Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко за iPhone OS 3.0

Featured Replies

Публикувано
И с MMS може да се изпраща контакт.

Не знаех, не ползвам MMS. Поне досега де :redface:

Едит: Преди да си активирал ММС-а не излиза меню за избор между маил и ММС а директно отваря маил клиента. Поне при мен беше така.

• Отговори 620
  • Прегледа 60.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

Аз имам две въпросчета. :smile: Минах от 2.2.1 на 3.0 и искам да позлвам скайп с 3Г.На предната версия имах програмка, която залъгваше,че позлвам Wi-Fi . Мога ли да я подкарам и на тази версия ?

Направих Джил. на тефона и инсталирах БосПрефс и иконката се смени след рестора.

newiphone3005.png

Публикувано
  • Автор

Този проблем го има още от бета 5.

Публикувано

излезла е преди няколко дена нова версия на WiFi Trak и работи супер на FW3.0 !!!

http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=1553

Публикувано

Направил съм ръчен бекъп на абонатите и съобщенията от 2.2.1, но когато ги върна в 3.0 става мазало и трябва рестор. Когато ги махна се оправя. Въпросът ми е как да си запазя съобщенията, понеже контактите може да ги синхронизирам с Outlook. Друг въпрос е знае ли се дали скоро ще има българска локализация и пр. ?

Публикувано
  • Автор

nikyyyyyy, най-лесно си ги синхронизирай, защо тръгваш по трудния път ?

Публикувано

Имам страннен проблем от както минах на 3.0.

Телефона е фабрично отключен и е с чист рестор без бекъп.

Та проблема е че когато получавам обаждания, по някой път нямам звук и когато вдигна не чувам другата страна, а и тя не чува мен. Видях други теми със сходни но не същите проблеми. Странно е че съм с Мтел и май само когато ми се обаждат от Мтел става така. Тествам от офисния телефон и от Вивателския и до сега не се е случвало! :sad:

Публикувано
  • Автор

Пробвай да сложиш сим на друг оператор за да сравниш.

Публикувано

Добра идея!!! :sad::) Ще пробвам и ще докладвам!!

Тенкс мучо!!! :drinkingcheers:

Публикувано

Аз пък можех да набирам, а на мен не можеха да ми звънят, дава че съм извън обхват.

Причина - стара сим карта (5-6 годишна).

Смених я с нова и всичко се оправи.

Публикувано
Пробвай да сложиш сим на друг оператор за да сравниш.

Изглежда не е само Мтел...тествах пак с вивател и се получи същото!

След първия джейлбрейк към 3.0 върнах бекъп-а и нямах никакви проблеми. Просто почвам да тествам една по една апликациите!

Публикувано
  • Автор

Слагаш ли нещо от Cydia ?

Публикувано

Сега махам! :sad:

Почнах с Winterboard!

Публикувано

Някой знае ли как мога да накарам gps-а да тръгне. След първия рестор и джейлбрейк със Cydia+ Icy си работеше, но Cydia не работеше и ресторнах отново като не качих Icy. Сега всичко е наред с изключение на gps-a, който с Maps дава Your location could not be determined, а със Sygic- no gps signal.

Публикувано

Излез на открило, ако не захапе се качи на Хамам баир там трябва да захапе. :mrgreen:

Публикувано
  • Автор

Направо на сините камъни (връх Българка) :)

Публикувано

Да, сигурно така ще стане. :) Излизам на улицата но пак не става. А забелязах, че програмата Undercover ме позиционира абсолютно точно => не е хардуерен проблем, но нз как да го оправя. И ако може малко по сериозно.

Публикувано
  • Автор

Сложи си xGPS и си reset-ни GPS-а през него.

Публикувано

И това пробвах, но всичко остава на 0.00000.

Публикувано
  • Автор

Рестор тогава :) Незнам как успявате да си омажете по толкова различни начини телефоните.

Публикувано

Устройство: iPhone 3G 8/16 GB OS 3.0

Ето какво се случи с мен

Днес телефона се държа странно по време на разговор прекъсваше и влизаше в

safe mode или нещо подобно – рестарт и пак в нормален режим , странното е че когато ме търсиха се включваше гласов ми поща

и така до късния следобед когато след рестарт се появи ябълката и дотам

опитвам се да го вържа с компютър но настава

ето и програмите: i-FunBox, iPhone Tunnel Suite 2.7 , iTunes

Моля за помощта ви

Публикувано

Опитаи в DFU режим.Трябва да стане

Публикувано

Днес и на мен ми се случи да не могат да ме набират (извън обхват) цял ден ,а аз да имам пълен обхват. Иначе аз получвам смс за пропуснати и набирам без проблеми. Най интересното е че телефона ми от 9:00 до 14:00 загряваше постоянно чак ми свърши батерията, без да имам включено приложение. Все едно сърфирам с wifi или съм със пусната навигация. рестартирах няколко пъти от време на време ме набираха. през цялото време се чудех какво последно съм инсталирал и то беше fluid от appstore, то май този му ъпдейт е бъгав. когато го разинсталирах всичко се оправи. Освен това GSM картата ми e na 8 години, и най елементарното е да я извадите и да я потъркате по нещо текстилно, може да спре да прави проблеми поне за известно време.

Иначе съм с custom fw 3.0 дето е с icy и cydia.

Днес получих толкова sms, колкото Део на финала на вип брадър.

Публикувано

Аз съм от самото начало с 3.0 и до сега не ми се е случвало такова нещо,дори нямам бъгове,с изключение на "цидиа",но ако ми стане така направо ще откача.И лично мое мнение е но 2.2.1 се държи по добре и поне е отъпкана патека! :Wink:

Публикувано

Аз днес имах проблем ... някой ми звънна, но неможах да дигна, нито да затворя ... екрана ми беше чисто черен и само мелодията ми се чуваше ... трябваше да го рестартирам, за да се оправи :confused:

Също така днес си слушах музика и изведнъж телефона ми изключи :confused: ...

И наистина много бързо пада батерията ... за час и половина слушане на музика + скайп ми падна батерията с 70% ... и доста се загря телефона :neutral:

Кофти работа е с този 3.0 софт :surprised:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.