0.1 и пак същото.Проблема се проявява само ако за Quit All Apps е зададено да се активира от Springboard / Icon Pinch or Icon Spread Редактирано Януари 10, 2012 от mimeto83 Цитирай
Grievous Публикувано Юли 25, 2012 Автор Публикувано Юли 25, 2012 MultiCleaner 2.9.6 What's new:* Now quits root apps on iOS 5 * Compatible with Applocker * Reduced the kill delay from 5 seconds to 2 seconds Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.